Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 21

• 62 593
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Не искам да те обезсърчавам, ама аз вече се пробвах с Джавари.
Те трябва да ти пратят бланките и с тях да идеш в пощата, те обаче упорито ми разправяха как нямали предплатени етикети за България и накрая ми казаха да връщам обувките, те ще ми възстановят пощенските.
В интерес на истината аз търсих доста информация на сайта на dhl намерих въпросната програма и там България не е посочена, което ми се видя странно, след като нашите пощи официално са го обявили.
Пробвай да им обясниш на Амазонци, дано пък случиш на някой по-разбран да проучи случая  Crazy
Аз им разправях тогава, че още българи ще искат да връщат така, защото е обявено официално от нашите пощи, ама колко ли са ми обърнали внимание.

# 436
  • Пловдив
Може ли линк да прочета за каква спогодба става въпрос? Имам едни обувки, които чакат да се наканя да ги върна в немското Джавари, та не ми пречи да поспоря с Джаварци преди това.  Flutter

# 437
# 438
  • София
Драго, за 96 лева си взех от Баухаус уреда за прозорци на кетлер 50+
Мерси Hug, чакам събота да дойде и ще отида до там. Ще видя и 60, че я има за 109 лв да реша коя от двете да взема.
Hug хи хи. Сега прочетох написаното от мен и ми е много весело и спортно  Joy Керхер-чето го взех миналата или по-миналата год. Родих се. Пръскалото не ползвам, само с по-влажна кърпа минавам, за да има какво да изсмуква. За 0 време е перфектно чисто стъклото. Когато се изхаби гумата, се изтегля от държача и се обръща. Още не съм купила допълнит. гума.

От бай вип еспаня ми бяха пратили -10 евро код и сега чакам палто на десигуаль. В немско уж не е умален точно този модел, ама да видим... Ако ми е малко, ще пиша. Реших, че го заслужавам на цена без 1-цата отпред  Sunglasses http://www.amazon.de/Desigual-Damen-Kurzmantel-28E2992-Schwarz/d … l-28E2992-Schwarz

# 439
  • Варна.....
tais, предполагам си видяла, че най-ниската цена в амазон е била  £59.99 на Dec 21, 2012.  Peace
Да, видях, така че ще следя цената!
А иначе точно този модел четка ми препоръча приятел стоматолог, на който имам доверие.
В момента ползвам Филипс, но е стар модел и не мога да намеря накрайници вече.

# 440
  • София
В немския вип има зимни обувки и ботуши на хубави цени.
Всъщност има ли английски бай вип? Или са само немски, испански и италиански?

# 441
  • София
Днес UPS ми доставиха фотоапарата, поръчан от warehouse.uk.co в неделя за 102 лири + 6 за доставка до Бг. Състоянието му беше обявено "very good". Дойде без оригинална кутия. Кабелите не бяха отваряни, зарядното също. Много старателно беше опаковано всичко. Страшно съм доволна, защото дебнех доста време предишния модел 240, а той не падаше под 125 лири.
Но външния кашон на амазон беше отварян... За пръв път ми се случва. Не че пазарувам толкова много, 15-тина поръчки имам до сега. UPS ми обясниха, че се правело при съмнения newsm78, така било пристигнало при тях, затова и отгоре имаше лепенки "Евроконтрола". Беше вадена само фактурата, единият ъгъл беше скъсан. Зная, че доста от вас получават от Випа пратките си с UPS и се чудя случва ли се често да са проверявани пратките ви, има ли някаква закономерност. В първия момент гледам кашончето и се чудя да го отварям ли Misc Bomb newsm78

# 442
Момичета, знаете ли действащ код за отстъпка на парфюми в английския амазон ? Харесала съм си един и ми се иска малко поне да го намаля  Wink Или в някой от другите амазони ако някой е срещал намаление , да сподели   Hug Мисля, че март беше , накупих доста с добро намаление и код . АКо сега има някой да сподели ще бъда много щастлива и благодарна  Hug

# 443
Днес UPS ми доставиха фотоапарата, поръчан от warehouse.uk.co в неделя за 102 лири + 6 за доставка до Бг. Състоянието му беше обявено "very good". Дойде без оригинална кутия. Кабелите не бяха отваряни, зарядното също. Много старателно беше опаковано всичко. Страшно съм доволна, защото дебнех доста време предишния модел 240, а той не падаше под 125 лири.
Но външния кашон на амазон беше отварян... За пръв път ми се случва. Не че пазарувам толкова много, 15-тина поръчки имам до сега. UPS ми обясниха, че се правело при съмнения newsm78, така било пристигнало при тях, затова и отгоре имаше лепенки "Евроконтрола". Беше вадена само фактурата, единият ъгъл беше скъсан. Зная, че доста от вас получават от Випа пратките си с UPS и се чудя случва ли се често да са проверявани пратките ви, има ли някаква закономерност. В първия момент гледам кашончето и се чудя да го отварям ли Misc Bomb newsm78
Аз редовно получавам отваряни кутии или пакети от Евроконтрола. Не съм открила закономерност при отварянето.

# 444
  • Варна.....
Момичета, знаете ли действащ код за отстъпка на парфюми в английския амазон ? Харесала съм си един и ми се иска малко поне да го намаля  Wink Или в някой от другите амазони ако някой е срещал намаление , да сподели   Hug Мисля, че март беше , накупих доста с добро намаление и код . АКо сега има някой да сподели ще бъда много щастлива и благодарна  Hug
Виж б Ягодка- в момента има допълнително намаление от 10%  на всички парфюми.

# 445
В немския вип има зимни обувки и ботуши на хубави цени.
Всъщност има ли английски бай вип? Или са само немски, испански и италиански?

Добре, че спомена, че най-накрая са ми дали 20 евро отстъпка за покана и забърсах ето това http://de.buyvip.com/#page=d&dept=outlet&sale=A3BZIEZ4XW … d_g_b_img_d_190_1     за 44 лв с доставката. Не знам само дали си струва, че нямам наблюдения над марката, а оригиналните им цени понякога на Амазонци са доста подвеждащи newsm78

Angel_Dust   ти къде ги гледаш обувките в аутлета или Rolling Eyes

# 446
Възможно ли е комбиниране на стоки от amazon.de с немският VIP ?

# 447
Възможно ли е комбиниране на стоки от amazon.de с немският VIP ?

НЕ Е възможно нито между различните ВИП-ове, нито между ВИП-а и Амазон.

# 448
# 449
  • Варна
Преди време обсъждахте ютии, от които сте доволни, ама не мога да намеря къде точно беше  newsm78 . Майка ми се оплаква, че ютията и много течала (Tefal е) и иска да си купи някаква по-хубава. Моля, препоръчайте ми хубава и изгодна, ако може  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт