"Системата минус 60"- тема №42

• 45 484
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Включвам се в седмичния отчет.
Да видим в понеделник кантарът какво ще отчете.
Имам проблем тази година с килограмите, стигнала съм килограми, които не съм била от раждането насам. Е, не съм много ядосана, тъй като пък цигарите вече не са мой порок, но не се чувствам добре с тези килограми.
Не си харесвам и дрехите, в старите си не влизам...дано потръгнат успешно надолу, дори да са само грамове. Капка по капка...

# 676
Вчера и днес  съм с 500 гр плюс, дано утре изчистя нещата... Тичането по много задачи върши добра работа.

Хубава вечер на всички!:)

# 677
На мен направо не ми се мисли с какъв плюс ще съм. Нещо се опитвам да се разболея и ям като за последно. Все наопаки - хората като им е горещо или са болни нямат апетит, а аз мога целия хладилник да изям...два пъти  Mr. Green
Хайде лека вечер и не правете като мен!

# 678
     Здравейте и от мен, от месец и половина съм на системата, и се питам къде греша, че все не свалям.
Бях и на Дюкан , свалих повече от 20 kg,но вече не ям месо, а и се изморих от този режим....тежък ми е
Но със системата нещо се зациклиха нещата, сваля 2 кг, после го кача пак, а и сега МЦ #Crazy

bouquet
Слабееща Вечер

# 679
  • Кюстендил
Добра вечер!
Аз съм 0,5 надолу днес, да видим  утре ще видя ли 6 пак. Днес съм пак на полуглад следобяда...
З. Мъфини, бонбони, ядки, ябълка.  Mr. Green
О. Супа топчета.
В Пропуснах, закъснях много. Преди малко си сипах чаша вино и реших да си хапна няколко хапки сирене с него, че леко взе да ми притреперва....и се усетих, че си го ям като гладна това мезе  ooooh!
Цвете ot луната, дай време на тялото си да свикне с новия режим. До сега си го хранила по един начин, сега го променяш коренно, това е стрес за организма ти и той в момента е в отбранителна позиция, опитва се да се съхрани. Много скоро ще се размърда, не се предавай!

# 680
Трепет  Hug Благодаря

А по колко време се е случвало да задържате?
Възможно ли е при мен системата да не подейства?

# 681
Здравейте,

днес е една лудница в офиса... Rolling Eyes Мразя понеделниците и петъците...все са едни такива "луди"...
И аз нямам промяна...но продължавам...
з-две препечени филийки с масло, сирене и сладко, кафе;
о-пиле с ориз, една ябълка;
в-грозде и чаша прясно мляко.
Лек ден!
P.S. Сега прочетох една статия за храните и  Shocked
Давам ви линк:
http://pik.bg/%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B3%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%B9 … 5-news111408.html

spam2 Извинявам се за спама, моля модераторите да оставят поста известно време.    bouquet

Валя, опитвам се да ти пратя съобщение за размяната на книги от няколко дни, но не се получава защото "Съобщението не може да бъде изпратено. 'valya3' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения." Май трябва да изтриеш някои, за да можеш отново да получаваш. Simple Smile

# 682
  Здравейте момичета и момчета
Преди един месец видях 6 тичка и от тогава  качих набързо 3 кг и така я карам
старая се но не си давам кг Mr. Green.Не съм постоянна със скраба с кафе само веднъж
после сега е студено,имам питане по лицето  може ли да се цапам.
Малко намалих порциите ,киселото мляко не ми действа добре но за сметка на това
яйцата по5,6 на брой ,къде е чука newsm78.Вчера не изядох цял шоколад а половинка
днес другата половина.
Видимо  имам напредък ,дръжте се  и успех.  bouquet

# 683
Здравейте , системки  Hug
Днес съм 61.1 , но снощи вечерята си беше малко късна към 19:30  Embarassed
Отчет за днес :
З. Пълнозърнеста франзела с малко кашкавал и филе , блокче черен шоколад , 3 в 1
и още нещо към 11 часа , понеже няма да имам обяд
О. ------- Ще излизам по задачи, така че ще липсва  Simple Smile
В. Сиренце , айрян , малко филе

Имах и двучасова разходка + домашна тренировка сутринта и малко се поизморих , но нищо , то е за добро  Peace

Лек и системен ден   bouquet

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 20:32 от Cheryl91

# 684
Здравейте!
Днес не се притеглих за да не си развалям настроението ...щеше да ми дойде в повече някои плюс .. Закуската беше като вчерашната ...ръжен хляб с топено и бяло саламурено сирене, обядът зелева сарма, 2 печени пиперки, яйце ако не се чувствам сита  Twisted Evil и една ябълка. Вечерята печен пипер с кисело мляко и се чудя може ли моцарела ?  newsm78

bouquet

# 685
  • в реалния свят
Поздрави от мен Simple SmileИ аз днес бойкотирам кантара.Ще се тегля в петък за да видя какво е станало този месец.

sladkoto_agi , моцарела не става за варианта млечни +зеленчуци, защото е с висока масленост.Но пък е подходяща за последния вариант-млечни+сухари.
Днес съм си подготвила такова меню:
З-половин плодова активия-ананас+2малки домашни бутерки със сирене
О - купичка боб
В-ябълка и чай от мента с малко мед
Ако не си наруша менюто ще бъда доволна от себе си. Grinning
Слънчево настроение и усмивки Hug

# 686
мама барба    bouquet

аз тоя последния вариант го избягвам, защото ръжените сухари са калорични ...а гледам да не надхвърлям определени калории ... не че ми помага де ... Cry

# 687
Привет и от мен!  Simple Smile
Yasmeen, писах ти  на лични Peace
Минавам набързо...
з-баничка с кисело мляко, кафе;
о-порция зрял фасул на фурна с две чушки от новата ми туршия...;
в-1-2 чаши вино с малко сирене...
 Hug

# 688
  • Кюстендил
Здравейте!
Днес съм с малък минус, още топя плюса от МЦ и 6-цата е мираж и днес. И пак не съм напълно системна днес, ама ламята...
З: Баничка с кафе.
О. Мусака.
В. Айран и чаша вино.

# 689
Здравейте!   bouquet
Харесах си системата за спазване, защото тук в темета е много уютно! Страхотни сте! Приемате ли нови шишки?  Embarassed
Аз съм си бая шиш!  Blush
Но ми допада начина на хранене и мисля, че ще се справя! На 28г., вискона 165, тежа 115  Tired Толкова съм се запуснала, че сутринта викам- ще правя упражнения. Без подскоци, без тежести, нещо като аеробика за старци  Mr. Green. На Ellen Barett са упражненията, изглеждат доста леки и лесни. Ми то видеото е 47мин. със загряване и разтягане, мале, аз на 17та мин. ме заболяха ръца, крака....  ooooh! ooooh!......определено е време за сериозни мерки! bowuu
Историята на Мириманова ме вдъхнови, както и вие!
Та, за днес само закуската е ясна- домашна баничка.
Хубав, успешен и системен ден от мен!  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт