Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 21

• 62 593
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Я и вас да ви питам, киндъла от немско, само на немски ли е вътре, менюта и т.н. или може да се превключи на англ?

И аз това се чудя newsm78 Макар, че може би вече е късно за чудене, тъй като поръчах два - за сина ми и за едни приятели...

# 106
  • Пловдив
Първо да благодаря на този, който пусна информацията за намаления Киндъл в немско   bouquet
Колкото до менюто, мисля, че може да се заяви да се ползва на английски, обаче всъщност се чудя вие какво меню очаквате толкова и се притеснявате, дали ще го разберете. Спокойно, то като качиш веднъж книгите и си оправиш първоначалните настройки за големината на шрифта и после само си четеш, четеш, четеш.
Нямам търпения да пристига, че съм взела назаем Нук-а на брат ми и хич не ме кефи. Мъжа ми се шегува, че няма смисъл да ми го пращат, щото и без това след два месеца някое дете ще го настъпи пак и ще трябва да го връщам  Mr. Green

# 107
  • София
аз го имам киндъла и ми е ясно какви са му менютата и все пак на английски ми е по-приятно да са, отколкото на немски.

# 108
Искам да поръчам от немския амазон една прахосмукачка Miele http://www.amazon.de/Miele-8310-Bodenstaubsauger-Comfort-Kabelau … ywords=miele+8310, продавач е амазон .Не ми разрешава да изпратя на български  адрес. Има ли промяна в политиката на амазон за покупка на техника ?

# 109
Дай  немския адрес на превозвач (Габко)
Хубава ли е прахосмукачката?
Аз много се колебая между Miele и Vax.

# 110
Дай  немския адрес на превозвач (Габко)
Хубава ли е прахосмукачката?
Аз много се колебая между Miele и Vax.
Според отзивите е много добър модела на Miele .Не искам да ползвам превозвач за техника от Германия , при евентуален проблем става по сложно.

# 111
Ако продавач е Амазон, стоките са добре опаковани. Скоро получих здрави 6 бутилки вино. Все пак е на късмет. Друг начин на доставка от Amazon.de не знам да има.

# 112
  • Wolwedans
Ако продавач е Амазон, стоките са добре опаковани. Скоро получих здрави 6 бутилки вино. Все пак е на късмет. Друг начин на доставка от Amazon.de не знам да има.
Все пак е техника, може да дефектира... И аз винаги поръчвам техниката директно до БГ. Миналата година получих прахосмукачка Вакс с не работещи четки, върнах я и ми поеха транспортните разходи, които никак не бяха малко

# 113
На Киндъла ако менюто му е само на немски и началните настройки няма да му направя сама, така че за мен е много важно да е на език който разбирам, не случайно пазарувам предимно от английски сайтове.

Кажете, ако някой си спомня, по Коледа има ли тенденции да се намалят кукли. Бебетата на Байер ме интересуват. Чудя се да купувам ли от тук някое за 40-50 лв. или да си чакам. Ето това, примерно ми хареса май най-много:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0019EGY2O/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 114
  • София
В темата за четците, се включи момиче, което каза, че в началото при първото включване си избираш желан език Simple Smile

# 115
  • Варна
Дано наистина Чоки я няма. Да не се разсърди.

Естествено, че не се сърдя, дори напротив - благодаря за отмяната! Нямаше ме наистина, бях по хубави места Mr. Green

# 116

Ютията е супер. Анти - калк програма за почистване, страшна ударна пара, вкл. и верикална, анодиево покритив на плочата. И при условие, че тук все още я продават за над 200 лв. си е направо удар. Малко ми е тежичка, но и сега съм с ютия на същата марка - също е тежка.

# 117
Ще си поръчвам тази чанта, но е без доставка до БГ. Дайте съвет кой превозвач да ползвам Габко или Shoppeer.bg ? Има ли съществена разлика в цената, качество или бързината на услугата?

# 118
  • София
Само гъбите съм ползвала и съм доволна.

Bliss - след коментара ти я чакам с още по-голямо нетърпение Simple Smile

# 119
  • Bulgaria
от немско една позната ползва pratkite.de.

Общи условия

Активация на акаунт