"Системата минус 60"- тема №42

• 45 375
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Здравейте, мили мои! Аз тези дни не пиша, защото хич не съм системна, ама мисля от днес пак да влизам в правия път! Менюто все още не ми е ясно, така че ще го отчета утре.

BlueEyes
, добре дошла!

# 691
Здравейте! Днес нещо не съм в кондиция ...нз какво ми има май съм вдигнала кръвното ..ама то с такива резултати от кантара как няма да не го вдигна .... ooooh!
Тая седмица закуската ми е една и съща - ръжен хляб и сирене, пия си зелен чай всяка сутрин и хапвам ленено семе с 2-3 лъжици кисело мляко ... За обяд съм си приготвиля ябълка, но е ясно, че няма да мина само с нея ...ама какво да и добавя .... newsm78
Вечерята ще е печен пипер (много си го обичам) със сирене евентуално  Wink

BlueEyes, добре дошла и от мен, стискай зъби и ще се справиш ..не се отчайвай (като мен) .... Close

# 692
Благодаря за посрещането!  Heart Eyes Heart Eyes
sladkoto_agi , все си мисля, че 1200 калории са малко, ако ти е кеф да броиш калории, защо не ги вдигнеш малко- примерно на 1500? От друга страна тази система позволява свободата да не броим калории.  newsm78  Де да знам, това си е мое лично мнение и съвет едва ли не. Тъй като като повечето "финни" мадами като мен. съм стояла в нета и съм чела, чела, чела..., такъв диетолог и фитнесинструктор мога да стана.... само на обяснения обаче. Сама не се слушам. Та за това казвам, че на много места съм чела, че 1200 калории са малко.

...аз да добавя към закуската 4 бисквити и една филийка с филе.  Blush
Може ли да ям свинско със зеле за обяд? Thinking

# 693
Здравейте момичета! Аз все още топя плюса от МЦ и се надявам след това вече нещата да тръгнат в правилната посока.Така ми се иска вече да седна на пейката със седмиците. Praynig
BlueEyes, добре дошла!
може ли да ям свинско със зеле за обяд? Thinking
[/quote]
МОЖЕ
sladkoto_agi,не така, Naughty няма да се отчайваш.И аз като тебе ,тъкмо сваля малко и хоп я мц,я нещо друго и пак нагоре Rolling Eyes,но благодарение на всички вас се стягам ,надъхвам и продължавам.  bouquet

днес:з.два бр. фитнес с пастет
        о.леща
        в.салата зеле
Погелавам ви лек ден и големи минусчета утре.

# 694
Здравейте,

снощи не можах да спазя обещаното...Прибрах се толкова гладна и... Embarassed
Но днес си обещавам, че няма да се повтори...Защо толкова ми влияе емоционалното състояние в което съм...и то моментите, в които съм ядосана, напрегната, недоволна от нещо...Трябва да има начин да провокирам в себе си позитивна енергия и да я насоча в нещо друго, а не в храна... Rolling Eyes
з-кроасан, банан, кафе;
о-пилешко филе с броколи и сирена;
в-вино и сирене...
Усмихнат ден!  Simple Smile

# 695
BlueEyes знам, че дава възможност, но все пак не е излишно да се броят калориите. Последната статия по тоя въпрос, която прочетох по тоя въпрос беше тази http://lubomirivanov.com/2580/ . За да отслабна (според изчисленията) трябва да приемам не повече от 1500 кал. затова съм се спряла на 1200, понякога обаче ги надвишавам и затова и не отслабвам трайно, съответно ... ooooh! ooooh!

# 696
  • Кюстендил
Здравейте!
Кантара пак беше нагоре сутринта, мък'. Днес закусих бейк ролс и шоколадово руло, а за обяд мама ми беше сложила две порции лозови сърмички - за мен и детето, което отказа категорично да ги яде...и аз си ги взех за обяд всичките. И като седнах да обядвам - ядох, ядох, ядох...докато не преядох Sad Откакто съм на системата не ми се беше случвало да ям докато ми е сладко, все се старая да не прекалявам с количествата, днес обаче се подхлъзнах. За вечеря си взех една млечна салата, но съм хапнала десетина хапки от нея и се спрях. Ще видим утре дали е било навреме  Mr. Green

BlueEyes, добре дошла! Тук наистина е много уютно и приятно! Пожелавам ти с лекота да постигнеш мечтания резултат!

# 697
Здравейте и от мен   bouquet
Отчет за днес :
З. Пълнозърнеста франзела с филе и кашкавал , чаша кола , вафла Троя , 3 в 1
О. Сандвич с лютеница , сирене и парче салам ( понеже нямахме ток и не можах да сготвя  Embarassed )
В. Малко сирене парче филе , парче кашкавал

BlueEyes , добре дошла и успех Simple Smile

Лека вечер   bouquet

# 698
Тук съм!  Hug

Задържам, но се надявам скоро да започна отново да свалям. Правя каквото трябва,пък да става каквото ще.  Mr. Green
Стриктна съм,не вечерям след 16-17 ч - доволна съм от себе си, че успявям да се контролирам. Много съм доволна даже. Simple Smile  Heart Eyes
Ще има ли и през новия месец маратон?
А табличката ще може ли някой да обнови? За нея благодаря предварително. Simple Smile

Добре дошли на новите попълнения- воля и търпение! Това ви пожелавам. И успех!  bouquet

Хубава вечер от мен! И хубави отчети в края на ноември!  Peace Hug Heart Eyes

# 699
имам нов кантар SOPIR Mr. Greenи така с двата newsm78 малко прегрешение 600гр
голямо 2кг ха ха дръжте се. Hug

# 700
Здравейтее!  Hug

Ден 1- изпълнен без грешка!!! Брех- това е добър знак!  Mr. Green Mr. Green
За вчера:
з- дом. баничка, 1 филия с филе и 4 бисквити
о- свинско със зеле
в- шопска салата с чаша червено вино (само дето не знам дали е сухо, че е домашно...)
Даже от днес си имам и програма с упражнения  http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3395419 , като днес правих силовите, че те са май са ми по- лесни от кардиото. Ама утре няма начин и към него трябва да мина ooooh!  И тъй като са 4 видеа, ще си харесам някоя йога да вкарам един ден Grinning

Е, прекрасен ден ви пожелавам!!!  bouquet  bouquet  bouquet

sladkoto_agi , да не би да имаш малко килограми да сваляш, та за това да става по- бавно?

# 701
Добър ден и от мен!
Днес сутринта пак бях на ръжен хляб и сирена, за обяд лозови сарми с ябълка, а вечерята ще е салата със сирене и може да изям и две печени чушки  Twisted Evil

BlueEyes около 5 кг са ...не са много ама ...аз знаех, че няма да е лесно, гадно ми е че тъкмо се зарадвам, че съм свалила нещо и айде пак отначало ...Cry

# 702
Гутен морген, системки  Simple Smile
И така, обещаното си е обещано, идва ред на годишния отчет на Анджи.
Килограми замерени сутринта 58,7 (стартови миналата година ноември 68,5), е как ли не го местих тоя кантар да покаже 58,5, ама не ще и не ще Mr. Green
За една година -9,8 кг, предупредих да не не се очакват чудеса от храброст, но аз съм доволна и по тоя повод съм се наконтила с рокля и токчета  Laughing. До заветната ми цел остават 3,7 кг.
З. 2 варени яйца, филия пълнозърнест хляб с масло, 1 огромна ябълка.
О. и В. не са измислени, но нещо системно.
Добре дошла на BlueEyes.
Весел петък и приятен уикенд   bouquet

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 12:21 от Andji_B

# 703
  • Бургас
Andji_B  супер резултат, честито   bouquet

# 704
Здравейте, системки и Честит Празник   bouquet
Отчет за днес : ( + двучасова разходка и упражнения за корем )
З. Баничка с боза  Embarassed , 3 в 1 , парче торта
О. Супа + филийка хляб
В. Мляко , сирене + 1 мандарина

Лека вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт