Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 21

• 62 594
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Не мога да направя сравнение, защото Орал Б не съм ползвала, но имам тази четка на Филипс, ползвам я от две години и повече, изключително доволна съм. Peace

# 421
tais, предполагам си видяла, че най-ниската цена в амазон е била  £59.99 на Dec 21, 2012.  Peace

# 422
  • София
Да използвам, че сте на темата. Загледала съм се за нова четка. Оглеждах Филипс и Орал Би, които работят на различни принципи. В момента съм със стара Орал Би. Като че ли Филипс ми се струва, че ще чистят по-добре, заради по близкия начин на движение на четката до естествения. Някой може ли да даде мнение, а ако може и да сравни двете марки ще е супер.   bouquet
Един силен глас за соникеър  Wink Имала съм виталити на орал би, но от 2009 съм с филипс соникеър. Батерията зареждам все още веднъж месечно.

Драго, за 96 лева си взех от Баухаус уреда за прозорци на кетлер 50+

# 423
Може ли да обясните на какъв принцип работи този уред. И дали мога да си ползвам този уред
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009L68NBC/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1
за прозорци?

# 424
Благодаря ви.   bouquet
И аз клонях към Филипс Соникеър. Орал Би е с въртеливо движение, докато Филипса е нагоре-надолу както всъщност зъболекарите препоръчват да се чистят зъбите. Ще се оглеждам за добра оферта.

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 10:03 от Анонимен

# 425
  • София
Благодаря ви.   bouquet
И аз клонях към Филипс Соникеър. Орал Би е с въртеливо движение, докато Филипса е нагоре-надолу както всъщност зъболекарите препоръчват да се чистят зъбите. Ще се оглеждам за добра оферта.
Аз от миналогодишния черен петък имам тази Oral-B. Тя също чисти нагоре-надолу, а не кръгово. Преди съм ползвала пак Oral-B с кръговото почистване и наистина разликата е видима в резултата. Доволна съм много от моята, но не съм ползвала Philips, за да сравня с нея  Peace

# 426
Да използвам, че сте на темата. Загледала съм се за нова четка. Оглеждах Филипс и Орал Би, които работят на различни принципи. В момента съм със стара Орал Би. Като че ли Филипс ми се струва, че ще чистят по-добре, заради по близкия начин на движение на четката до естествения. Някой може ли да даде мнение, а ако може и да сравни двете марки ще е супер.   bouquet
Един силен глас за соникеър  Wink Имала съм виталити на орал би, но от 2009 съм с филипс соникеър. Батерията зареждам все още веднъж месечно.

Драго, за 96 лева си взех от Баухаус уреда за прозорци на кетлер 50+

Мерси Hug, чакам събота да дойде и ще отида до там. Ще видя и 60, че я има за 109 лв да реша коя от двете да взема.

# 427

Мерси Hug, чакам събота да дойде и ще отида до там. Ще видя и 60, че я има за 109 лв да реша коя от двете да взема.

Извинявай , но би ли споделила къде го виждаш ?

# 428
Момичета, нямам време да изчета темата, прочетох на първа страница, но никога не съм пазарувала от България в чужди сайтове. Искам да купя столче за кола за детето си, от къде си получавам столчето? Къде доплащам, четох, че разликата с немския амазон е 1%, т.е. вероятно минавам през митница. Плащам ли допълнителни такси, освен този 1%?

# 429
Аз имам този модел Braun Oral-B от около половин година и съм доволна.

# 430

Извинявай , но би ли споделила къде го виждаш ?
60  го намерих в амазон склада на 109 лв а 50 + пак към 95 лв беше така че по-добре от Баухаус да се вземе поне според мен за да не го чакам и да си е от тук гаранцията. Аз поне така съм решила за тези два модела като избера

# 431
Момичета, нямам време да изчета темата, прочетох на първа страница, но никога не съм пазарувала от България в чужди сайтове. Искам да купя столче за кола за детето си, от къде си получавам столчето? Къде доплащам, четох, че разликата с немския амазон е 1%, т.е. вероятно минавам през митница. Плащам ли допълнителни такси, освен този 1%?
Разликата от 1% е в ДДС-то, коетто се презчислява автоматично ако зададеш доставка до БГ и си го плащаш при покупката. Стола си го взимаш от фирмата която ти доставя покупката от Германия или Англия. Столовете са тежки така че варианта за доставка за мен си е само превозвач. В този ред на мисли ако избереш стол от Германия няма да доплащаш 1% защото столът ще отиде на адреса на транспортната фирма. Поръчваш стола, даваш адрес за доставка до офиса на фирмата, плащаш си стола с карта на Амазон или от където го поръчваш, а на транспортната фирма плащаш за доставката като си взимаш пратката. От Англия излиза около 2-2.29 лв за кг а от Германия е 4 лв. Доставката е около 1 седмица 10-12 дни при късмет за Германия. Един стол е от 9-15 кг с кашона

# 432
# 433
Дъщеря ми ме изтормози за нова за преса за коса. Гледам тази Remington, но ако имате опит с други модели, също е добре дошло Simple Smile
Побутвам си питането за хубава преса за коса Simple Smile

# 434
Здравейте момичета, имам нужда от помощ! Искам да върна пратка до Германия безплатно, според спогодбата м/у Български пощи и Дойче пост. Днес отидох в Централна поща и там лелята ми каза, че не можело с този етикет, който си разпечатвам от Амазон, а трябвало да имам разпечатани следните 2 формуляра:
http://www.bgpost.bg/files/custom/Services/free_return/fr_p1.PNG

и

http://www.bgpost.bg/files/custom/Services/free_return/fr_p2.PNG

В Централна поща София имали върнати САМО 3 колета по този начин, което е доста странно според мен.  Confused  Някой има ли идея какво да правя? Търсих чрез форумната търсачка но не ми излезе информация, а едва ли съм първата с подобен ппроблем...

Мерси предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт