"Системата минус 60"- тема №42

• 45 367
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
За закуска си имам сладка млечна баница,варена царевица Crazy... сега ми се яде,а утре сутрин няма да има място за нищо.
cristi, сега разбрах какво  е станало.  Laughing Оправих си графата. Mr. Green
Явно умората си казва своето. Отивам да спя. Лека нощ на всички .  Hug

# 16
  • Варна
Здравейте!
Кристи е права. И аз си написах първоначалното тегло и разликата сама се сметна.
МЛамбева, не е трябвало да зачеркваш лтеницата за обяд. Наденица на скара с лтеница за обяд си е съвсем режимно според мен. Виж за вечеря е друга работа.
Аз днес няма да отчитам. Всяка сряда правя плодов ден, който не е по правилата на системата, но на мен ми е много лбим и с него се чувстав добре.
Много минуси на всички в новата тема!

# 17
  • София
Ето ме и мен в новата тема. Simple Smile

Току що направих една тава с млечна баница и много карамел. Цялата кухня има вкусен аромат, а аз си позволих само да помириша отблизо творението си и то няколко пъти. Ами вкусно мирише... Simple Smile
Освен това направих и една импровизация на хлебче от овесени трици и утре смятам да си го ям на закуска, заедно с топено сирене или кашкавал. Може и двете. Simple Smile

Ама всичко ми се яде, всичкооооо, ама няма да го ям това всичко..... Simple Smile

# 18
  • пак на Рив Гош
Здравейте, момичета!

Приемате ли обратно една "нова" стара системка?  Grinning Виждам много нови лица, както и някои стари  Hug

За тези от вас, които не ме познават, се предтавям накратко. Зарязах Сисетмата някъде миналия ноември с 22 кг по-малко, после поспазвах малко в началото на годината, колкото да поправя щетите от коледните празници. После основно "затвърждавах" смъкнатите кила с ранна вечеря с ограничени въглехидрати и спазване на принципите на Системата за обед... и закуска  Mr. Green (без ексцесии). И това, в очакване на момента, в който ще ми дойде музата за нов цикъл от диетата за смъкване на последните 8 кг до цел-оптимум. Но от май месец насам започна една вакханалия: късни вечери, сладко и разни други вредности вечер, пиене, отпуска... абе, ужас!  ooooh! И резултатът не закъсня - 5 кила отгоре  ooooh!
Затова започвам наново, с 13 кг за смъкване. Започвам както и преди 2 години - в сряда и пред МЦ, дано да е на късмет  Laughing
Ще препрочета и книгите, да се надъхам и да си припомня основното  Grinning

Менюто за днес:
З - филия с масло, филия с крем-сирене, портокалов сок, кафе с мляко
О - печено пиле със задушен ориз с моркови, кисело мляко
В - домати, пъпеш (аз по принцип си похапвам сезонните плодове вечер, но ги задрасквам, за да не обърквам хората  Peace)

Видях, че някой по-напред питаше за вечеря в 19ч - аз вечерям в толкова (лягам си обикновено към полунощ), просто защото по ред причини не успявам преди това. Пак се смъкват килограми, макар и по-бавно  Peace. Не помня вече дали беше в някоя от книгите, или в блога на Мириманова четох навремето, че според нея вечерята трябва да е най-късно 4-5 часа преди лягане.

# 19
Здравейте момичета  Hug. При лятното време може вечеря в 7 часа , то си е просто 6 Peace
Роца добре дошла и аз съм тук Wink
Аз се върнах , къде системна къде не , утре ще пиша каква съм я накъдрила Joy
Габи , не готви такива вкусотии , за да те изкушават
Кристи, приятна беше почивката , утре пауза и отивам пак Crazy
За сега лека вечер , утре пак ще пиша Hug

# 20
Мишето02, и аз много противоречиви мнения чета из форумите за Вега тест и затова реших да попитам тук, повече ви вярвам, ей Simple Smile Ще се почудя още малко преди да отида.

Cheryl91, поздравления! Ще видиш как скоро всичките ти познати ще го забелязват! А то приятно, приятно...и на мен във вторник боуен терапевтката ми каза, че "съм почнала да се прибирам". Много кеф ми стана Laughing

Трепет..., не знам дали е свързано с твоята праскова, но напоследък забелязвам, че голяма част от храните, които ме изкушават, са безвкусни, когато ги опитам Thinking Не зная дали е заради Системата или нещо с моите вкусови възприятия е променено, но и аз така...точа лиги за нещо и когато го хапна, все едно че трева ям.

Bianka B., възхищавам ти се, че се чувстваш добре с плодов ден. На мен изобщо не ми стига, имам чувството, че стомахът ми се остъргва и залепва за гърба. А ако знаеш колко съм си мечтала да мога примерно да стана веган или да ям по примерно по един килограм ябълки на ден и толкова! Евалла, както казват малко по на юг Simple Smile

gabiplus, и на теб големи адмирации. Цял живот не се научих трици да ям, а както казва майка ми "трябва!" Виж, обаче за домашна баница съм първа! Ако няма да я ядеш, дай насам Laughing

Роца, добре си се завърнала. До Нова Година ще са свалила всичко, ще видиш Simple Smile

sisitons, радвам се! А пи ли ракия заради мен?! Laughing Че при мен все няма случай!

# 21
  • в реалния свят
Добро утро, момичета!

Bianka B. , този плодов ден , който правиш свързан ли е с фазите на луната.Благодаря, че ми даде идея и аз да пробвам  bouquetМиналата година през пролетта и лятото смъкнах доста килограми точно с плодово-воден ден , но според лунната диета.Не че вярвам на луната Mr. Green, но имаше страхотен ефект.Освен това бях ограничила и тестяното и смъкнах за 4месеца над 20кг.Не си ги върнах , но сега ми е трудно да продължа надолу.

Cheryl91, сигурна съм , че ще цъкат с език твоите познати след още няколко месеца.Ти си сериозна и последователна и ще си постигнеш целта.
Трепет, възможно е спазването на режима и съобразяването с определени храни да промива мозъка/поне при мен е така от 1година/.Аз отдавна предпочитам по - прости и обикновени храни, но при мен  проблема е в количествата.
Роца, добре дошла и успех в борбата със себе си Hug
sisitons, да си починеш и вместо мен. Hug

# 22
  • Пловдив
Добро утро!

Аз вчера постих, ама тази сутрин закусих в 7ч с кюфтета с доматен сос и 2 филии хляб  Joy
Мисля да обядвам сатата Табуле, а за вечеря - диня със сирене.

И аз си правих Вега тест преди две години, ама не мога да споделя кой знае какви впечатления, защото резултатите не ме "устройваха" и се го спазвах  Laughing Не трябваше да ям никакви чушки, нищо сладко, никакви ядки (това го мога) и един куп други неща. Май можеше да ям само картофи и ориз. Предписаха ми и режим на хранене. Лично аз смятам, че има някаква логика, ама при всеки режим с ограничение резултатът би бил същият. Но пък имам 3 колежки, които много свалиха точно с ограниченията на Вега теста. Ама много еднообразно, бе .........

И стискайте палци, че през почивните дни отивам на Пампорово и не знам колко ще успея да съм системна  newsm78

# 23
Добро утро, само да се похваля с 300 гр само съм отгоре newsm68, очаквах много повече Crazy. Та днес съм си у нас . Малко да изпера и да приготвя новия багаж. Не съм пила ракия , защото ме боли стомаха, нооо иначе бира и вино обичам , а и тях не мога да пия  Sad.
Мама Барба , Кристи, ще почивам и за вас. Ами то аз черпя на тази почивка, защото скоро ще имам рожден ден Wink и това е повод да идем някъде. Сега много плувах там имаше разкошен минерален басейн и затова явно не качих килата Peace.А иначе едни блок маси мммм. За днес менюто ми :
Току що се наядох с 2 яйца, малко сирене със зехтин и част от една питка, чай с мед
За Обяд май ще е прясно мляко с нещо
В-сухар със сирене
Няма да готвя 4 дни пак ни няма . Хубав ден на всички Hug

# 24
Здравейте и в новата тема  Hug
Вчера пропуснах да пиша, ноо нямах много време Simple Smile
Менюто ми не е много различно от вчерашното, сутрин ям едни сини сливи иии дано не ми се отрази зле на килограмите  #Crazy + сухар със сирене, блокче шоколад и зелен чай Wink За обяд съм си приготвила тиквички с ориз и лютеница добавка (май можеше  Embarassed) и малко сиренце, а за вечеря бланширан ориз с домат Simple Smile
Приятна почивка ви пожелавам ии дано да успеем да спазваме режима правилно и почивните дни  smile3506

# 25
Здравейте и от мен!
Роца, добре завърнала се.
Набързо днешното меню, защото ме чакат много задачи73- сандвич с мосло и луканка+ 2 кафета с мляко, към 10,00 часа една круша, о- консерва скумрия в собствен сос+ 2-3 сини сливки и за в- кофичка кисело мляко с 1/2 чаена лъж. канела/канелата не  е системна,но на мен ми се отразява много добре,особено на болния стомах/.
Лек ден на всички.

# 26
  • Варна
Здравейте!
Искам да ви споделя още малко за моя плодов ден веднъж седмично. Но първо да кажа на всички, че плодов ден или друг разтоварителен ден няма предвиден в системата минус 60. Мириманова изрично пише че няма нужда от такъв ден, защото и без него се свалят достатъчно килограми. Това го пиша за новите момичета да не се объркват.
Но водейки се от основното правило на системата - да слушаме тялото си смятам че не трябва сляпо да спазвам всичко написано в книгата, а да запазя вече изградените от мен положителни навици в храненето. Плодовият ден ми остана от 90 дневната диета, а не от гладуването с плодове. И го правя по правилата на 90 дневната, като освен плодове ям и по 100гр.сурови ядки, а през зимата и сушени плодове /сега при този пазар е грехота/. От както съм на системата се старя да спазвам правилото за плодове до 12 и до 18 часа, е не винаги успявам.
Не се съобразявам с фазите на луната. Избрала съм си за плодов ден сряда и не го променям. Последното пълнолуние беше в сряда, но не свалих повече от обикновено.  След плодов ден свалям различно от 400гр. най-малко до килограм. 
Хубав ден на всички!

# 27
  • по течението на реката
Здравейте,момичета  wavey
Bianka B.,благодаря че сподели за плодовия ден  Hug Аз не съм пробвала и все си мисля,че за да изкарам на плодове ще трябва да изям килограмища от тях,за да не съм гладна,но може би не е  така,трябва да пробвам май  newsm78
Роци, добре си се завърнала и добре си ни намерила - похапващи и отслабващи  newsm53 newsm51
Аз след вчерашното следобедно тъпкане с праскови и сливи , тази сутрин бях - 700 гр. Ще видим по-нататък  Naughty
З - /не ми се смейте/ картофена супа с натрошено сирене в нея един резен пъпеш и кафе с мляко
О - половин печена наденица и две праскови
В - мисля да са печени чушки и сирене
Изчезвам,че пека патладжани.
Приятен ден!   bouquet

# 28
Здравейте!
Искам да ви споделя още малко за моя плодов ден веднъж седмично. Но първо да кажа на всички, че плодов ден или друг разтоварителен ден няма предвиден в системата минус 60. Мириманова изрично пише че няма нужда от такъв ден, защото и без него се свалят достатъчно килограми. Това го пиша за новите момичета да не се объркват.
Но водейки се от основното правило на системата - да слушаме тялото си смятам че не трябва сляпо да спазвам всичко написано в книгата, а да запазя вече изградените от мен положителни навици в храненето. Плодовият ден ми остана от 90 дневната диета, а не от гладуването с плодове. И го правя по правилата на 90 дневната, като освен плодове ям и по 100гр.сурови ядки, а през зимата и сушени плодове /сега при този пазар е грехота/. От както съм на системата се старя да спазвам правилото за плодове до 12 и до 18 часа, е не винаги успявам.
Не се съобразявам с фазите на луната. Избрала съм си за плодов ден сряда и не го променям. Последното пълнолуние беше в сряда, но не свалих повече от обикновено.  След плодов ден свалям различно от 400гр. най-малко до килограм. 
Хубав ден на всички!
Да кажа за разтоварващия ден и да питам запазваш ли сваленото newsm78, това е много важно. Аз правя разтоварващи дни, но по Лидия Ковачева - килограм плод на ден , може и различни видове плодове и чай с мед и да има ефект , но без ядки.

# 29
sisitons, ама ти си шампионка! Аз ако бях, щях да се върна с 3 кила, не с 300 грама Laughing И да си изкараш прекрасен рожден ден Hug

sladkoto_agi, аз в неделя 100% ще съгреша. Ама споделен грях, половин грях  Wink

Bianka B., благодаря за изчерпателната информация! Но и аз като mlambeva...само плодове не ми стигат Sad Това беше една от основните причини да изкарам само две седмици на 90-дневната. През плодовите дни изяждах сигурно по 3 пакетчета сурови ядки, а плодовете изобщо не ги броях.
В понеделник обаче ще ходя в крайна сметка на Вега тест, та ще видим какво ще ми кажат. Може пък шоколадът да е моята храна и да го ям само него Laughing

mlambeva, честит ти минус! А дано другата седмица да е с още една нула отзад!

Отчет от мен:

З: 3 филийки Вита с филе, 4 бисквити Белвита
О: диня
В: крилца (задрасквам ги заради кожата)

Общи условия

Активация на акаунт