Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 21

• 62 593
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Вярно, че няма инструкции. Сега го отворих, мислех, че белия лист залепен за него е с инструкциите.
Ще ми обясниш ли как се ползва, да го почвам и аз, само дано съм редовна иначе при мен резултат няма да има никакъв  Laughing

# 526
# 527
ronicat    bouquet

# 528
  • Дълбоката провинция
Здравейте.За пръв път ще поръчвам от Амазон,но докато стигнах до края и ми изписа че временно няма наличност  и ако искам да поръчам ,те ще ме уведомят като имат наличност.Та въпроса ми е ако поръчам и изчакам дали след това ще го получа на същата цена и дали въобще има шанс да го получа?

# 529
Здравейте.За пръв път ще поръчвам от Амазон,но докато стигнах до края и ми изписа че временно няма наличност  и ако искам да поръчам ,те ще ме уведомят като имат наличност.Та въпроса ми е ако поръчам и изчакам дали след това ще го получа на същата цена и дали въобще има шанс да го получа?
Щом не ти дава да го поръчаш (на последната стъпка) и да чакаш, не е гарантирано, че ще заредят артикула и че ще е на тази цена. Абонирай се да ти пратят известие. Има артикули, които ти позволява да ги поръчаш, пари не удържат веднага и им пише, че се чака примерно 2 месеца или 2-3 седмици, но този явно не е от тях.

# 530
  • Дълбоката провинция
Щом не ти дава да го поръчаш (на последната стъпка) и да чакаш, не е гарантирано, че ще заредят артикула и че ще е на тази цена. Абонирай се да ти пратят известие. Има артикули, които ти позволява да ги поръчаш, пари не удържат веднага и им пише, че се чака примерно 2 месеца или 2-3 седмици, но този явно не е от тях.
Благодаря!Аз докато писах ми изпразниха кошницата автоматично! Cry

# 531
  • Luxemburg
вчера за колко пуснаха четката за зъби Oral B 5000 и уреда на керхер 50?

# 532
вчера за колко пуснаха четката за зъби Oral B 5000 и уреда на керхер 50?
уреда беше май около 45 паунда, обаче четката не я помня

# 533
  • София
четката 55 паунда, днес  в немския в сделките орал б тризон 5000...същата ли е?

# 534
  • Wolwedans
Уреда беше 40.99£

# 535
Момичета, простете за въпроса сигурно е обсъждано, но нямам никаква възможност да чета назад, трябва да реагирам много бързо. Какво мога да направя, ако имам проблем с продавач в немския Амазон? Проблемът всъщност е в куриерската фирма - заради тяхна грешка моята покупка се връща при продавача и искат да ми удържат пари за доставката. А грешката е в куриерската фирма, те са звънели на друго семейство със същата фамилия в сградата, без да гледат собственото име. Аз не искам да плащам за глупостта на куриерите. Но не можем да се разберем с продавача за това и искам решение на арбитър. Та въпросът е Амазон има ли грижата за отношенията продавач-купувач и ако да, къде е формата за оплаквания? Благодаря от сърце!

# 536
  • Luxemburg
четката 55 паунда, днес  в немския в сделките орал б тризон 5000...същата ли е?
накрайниците са други, наподобяват нормална четка за зъби. Мисля че не могат да се сменят с малките а трява само такива да се купуват.

# 537
Тралалала Ли не знам какво да те посъветвам, не съм имала проблеми с други продавачи, ама виж дали може да се отвори някъде диспут или нещо подобно и си напиши, че няма да им плащаш втори път доставката и ако не желаят да ти го изпратят отново за тяхна сметка да не ти го пращат въобще и искаш пълен рефънд. Кви са тия глупости - да си се оправят с куриерите  Naughty

# 538
  • Luxemburg
За да е върната обратно стоката то трябва да са пробвали доставка поне 2 пъти на адрес и да е стояла 20дни при превозвача. Имах купено яке но от ибей и са сбъркали номера на къщата. Но имах проследяващ номер. Чаках го 2 седмици, писах на продавача за номера и виждам че е дошло но не са ми го донесли. Превозвача беше ДЧЛ, обадих им се и ми обясниха че са опитали доставка но е нямало лице с такова име и са чакали някой да си го потърси. Уговорихме се за втора доставка като оправихме адреса и в удобно за мен време. Можеш да питаш на чат в амазон за съвет какво да правиш, все пак амазон са сериозна фирма. После сподели как се е развил случая за да знаем за в бъдеще ако възникне подобна ситуация.

# 539
Благодаря ви, anbibian и ronicat!
Чатът с Амазон е добра идея.
Продавачът казва, че чрез Амазон щял да ми върне 59 евро (цената на продукта с безплатна доставка) минус 9 евро за доставката (която така и не е стигнала до мен). В изпратената ми фактура обаче изрично пише Доставка 0,00. Тоест според мен няма никакво основание дори и пред Амазон да спира тези пари, още повече, че не съм отбелязала продукта като получен и върнат, а си стои със статус Изпратен. Ако го бях отметнала като върнат, можеше и да има претенции, но сега не. Нали правилно мисля?
Чудя се дали да изчакам да видим каква сума ще ми върнат и тогава да говоря с Амазон или още сега. Нямам идея при връщането на парите Амазон дали проверява случая или връща каквото каже продавача направо...

Общи условия

Активация на акаунт