Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 21

• 62 593
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Бг
Аз пуснах до превозвач, но се замислих дали не беше по-добре да го пусна директно до Бг.

# 646
Аз пуснах до превозвач, но се замислих дали не беше по-добре да го пусна директно до Бг.

Не се доставя до тук,не съжалявай  Grinning

# 647
  • ВАРНА
Май се прецаках - изскочи един прозорец и натиснах в бързината Einkauf fortsetzen? В смисъл съм го отказала ли,защото нищо не влезе в кошницата  newsm78 Ако е така ще се застрелям и после ще се хвърля от терасата  #2gunfire

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 16:42 от morgana07

# 648
  • Бг

Не се доставя до тук,не съжалявай  Grinning

hahaha Голяма съм заспа, хем преди няколко страници четох, че се доставя само до адрес в Германия. Благодаря ти Лъвица  Peace.

# 649
Кога изтича офертата? След това има ли  смисъл да се дебне за листата на чакащите?

# 650
Много е тъпо така,дебнеш,но не знаеш какво...и до кога...поне да се вижда на кое място си в листата.
А трябва ли да рефрешфаш или екрана сам се сменя,когато има възможност да купиш?

# 651
Много е тъпо така,дебнеш,но не знаеш какво...и до кога...поне да се вижда на кое място си в листата.
А трябва ли да рефрешфаш или екрана сам се сменя,когато има възможност да купиш?

Когато или ако ти дойде реда, продуктът автоматично влиза в кошницата и имаш 15 мин. да го поръчаш.
Аз се включих в листата в последните секунди и нямам големи надежди, че ще стигне до мен.

# 652
Чудя се дали да не си откажа поръчката от неделя (не са ми дръпнали пари от картата още) за да чакам черния петък.  newsm78

# 653
  • ВАРНА

Когато или ако ти дойде реда, продуктът автоматично влиза в кошницата и имаш 15 мин. да го поръчаш.
Аз се включих в листата в последните секунди и нямам големи надежди, че ще стигне до мен.

Т.Е. въпреки че мина 17ч може някой да се откаже и пак да влезе в кошницата на 25е,така ли?

# 654
  • Wolwedans
Заслужава ли си? Малко тъп въпрос, ама да рискувам ли и да го пускам?
 newsm78
Пуснах аз един на празна карта, ще го мисля.

Ако сбъркам някоя цифра в номера на картата дали ще стане, че имам пари вътре?

taffi, Доколкото разбрах само това е офертата за РД на Амазон.  Peace
Би трябвало да стане, ама знам ли? Ама за тази цена ми се струва, че ще се намери кой да го вземе, ако се откажеш

Аз съм насреща, и съм от Варна! Laughing Веднага го плащам

# 655
вие виждате ли все още обявата за 25евро?при мен има само за 49  Thinking

# 656
Свърши вече, беше до 17ч.

# 657
  • ВАРНА
е,сега вече и на 49е няма да го взема,като съм го видяла на 25  Crossing Arms Ще чакам разни петъци и английски оферти  Peace

# 658
оф, проспах всичко  ooooh!
Племенницата ми така щеше да му се зарадва на тоя Киндъл сега има рожден ден.
Ще дебна и аз по ЧП за коледен подарък да й взема един.

# 659
Момичета мен ми пратиха току що и успях да купя. Според мен има още време. Успех на всички

Общи условия

Активация на акаунт