"Системата минус 60"- тема №42

• 45 376
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро и от мен.
Аз все още се боря с плюса от гадното МЦ,но се надявам до понеделник да го няма #2gunfire
Не знам защо ,но при мен много бавно се случват нещата.
Ванчето,браво мила,като те чета и се надъхвам.Ние с теб май сме в една възрастова категория.
Аз онзи ден вечерях сух таратор,и цяла вечер коремът ми беше подут, пък и на другия ден .Ако следващият път е пак същото повече няма да вечерям с него. Rolling Eyes
Вчера определено оплесках нещата,прибрах се от нощна,закусих си нормално филия ръжен хляб с пастет,нооо следобяд като съм заспала и се събуждам в 19.30,сипах си едно червено винце и си казвам няма да ям,обаче глаааад  и си нарязах малко салам и кашкавал,направо ме е срам. :oops
Тази сутрин закуска филия пълнозърнест хляб със салам.
Обяд или варени картофи или картофена супа.
Вечеря скумрия на скара.
Ползотворна неделя на всички. Hug  bouquet

# 721
Албенче, много ти благодаря !  bouquet Много си мила. Heart Eyes Колкото до възрастта - разликата ни  не е голяма-само 5 години в твоя полза(съдейки по мейла ти)  Wink
На мен млечните не ми се отразяват добре, затова ги отбягвам. Колкото до сухият таратор,ако е правен с кисели краставички е възможно да се подуваш от повечето сол в тях. Thinking Поне при мен  е така.
Незнам какво да те посъветвам с тези нощни смени- сигурно ти е много трудно. Предполагам,че организма тотално се обърква. Rolling Eyes Освен да хапваш по малко нощем, просто няколко хапки, колкото да не ти прилошава?

Hug

# 722
Ванче, с пресни краставици беше,пък и аз ползвам само хималайска сол,но все пак сол.
Решила съм, аз в началото като почнах системата си пишех в една тетрадка менютата и  сутрин килограмите,май пак ще почвам. Hug

Тук съм! Grinning
 Много съм доволна! Party Party Party Довлякох това непослушно куче до пътечката най-накрая. Joy Е,с единият крак само,но аз съм повече от доволна.  Joy
Пожелавам ти другата седмица да си я прескочила тази пътечка. newsm10  love001

# 723
Много,много ти благодаря!!! Heart Eyes   bouquet  Пожелавам успех и на теб!!!  Peace Hug

# 724
Здравейте , системки  Hug
Днес ми е малко напрегнат ден , понеже утре имам изпит , първият за този семестър и съм доста гладна , но храната все на криво ми отива , може би от притеснението  Grinning Утре ще го смятам като несистемен ден , само вечерята ще е системна надявам се  Praynig
Отчет за днес :
З. Палачинки с шоколад и мед , 3 в 1
О. Супа + филийка хляб
В. Сирене малко филе и кашкавал

Приятна неделя   bouquet

# 725
Здравейте, включвам се пак с върнати килограми, колко точно ще напиша утре , днес не се премерих. Нещата са излезли от контрол и си казах край , ама наистина край. Няма туй , унуй и няма да се отказвам, сега вече никакви хапчета не пия , добре съм и мисля , че е време да се оправям с килата най-после. Днес още не съм яла нищо , което е грешка, но сега ще хапна риба и сармички с ориз. Само като си помисля вчера колко изядох и леле мале , чак се срамувам от себе си. Почна ли няма спирка Embarassed. За вечеря риба на скара , хек , хич не ми харесва на скара ама това е .Може и зеленчукова супа ще видим имам и от двете. Успешно отслабване на всички момичета , почвам да се меря всеки ден и да пиша всеки ден Hug

# 726
  • Пазарджик
Здравейте момичета  Hug
Приемате ли нови системки в групата.Мисля да започна да системствам от днес. Стартирам от едни 80 кг. и първата ми цел е 70кг. И днешното ми меню ще е
З- бничка, малко шоколад и кафе  , О- пиле със гъби , В - печени ябълки и к. мляко

# 727
Добре си дошла,Пипи!  Simple Smile
Правилно си решила да почнеш от днес. Браво.
Менюто ти е ок.

Успех!!

# 728
  • Кюстендил
Добър ден!
Аз започвам тотално да се отчайвам. Не мога да го добутам до никъде....два месеца и само 5 кг. Sad
З. Късна. Две мини бутер банички, две палачинки със сладко от дюли, малко варено жито.
О. Пропускам.
В. Вероятно пържола.

# 729
Днес може да стана досадна ,но ще се изкажа. Crazy Wink

Трепет, защо се отчайваш? Аз  системствам сериозно от почти 3 месеца и съм отслабнала 7 кг. Мисля,че твоето темпо е добро - бавно и здравословно.Тегло,което ще запазиш с минимални усилия. Килограми,които са свалени бързо поставят в стрес организма и се възстановяват бързо при най-малкото отклонение от режима.
Затова така неотклонно защитавам режима-дава добри резултати при минимум усилия и не те измъчва както много други. Храниш се с всичко необходимо за добро здраве, имаш и възможност да хапваш и не толкова здравословни храни-просто се съобразяваш с определени часове.
Не се отказвай,не се отчайвай! Ще се справиш.Просто прояви малко повече търпение и воля. Резултатите ще дойдат! Hug Peace

# 730
  • Кюстендил
Ванче, отчайвам се, защото тъкмо видя някакъв резултат и в следващите два дни се връщам с килограм нагоре, после 5 дни го топя пак тоя килограм, мръдна 200 грама надолу и пак 500 нагоре. Иначе си абсолютно права, режима е страхотен и не изисква никакви усилия или кой знае колко допълнителни разходи, за разлика от много други. А и по принцип като цяло съм си леко депресирана и апатична, и ми е адски тъпо всичко. Но ще се оправя все някога де, няма да е все така Simple Smile

# 731
В един период от време и аз бях в същата ситуация. Наистина е много демотивиращо, знам го, но стисни зъби и продължи!  Peace  Hug

# 732
  • Кюстендил
В един период от време и аз бях в същата ситуация. Наистина е много демотивиращо, знам го, но стисни зъби и продължи!  Peace  Hug
В момента само ината ми ме държи, но и той върши работа  Mr. Green

# 733
Здравейте,
какво прекрасно време...Сега се връщам от разходка в парка до нас...Красота... Simple Smile
Днес:
з-една филийка с пастет, парче чизкейк, кафе;
о-картофена супа, малко грозде;
в-може би домат, сирене и чаша прясно мляко...Все още не съм решила... Rolling Eyes
Лека вечер!

# 734
Системна съм и ми е доста лесно. Стискайте палци за утрешното мерене, дано има добър седмичен резултат.
Менюто за днес:
З - форнети със салам, малко баница, 3 в1;
О - боб чорба;
В - сухари с катък и прясно мляко най-вероятно, това ми е любимата вечеря;

Общи условия

Активация на акаунт