"Системата минус 60"- тема №42

• 45 373
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ехо, ето ме и мен в системната купчинка... Simple Smile

Сега се върнах от една пицария и да си призная- сгазих лука, но беше съвсем умишлено. С това ядене сме в голяма война и все то ме побеждава. Sad

Утре вече не знам какво ще закусвам. Знам само, че трябва да взема един казан и да си го нахлупя на главата. Ако не ми помогне да не ям, поне ще си имам казан на главата. Simple Smile

# 706
Тази сутрин, макар и работна,  съм възнаградена. Wink Най-накрая развижване. Дано е все така.  Heart Eyes

Хубава събота и неделя! Hug

# 707
  • Burgas
момичета, 3 дни на семинар и вечери след 6 часа и един килограм отгоре Cry
сега всичко отначало, а идват и новогодишните празници

# 708
  • в реалния свят
Здравейте!От три дни правя опити да откажа цигарите и познайте каква лакома свиня съм станала .Не съм се теглила от началото на седмицата и кантара показа +2кг.за няколко дни.Лошото е, че днес ще ходим на гости при свекърите, а там винаги има вкусотии и се стахувам в понеделник как ще се кача на кантара.Ей, лоша работа са тези цигари.Да решиш да ги махнеш от живота си и веднага си имаш бонус-килца в повече #2gunfire
Приятен уикенд, момичета Hug

# 709
Аз пак да напомня за табличката. Praynig

Дали е възможно някоя мила съфорумка да направи нова за месец ноември? Много ми е нужна-така си водя отчет и винаги мога да погледна , ако нещо ме интересува.

Благодаря предварително на отзовалите се.  Heart Eyes

# 710
Здравейте  Hug
Отчет за днес : (+ тренировка за корем  #Crazy )
З. Франзела с кашкавал и филе , едно негърче , един шоколадов бонбон , 3 в 1
О. Около 100 гр. картофи , сирене и 1 кисела краставичка
В. Мляко , малко сирене и 2 мандарини

Лека вечер   bouquet

# 711
Здравейте и от мен!

Ванчето, готово! Пусто да остане, прекарвам пред компютър по има-няма 10 часа на ден, но от четвъртък все не ми остава време да оправя табличката. Пробвай я и ако има проблем, пиши!

Може би трябва и да я поизчистим малко, защото доста от имената са на неактивни момичета (или поне не пишат във форума), а резултати от новите девойки още няма! Ако някой има нужда от помощ, ние сме насреща! Както Ванчето спомена, табличката е голям стимул Simple Smile

мама барба
, браво! Аз вече четири години не пуша и въпреки здравословните проблеми в последствие, съм страшно доволна, че ги спрях!

gabiplus, аз утре мисля да се кача на Витоша и знам какво ядене ще падне после...няма да устоя #2gunfire Та ако намериш правилния казан, свиркай!

Andji_B, поздрави и от мен! Пожелавам ти от все сърце да си постигнеш и другата цел Hug И онези 100 грама ще си ги търся, да знаеш Laughing

zvezdi4ka_bs
, има още два месеца до Коледа! Ще се справиш!

# 712

Ванчето, готово! Пусто да остане, прекарвам пред компютър по има-няма 10 часа на ден, но от четвъртък все не ми остава време да оправя табличката. Пробвай я и ако има проблем, пиши!

Може би трябва и да я поизчистим малко, защото доста от имената са на неактивни момичета (или поне не пишат във форума), а резултати от новите девойки още няма! Ако някой има нужда от помощ, ние сме насреща! Както Ванчето спомена, табличката е голям стимул Simple Smile

cristi , благодаря ти от сърце!  bouquet Heart Eyes

Може би само едно нещо ме позачуди-периодите на отчитане. Предлагам,ако може да редактираш и да промениш на 1-3 .11; 4-10.11; 11-17.11; 18-24.11; 25-30.11.
Ако може,разбира се.  Hug   bouquet

# 713
Мдам, това го бях "опущила" Mr. Green

# 714
Хахах, видях как сменяш данните. Simple Smile
Благодаря ти. Simple Smile

# 715
Беше с една ръка! Другата беше заета с ядене Mr. Green

# 716
 Joy
Добре се справяш. Mr. Green

# 717
  • Кюстендил
Здравейте, момичета!
Не ми се пишеше вчера, че нещо пак съм в дупка. Днес сутринта пак бях надолу, но нали беше задушница и закускообяда беше чак към 14:00 часа и от всичко ядох, макар и не много. Вечерята беше млечна салата и сега ще пия едно вино и ще се надявам да не съм нанесла много щети и да видя най-накрая пак 6-цата утре, днес бях близо... Wink

# 718
Добро, неделно утро!  sun

В петък бях примерна с менюто и часа за вечеря, нооо вчера... тая задушница ми разказа играта. Не усетих кога е минало 12, аз си хаапвам, спокойна, спокойна...после гледах племенника (фурия на 2.5г.), брат ми дойде да си го вземе към 17.30, мааале, докато се разделиме, пък плаче, че не иска да си ходи малкия пишуран... стана 19.00. Ама си бях умряла от глад и си изядах шопската салата по никое време.  ooooh!  Отгоре на всичко, правих упражнения без да загрея и сега ме боли кръста ужасно. Направо ме е яд на себе си.  #Cussing out
Оплаках ви се, днес викам да съм примерна, че ако аз не си сваля килата, няма кой да ги свали вместо мен  Mr. Green Mr. Green

# 719
Тук съм! Grinning
 Много съм доволна! Party Party Party Довлякох това непослушно куче до пътечката най-накрая. Joy Е,с единият крак само,но аз съм повече от доволна.  Joy

На всички отчаяли се- не се отказвайте! Hug Това е режима! За 20 години изпробвах какво ли не, единствено този дава резултати ! Особено когато навлезеш в години и когато нищо не се получава толкова лесно... Sunglasses

Четете и пишете по-често тук - подкрепата е много важна и дава сили. Аз лично започнах да отслабвам сериозно, едва след като започнах да вписвам отново в темата.  Heart Eyes Hug
Благодаря ви,момичета!  bouquet

Слънчева и спокойна неделя ви пожелавам!!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт