"Системата минус 60"- тема №42

• 45 373
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Привет, момичета. Аз тези дни нямах много време да пиша. Снощи бях на сватба, на която хапнах малко, за да не обидя младоженците (а и тортата беше страхотна  Rolling Eyes). Тази сутрин не се теглих, мисля направо в понеделник да се отчета Simple Smile
Хубав и слънчев уикенд  Hug

# 61
  • Пловдив
Ехо! Привет и от мен! Май, май е нямало много системни вчера?! Начело с мен. Закуската и обядът бяха ОК, ама снощи тия блок маси ми разказаха играта - мисля, че ядох и от седемте варианта за вечеря  Blush

Но днес съм направила дъъъъъъъъълга разходка и после поизгорих и още някоя и друга калория  luvbed

Закусих пак на блок маса какво ли не, обядвах 3 нектарини, обаче ... идва вечерята и дано този път удържа положението. Ще гледам да ям само месо със салата, макар да не е съвсем системно, но ми се струва по-малък грях от снощната вакханалия. От понеделник и аз съм на закуски от елда, овесени ядки, булгур и други полезни гадории поне за 5 дни  smile3505

Приятна почивка!

# 62
mozila, знам какво имаш предвид. И аз толкова пъти се заричам да си опресня френския или другите езици, които съм учила, и всеки път като залегна над учебниците се задържам не повече от няколко минути >.< Но малкия ще се справи бързо, сигурна съм Simple Smile

Роца, дай блог да четем! А относно лакомията, аз съм като рибите...мога да ям докато умра. За съжаление лакомията ми опира до всички нездравословни храни, но не и плодове или зеленчуци например Mr. Green

cvetna77, благодаря за информацията! Днес проверих в Пикадили, но видях отново само от квадратните филийки. Явно тази верига не зарежда от другите хлябове на Вита, а в пусти Лозенец има 2 магазина на кръст и пазарувам основно там Rolling Eyes

slavka_todorova80
, срока е за месеца! После друг маратон за другия месец и така Laughing

Трепет...
, приятно изкраване със съучениците  Hug

Аз днес системствам усърдно, че утре пък аз ще имам излизане и знам какво ще стане Mr. Green Нарочно обаче направих резервацията за 14.00, за да комбинирам някакво месо със зеленчуци и да не вечерям после Wink Ясно е, че ще прекаля с количествата и че ще пия бяло вино, ама поне да е "овреме"!

З: 2 филийки Вита с филе, 4 бисквити Белвита
О: пропуснах, че бях на фризьор
В: чудя се между пресни чушки със сирене или свински пържолки

# 63
  • София
Хо хо хо за горенето на калории с любимите ни мъже... Simple Smile
Ама идеята не е лоша, пък и явно е системна, затова може да я прилагаме по-честичко. Simple Smile
И накрая ако не отслабнем, поне може да станем по-щастливи. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Аз не смея да си призная от вчера колко несистемно го раздавам, но все пак утре свършват почивните дни, прибирам си се в София и започвам още с влизането вкъщи с чаша студена вода, за да изтрезнея малко след толкова много ядене. Доста заклещено ми стоят всички дрехи, ама ето- сега на обяд ядох пица. Абе... не правете кто мен. Ама в никакъв случай. Simple Smile
А ако нападнем любимите мъже с цел горене на калории, бая усилия ще трябва да положат горките, с такива лакомии като нас. Simple Smile

# 64
  • Велико Търново
Записче, че ви изтървах.   Simple Smile
Не пиша менюта, защото направих фалстарт. Въпросите ми са много, обаче сега чета старите теми, в които надявам се, ще намеря отговори. Ще си купя книгите с диетата и рецептите. Реших междувременно да започна с промяна на навиците, па така... лека-полека ще потръгне.

# 65
Здравейте, системки Wink
Много се притеснявах почивните дни да не се отразят зле на спазването на режима, но за сега върви добре Wink Даже снощи издържах само с една ябълка на вечеря Simple Smile Днес ходих до ДМ и хванах някаква промоция на ръжени БИО сухари и смятам вечерята ми да е Вариант 7 (най-накрая) Simple Smile Закуската беше с оризови кръгчета лютеница, сирене и малко сини сливи, за обяд хапнах домат и сирене Simple Smile
Лошото е, че все още не виждам промяна в циврите на кантара  Rolling Eyes Както и да е ...няма да се отказвам Simple Smile Успех на всички Wink

# 66
дзак Simple Smile
тези дни ми прекъсваше нета, когато имах свободно време да пиша, писах, но не можех да си изпратя отговора и така.....Системствам упорито, като в четвъртък пооплесках малко нещата.
з: 1 филия с крема сирене, домат и 3, 4 обикновени бисквити, преди това топла вода с мед и кафе с мляко
о: сирене и диня
в: мляко с малко извара
мозила къде ходиш на училище, колко струва на час ? Аз водих щерка ми на учител по немски за 90 мин , 20 кинта ми взе и ме изгони, да чакам вън. После питах щерката какво учиха, тя отговори, че рисували, пяли песнички и дрън, дрън.......продължавам търсенето на учител по немски в Пловдив на нормална цена. Някой, ако има инфо, моля да ми пише.
трепет, пробвай сутрин преди кафето топла вода с мед. И аз имах такъв проблем, та топлата вода с мед, много помагат!
Габи, ха честито ! Намерила си принца ! Simple Smile А дано го намеря и аз !
Черил, ЧРД на големи патерици. Точно тогава писах, но не можах да изпратя отговора! Желая ти здраве, щастие и много големи минуси !   bouquet
Забравих името на системката, която попита за вега тест. Аз си правих, ама дрън, дрън, че пляс !Още като видях момичето, / беше най-малко 20 кила повече от мен, трябваше да се върна....Една приятелка го прави, беше много доволна....Та много зависи, кой го прави......че има много ментета....
хубава вечер !   bouquet

# 67
... Ще си купя книгите с диетата и рецептите. ..

Книгата с рецептите няма смисъл да купуваш,според мен поне. Ти си прецени обаче. Аз просто давам съвет да не даваш излишни пари.
Системствам, да видим в понеделник каква ще съм я сколасала.  Crazy

# 68
  • в реалния свят
  wavey
Рядко ми се случва в събота вечер да съм вкъщи и пред компютъра .Ей, наскучах се вчера и днес самичка.Но режима през тези два дни  ми е перфектен.Надявам с в понеделник да се поразмърда кантара.Отчет за днес:з- прясно мляко с бисквити,о- боб чорба със салата,в-пилешко филе.
Утре може би същото ще хапна, че ми остана по много от изброеното.
Спокойна вечер Hug

# 69
  • София
a_sega_de, това с намирането на принца е много спорна тема... Не знам дали да кажа, че изобщо съм намерила принц.. Да не се окаже само някоя имитация без гаранция накрая, та да не мога и да го върна в магазина за принцове. Simple Smile
И ти не се отказвай, а го търси под дърво и камък твоят момък със синя кръв, пък после ще настане една идилия тук, не е за разправяне... Simple Smile А дано... Simple Smile

# 70
Здравейте,
искам да се запиша във вашата тема.
От известно време се чудя на какъв режим да мина за да стопя едни 5 кг и си избрах този.Вижда ми се лесен  и приятен.Утре ще чета и старите теми,за да открия отговор на въпросите си.
Сега искам да ви попитам за колко време се свалят последните 5 кг.,за месец,два или повече?

# 71

Сега искам да ви попитам за колко време се свалят последните 5 кг.,за месец,два или повече?

Привет! Принципно последните килограми се свалят най-трудно и бавно,но правилото не важи за всички. Успех. Peace

Аз пак съм - 100 г. след вчерашата мижава вечеря в 17ч Tired .... Много тегаво вървят нещата при мен,но няма отказване. Не и този път.  Crazy

Хубава и спокойна неделя от мен.   bouquet

# 72
Привет!

Да се изповядам.  Laughing Миналата седмица му изпуснах края. Три дни ходих по полиции /откраднаха ми потрфейл с документи/ и нямах желание да се храня. За щастие нещата се развиха добре и няколко дни си наваксах.  Embarassed От утре си започвам пак сериозно, че на 28-ми имам другарска среща.

Изпуснала съм да се включа в маратона. Ако има другия месец ще се включа вече. Simple Smile

Хубава неделя!

# 73
Ставайте, маратонци! Ден за меренееееееееее. Аз вече си нанесох данните в табличката Simple Smile Очаквах повече от 0,8 кг за седмицата и по 1 см от обиколките, ама и това е повече от нищо! За кръгъл месец съм свалила точно 3 кг (въпреки малките прегрешения), така че с тези темпове до другото лято ще съм станала фиданка Wink

gabiplus, при мен там няма разход на много калории. Редовно спортуваме с мъжо, ама и двамата сме като зайците, особено аз Mr. Green Не знам дали той е толкова кадърен или аз се давам лесно, ама не са много продължителни тези "натоварвания"!

Тонитa, не се притеснявай да питаш и тук Hug А между другото книгата с рецептите и аз не мисля, че ти трябва. Първо, че доста от тях са адаптирани по-скоро за руския вкус (или на мен така ми се стори), и второ, че там малко нещата си противоречат - хем не може мазнинка след 14.00, хем на някои от вечерите я имаше включена. Имаше още 1-2 несъответствия, които сега не си ги спомням, но така или иначе само ще те объркат. В тези форуми има също рецепти, които можеш да ползваш. А относно самата книга за режима, можеш да си я свалиш от първа страница.

sladkoto_agi, какво е оризово кръгче с лютеница? Заинтригува ламята в мен Mr. Green И може би кантарът не мърда, защото хапваш много малко на вечеря. Или поне снощи само една ябълка е малко. Мириманова така рече! Simple Smile

a_sega_de, мисля че Мозила живее в Кьолн. Така че предполагам там ходи на уроци. И системката, която пита за Вега тест, бях аз. След четене на много и доста противоречиви мнения, попаднах на няколко поста в тези форуми от дама, която изглеждаше доста наясно с процедурата. Не че и тя не я оплюваше, ама поне обясняваше кое не е наред на определени машини за правене на теста и за кое да се внимава като се отиде. Та писах на лични къде да отида и тя ми върна отговор. Тъй като ми прати линк към някаква оферта с ваучер, реших да не му мисля много-много и си взех. Струва ми 30 лева за 610 субстанции и ще продължи 30 минути. Стори ми се разумно. След това мога да направя и био скенер с отстъпка, ако реша. Абе с една дума, зарибиха ме хората Laughing Аз имам някаква представа кое как ми се отразява, просто искам double check Sunglasses

мама барба, ще се размърда, къде ще ходи! Стискам палци Hug

Зизу, дано греша, но Системата май не е много подходяща за сваляне на толкова малко килограми. Ще стане доста бавно според мен. Има още две момичета тук с подобни желания, така че те най-добре могат да кажат. Има доста ударни режими, които също можеш да пробваш. Не ме разбирай погрешно, Системата е уникален начин на хранене, но трябва да стане начин на живот. Аз съм си го избрала и ще го следвам, но в твоя случай не знам колко търпение ще трябва. Винаги можеш да пробваш и ако видиш, че се движиш твърде бавно, да преминеш към нещо друго. Което пак може да ти изиграе лоша шега, защото тялото не реагира добре на смяна на режими.

Ванчето
, никакво отказване! С нас тук до края Laughing

Jenny_ , много е досадно това с документите, надявам се, че си се оправила вече Hug А за маратона, то и сега не е късно Wink

Днес ще съм доста несистемна, така че няма да пиша менюта. Ама като се върна от кръчмата, ще ви изчета.

# 74
дзак Simple Smile
Габи, може да си го намерила, а дано ! Благодаря, за пожеланията ти, но аз няма къде да го намеря, защото никъде не излизам. От работа - вкъщи с малката, на 16 започва градина, от работа - вкъщи, чистене, готвене, после за малката в градината, занимаване с нея и така...
Зизу, здрасти ти......добре дошла и благородно ти завиждам, че имаш да сваляш само 5 кг. Simple Smile Ще ги свалиш за 2 месеца, според мен, че последните кг....са най-трудни за сваляне!
Ванчето, не се тегли всеки ден ! Тегли се само веднъж седмично. Аз, ако се тегля всеки ден, ще се демотивирам. А ти всеки ден, ако сваляш малко повече от 100 гр. за седмица ще е килограм, качваш се в понеделник и воляля......свалила си кило !
Жени, не е късно ! Започвай с нас Simple Smile Айде да видим утре какво ще покаже кантара.
закусих кашкавалка, топла вода с мед, кафе с мляко, за обед и вечеря още не знам.
Хубава неделя !   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт