"Системата минус 60"- тема №42

• 45 501
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ния, не знам дали ще се получи емоцията между моите приятели, ама дано се получи между мен и някой свестен мъж все пак. Simple Smile

Мисля довечера да пийна един Бейлис с ваше разрешение. Simple Smile

# 646
  • Burgas
Момичетааааа,

в сряда излизах с приятелки и си наруших системата. и сега ме е страх да се претегля, да не би спечелените грамчета да са се стопили в една единствена , да все пак много приятна, вечер.

Стискайте палци, в понеделник истината ще лъсне Embarassed

# 647

Аз задържам, но ще търпя.  Crossing Arms Sunglasses
До преди 2 месеца не съм си и помисляла, че ще се мръщя на числото 69.  Mr. Green Вече не ми стига, искам 68 ,макар на няколко пъти кантара да се чудеше 69 или 68 да покаже. Ма това е положението,както казва една колежка...  Whistling

Трепет,много ти се радвам на минуса. Ама много !  Heart Eyes Ще се гоним с тебе.  Grinning Айде,успех.  Hug Grinning
И за годишнината браво! Hug

Аз на 20 ноември правя 9 пълни години от както не пуша. Няма такъв кеф!  Party   bowuu

# 648
Ехооо.Много пусто тук.

Aз си системствам и се надявам на минус в понеделник.
Възхищавам се на момичетата които са изоставили този вреден порок цигарите. smile3501 smile3501 smile3525

Аз лично нямам волята и ината да го направя.
Днес закуска макарони със сирене,обяд и вечеря печено пиле.

# 649
  • Кюстендил
Здравейте!
Днес пак съм само на вода и зъби и регистрирам малък плюс, но и МЦ е след ден-два.
З. Нямах време за такива екстри Sad
О. Супа топчета в 14:00 часа.
В. Две ябълки и чаша вино.
Надявам се поне липсата на ядене днес да се отрази на кантара подобаващо и да ме стимулира за следващата седмица. За утре обаче съм си подготвила поне 6 различни варианта за закуска...и ми е много трудно да реша какво да е. Може ли да закусвам 6 пъти?  Whistling
Ох, исках и още нещо да напиша, ама го забравих... Crazy

# 650
Ей,това куче от тикера много непослушно, и как ме гледа само!  Mr. Green Дано до края на месеца го докарам до пътечката.   Laughing  Joy

Много малко този месец, само 1.9 кг до момента, но поне заковах на 69. Много ще се зарадвам на друга цифра ,но пак търпение трябва. Whistling Оффф.

Отивам закуска на домочадието да глася,че ми изядоха главата.  Joy

# 651
  • Пловдив
Добро утро!

За мен този уикенд е абсолютно несистемен. Но поне да се похваля, че моята 13-та годишнина без цигари е на 21 ноември. Не смея да хвана цигара дори, защото се знам какво съм л......о. Да можех така и с яденето да се контролирам   Stop

Приятен и усмихнат ден!!! Пожелавам на всички търсещи любовта, съвсем скоро да я намерят и да я гушкат в студените зимни нощи!

# 652
  • Варна
Здравейте!
И аз съм бивша пушачка, като този път от последната цигара ме делят година и половина. И преди съм изкарвала големи периоди без цигари, но все нещо ме е връщало към тях. Последния път ги спрях защото ми ставаше лошо сутрин от първата цигара. И сега съм един от най-върлите привърженици за забраната на цигарите на закрито, и на открито дори ако може  hahaha . Толкова за порока пушене.
А сега са порока лакомия. Почти успявам да го овладея. Най-трудно ми е в неделя вечер, а тя предстои. Затова започнах да се тегля официално и да пиша в нашата табличка в неделя сутрин. Днес съм доволна - 66.4кг. Минусът за седмицата не е много голям, ама все пак е минус.
И с мързела се боря. Да се похваля че успях да запълня всичките 16 посещения от картата си в срок. Даже днес съм решила да си купя карта за 24 посещения за шест седмици. Доста амбициозно ми се струва дори и на мен, ама времето ще покаже. Сега явно съм навлязла в здравословния си период, та поне максимално да се възползвам от това. Че не се знае кога ще мина в обратния му. Но с помощта ви ми е по-лесно.
Хубав ден на всички. Тук при нас има такава гъста мъгла. Дано се вдигне скоро.

# 653
  • Кюстендил
Добро утро!
Аз съм пак с плюс, но не се ядосвам вече, няма как да е с МЦ на вратата и не ходене до WC от 4 дни.
Но все пак в сравнение с последния ми резултат си е минус - 70,9 съм за сега, но ще видя пак 6 съвсем скоро, сигурна съм! Днес бях планувала за закуска филии с масло и мед, ама свеки направила палачинки. И станаха палачинки с масло и мед Crazy За обяд, малко преди 12 ще си изям домашната торта от мама, не мога да чакам до утре сутрин Embarassed И ще вечерям ябълки.

# 654
  • Видин
Ех пак оплесках нещата снощи. Ама така е като не бях яла от сутринта. Няма нищо, днес се надявам да съм системна и утре сутрин да видя какво се е получило с кантарев Mr. Green
Трепет, само две закуски ли направи, аз мислих да ти предложа да си хапнеш от всичко по малко Peace И на мен ми се е случвало да не мога да избера и да хапна от всичко.
За пушенето, и аз съм от порочните Blush, но така и не успях да ги откажа окончателно, при положение, че и с двете бременности и последвало кърмене не съм пушила по около година и половина Embarassed
Бианка, браво на теб. На мен ми е много трудно да се преборя с мързела Crossing Arms
Ванче, айде дано го докараш до пътечката това кученце Hug
Албенски, много хубава картинка и много вярна Mr. Green
Габи, за теб не се съмнявам, че ще срещнеш точния човек. Просто не му е дошло времето bowuu Heart Eyes
Закуската ми беше шкембе чорба и хляб. За обяд мисля да е малко леща, грозде, ябълка, круша, а за вечеря кисело мляко и грозде, ябълка или круша. Знам, че гроздето не е системно, но пък толкова много го обичам Whistling

# 655
Добро утро и от мен  Hug
Отчет за днес :
З. Макарони със сирене и захар , 3 в 1 , половин банан
О. Ориз , картофена салатка , кисели краставички
В. Малко сиренце и мандарини  Heart Eyes

Лек ден   bouquet

# 656
Niya_Petrova , много ти благодаря. Hug Дай Боже!  Party
Дано утре кантара те зарадва!  Peace Hug

Трепет, не се ядосвай. Ще отмине МЦ и пак ще се радваш на шестичката.  Hug

Прегръдки на всички и търпение!  Hug Търпение и воля!   Hug Нали ще ставаме още по-хубави!  Mr. Green  Heart Eyes

# 657
  • Видин
Не знам дали съм ви казвала за една тактика, която действа много добре при мен. И преди малко опитах и пак подейства - храних се с чаена лъжица и изядох половината от това, което ям попринцип Peace. Опитвала съм и да се храня с другата ръка и така се яде по-малко количество, но е ужасно неудобно ooooh! Twisted Evil

# 658
  • Кюстендил
Ния, само две бяха, станах много късно и нямаше време за повече  Mr. Green Но пък за утре съм си приготвила остатъка от тортата, пакетче лешници и печени дюли с мед  Heart Eyes

# 659
Добър вечер!
Как сте в този така дълъг ден... Simple Smile Аз днес какво ли правих...времето ми стигна за всичко, включително и за слагането на последната зимнина за този сезон.
з-две филийки с филе, кафе;
о-пиле с ориз;
в-домат със сирене, няколко лъжици кисело мляко.
Лека и спокойна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт