"Системата минус 60"- тема №42

• 45 485
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, аз съм с още 300 отгоре ...днес ям едни моркови ...иначе вчера не бях много системна ..сестра ми имаше имен ден и бях цял ден навън да и търся подарък ..нямах обяд ..после правих тирамису ..пооблизах се ...абе ...няма да отслабна аз ... #Crazy и през седмицата да направя нещо ..събота и неделя оплесквам нещата Cry нямам воля ... Cry

Трепет ти как го постигна това размърдване на кантара?

# 661
  • Кюстендил

Трепет ти как го постигна това размърдване на кантара?

Е виж, че пак съм нагоре и аз Sad Постигнах го с тридневно плюскане и пиене, буквално, в миналата събота вечерта чак започна да не ми достига въздух от преяждане  Embarassed След това явно тялото ми най-накрая е разбрало, че трябва да се отърве от излишното. А и установих, че скраба с кафе наистина има ефект. Бях спряла за две седмици и едва мърдах, щом пак започнах да го правя през ден, веднага се отрази и на кантара.
Аги, другото име на волята е инат. Аз съм голям дзвер в това отношение, щом съм казала, че ще направя нещо, ще го направя, ако ще да е последното което ще направя. Много ми е трудно да спазвам режима, как умирам за една голяма пица с две бири точно в тоя момент ако знаеш...обаче преглъщам червено вино без мезе и стискам зъби. И още нещо, аз отдавна знам, че изглеждам кошмарно, отдавна ми е ясно, че трябва да направя нещо, обаче много ми трябваше да се настроя психически и в главата си да достигна до това решение...преломния момент дойде, когато ме досрамя да се съблека пред мъжа ми на светло...
Не се предавай, опитай се да се мотивираш сама вътрешно и да си слагаш спирачки когато те влече да посегнеш към нещо несистемно. Сложи си го в чантата за утре сутринта, аз така правя Wink Е и любимите дънки от кльощавия ми период още си висят на врата на гардероба за мотивация.
Пожелавам ти успех и вярвам, че ще се справиш, трябва само и ти да си повярваш Simple Smile

# 662
И аз тази седмица се присъединявам към задържащите. Горе главата! Другата седмица няма да е така Sunglasses

# 663
  • Пловдив
Добро утро и успешна седмица!

И аз нямам минус, но пък днес ми се очертава разходка от порядъка на 10 км и се надявам да даде резултат.

Закусих кафе с бисквити (около 10  Blush )
Обяд - някакъв плод, че ще съм в движение
Вечеря - задушено заешко

# 664
Добро утро.Аз днес няма да се отчитам поради две причини:
1во. сега се прибирам от работа и
2ро. цъфнах като майска роза точно в деня за отчет ,така че ще го направя след някой и друг ден.
Вчерашното меню беше: з.макарони със сирене,о.картофена салата,в.две кебапчета.
Днес закуска две филии фитнес с пастет,обяд и вечеря ще мисля.
Лек и системен ден ви желая и разбира се да се похвалите с много минусчета.  love001

# 665
Добро утро момичета. Според вас тази диета става ли за бременни, знаете ли нещо по въпроса  newsm78

# 666
оф, още +300 Sad  #Crazy какво ми става не знам ...ще го намразя тоя кантар ..
Днес ядох един ръжен сухар със сирене еменнтал и зелен чай с мед
Наобяд задушени картофи с малко сирене и една ябълка, а за вечеря салата карфиол и моркови ... не е кой знае какво ...аз си следя и калориите, гледам да не превишавам 1200 Sad
Ужас, ако до края на седмицата няма резултат се отказвам ...  Cry

# 667
Здравейте ,мацки.Днес кантара ме наказа с един + от 600гр,но вчера не бях системна и цял ден бях на чепка грозде и в 19 часа изядох една салата с тофу ,и вода не пих  и това е резултата.Нямам минус за тази седмица.Сега се връщам от фитнес .Направих страхотно кардио,много съм доволна.
Продължавам напред,данода стопя бързо плюсчето
З-овесени ядки с мед,фреш от грейпфрут,кафе с мъничко мед
Обяда и вечерята ще мисля после.Хайде дано тази седмица да имаме много минуси.Дай боже newsm17

# 668
Здравейте,

днес е една лудница в офиса... Rolling Eyes Мразя понеделниците и петъците...все са едни такива "луди"...
И аз нямам промяна...но продължавам...
з-две препечени филийки с масло, сирене и сладко, кафе;
о-пиле с ориз, една ябълка;
в-грозде и чаша прясно мляко.
Лек ден!
P.S. Сега прочетох една статия за храните и  Shocked
Давам ви линк:
http://pik.bg/%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B3%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%B9 … 5-news111408.html

# 669
Здравейте , аз днес съм много , много доволна от кантара  Heart Eyes , тоест от двата  Grinning
Качих се и на механичния и на електронния , и двата показаха 61 кг.  Party
Това е моята система , дава ми самочувствие и увереност и въпреки леките прегрешения , продължавам с пълни сили напред към целта  Praynig
Отчета за днес :
З. Филия с филе и кашкавал , негърче , 3 в 1
О. Малко мусака Embarassed ,много зелена салата , редче черен шоколад
В. Не знам , ще е мандаринки + нещо  Simple Smile

Лек ден на всички   bouquet

# 670
  • Кюстендил
Здравейте!
Днес съм 0.500 кг надолу в сравнение с вчера  newsm68 Ще се разберем с кантара. Днес съм 100 % системна, гордея се със себе си:
З. Торта, ядки, печени дюли.
О. Свинска пържола със зелева салата.
В. Айран.

# 671
  • в реалния свят
Уфф, пак да се оплача от себе си.Тези уикенди са ми мъкаа EmbarassedВсеки понеделник съм поне +1кг. , който през седмицата го смъквам.И така си карам от месеци...Отслабване няма , общо взето поддържам килограми.Чудя се вече какво да променя в режима ми.Дали да не пропускам вечеря 1-2вечери през седмицата, като си хапвам малко по късно на обяд.И аз не знам, но ми омръзна едни и същи цифри да виждам седмици наред без резултат.А за мен резултата е да видя и задържа тегло под 60кг., което за сега не ми се отдава, ама никак Sad
Извинявам се за дългото писание, но съм разочарована от себе си и исках да се самокритикувам Simple Smile
Днес-
З- кисело мляко
о- 2 варени яйца+салата от моркови
в- варено пилешко месо или ако издържа ще пропусна вечерята.
Успешен ден на всички Hug

# 672
Здравейте , системки  Hug
Отчет за днес : + 40 мин. домашна тренировка с гирички и аеробика  newsm39
З. Франзела със семена с филе и кашкавал , 3 в 1 , парче бисквитена торта
О. Омлет без мазнина , зелена салата
В. Кисело мляко и малко сиренце

Лек ден   bouquet

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 11:12 от Cheryl91

# 673
Здравейте и от мен ..нямам добри новини по въпроса с кантара ...качвам си и това е ...
Не ям много, но като чета някои статии, въглехидратите, които приемам са ми в повече ...само че аз не ям месо ...и явно само със сирене и мляко не мога да си доставя нужните протеини ..но както и да е ...явно ще трябва да променя нещо  Naughty
Отчета за днес:
З: ръжен хляб с малко лютеница и сирене, чай с мед
О: зелеви сарми (от тези по топлите витрини) около 100 гр., 1 яйце и зелена ябълка
В: салата карфиол и моркови и кисело мляко или сирене
 Peace

# 674
  • в реалния свят
Здравейте и от мен ..нямам добри новини по въпроса с кантара ...качвам си и това е ...
Не ям много, но като чета някои статии, въглехидратите, които приемам са ми в повече ...само че аз не ям месо ...и явно само със сирене и мляко не мога да си доставя нужните протеини ..но както и да е ...явно ще трябва да променя нещо  Naughty
Пробвай яйца и извара.И аз не ям често месо,но когато реша за намаля въглехидратни храни и увелича белтъчините хапвам мляко, яйца и извара вместо сирене.Винаги отчитам минус на следващия ден.И месо хапвам, но не повече от 2-3пъти в седмицата.

Общи условия

Активация на акаунт