"Системата минус 60"- тема №42

• 45 503
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро.Аз вече четири дни задържам .Днес се поуспах и няма да тренирам,а и едно ми е летаргично и заспало.Ама трябва да се стягам и след малко да заминавам да се трудя.За днес:
З-чай с мед и лимон,ананас,овесени ядки с годжи бери ,мед и канела
О-салата с панджар,морков ,маруля и портокал,слънчогледови семки,конопено семе
В-незнам още
Хубав ден от мен

# 631
Привет и от мен...Горе главата, петък е... Simple Smile Днес се събудих с главобол, пих си хапче и сега лека полека ми минава...Снощи пих две чаши вино...дали пък не е от това... Rolling Eyes
з-филийка с лютеница и сирене, кафе;
о-три кюфтенца с краставичка;
в-грозде с чаша топло прясно мляко.
Лек и усмихнат ден!  Hug

# 632
  • Видин
Кантара ми се отблагодари с 83,100 Party Малко стимул от него ми беше нужен. Дано и утре да е така. Закуската ми беше 2 филийки с домашна лютеница и няколко малки курабийки, зелен чай и кафе. Последните две си ги пия по цял ден, но нали са позволени и за мое учудване не ми е толкова непоносимо да пия чая без мед Mr. Green Месеца почти свърши, така че ще се запиша в табличката за следващия Hug

# 633
  • в реалния свят
Кантара ми се отблагодари с 83,100 Party Малко стимул от него ми беше нужен. Дано и утре да е така. Закуската ми беше 2 филийки с домашна лютеница и няколко малки курабийки, зелен чай и кафе. Последните две си ги пия по цял ден, но нали са позволени и за мое учудване не ми е толкова непоносимо да пия чая без мед Mr. Green Месеца почти свърши, така че ще се запиша в табличката за следващия Hug
Честито минусче.Хайде да ти върви по вода и следващата седмица Hug
Днес приключих с основното хранене.Мисля да прескоча вечерята Mr. GreenНадявам се кантара да ми бъде благодарен утре Laughing
З- шоколадова вафла+1/2шоколад Своге-голям Embarassed
О/в 11,30ч./ 2 филийки хляб от овесени трици+сирене + домати+айрян
В- планирана да липсва
За уикенда стягам багажа за есенна разходка в природен парк Русенски Лом.Сред природните красоти се очертава да съм несистемна.Дано не прекаля с количествата храна Crazy

# 634
Здравейте системки  Hug
Вчера гледам се аз , струва ми се , че съм напълняла в коремче , но бях обядвала , в МЦ съм и бях пила много вода , приятеля ми ме успокоява вика не си напълняла бе , супер си си  Laughing . Аз му викам утре ще се измеря на кантара и ще се види истината  Grinning Качвам се тази сутрин аз и с изненада установявам , че даже съм смъкнала 200 гр. тоест съм 61.4 , много се зарадвах ( въпреки едната бисквитка , която хапнах в 22:00 снощи  Embarassed , понеже поради независещи от мен причини си лягам към 00:30 и до тогава направо примирам от глад ) И все пак кантара днес ми е приятел  Peace
Отчет за днес :
З. Закуска със сусам , редче черен шоколад 70 % какао и 3 в 1
О. Пилешки дробчета и салата зеле и моркови
В. Мандарини  Heart Eyes

Лек ден на всички   bouquet

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 18:44 от Cheryl91

# 635
Здравейте и от мен Wink Аз днес съм +300 гр.  smile3511 smile3515
Сега ми идва да се наям като прасе ..поне да знам защо качвам .... Crossing Arms
Днес за закуска ядох сирена и сухари, чай с мед и лъжица ленено семе с кисело мляко
На обяд хапнах варени картофи и понеже се чувствах гладна една чушка с ориз
Вечерята ще е салата със сирене ..разочарована съм от себе си като цяло ...на всичкото ми лошо настроение и качени килограми ...еми ..реве ми се ... newsm11 newsm11 newsm45

# 636
Niya, благодаря за отговора и браво за минуса.
Аги, няма да плачеш, горе главата и смело напред  Hug
Cristi, обещавам да се отчета на 1 ноември (другата седмица) за 1-годишен период, ама не очаквайте чудеса от храброст, де Mr. Green
Хапнах си годжи бери тази сутрин на закуска с овесени ядки, не съм им фенка, но не е толкова лошо.
О. Пиле с ориз и зелена салата.
В. Мляко и ябълка.
Приятен уикенд  Simple Smile

# 637
  • Кюстендил
Здравейте!
Ния, нямам спомен вече какво съм яла онази вечер на вечеря, но помня снощи какво ядох, а резултата сутринта беше още по-окуражаващ! И така, два повода имам да почерпя: Първо: Днес стават 4 години откакто спрях да пуша! Изключително съм горда със себе си, че го постигнах и направих нещо добро за мен и семейството ми! Второ: Тази сутрин видях 6-ца на кантара!!! 69,400 Това е кило и половина за един ден, наистина не вярвам на очите си, въпреки че имам и някакво обяснение де  Wink Та така, закуската за утре е от мен, съвсем системна  Flutter

Днешното ми меню си е направо жив глад...
З. Липсваше.
О. Пилешка пържола със зелева салата.
В. Паниран карфиол в 20:00 часа Това е нещото на което просто няма как да устоя, колкото и смешно да изглежда  Mr. Green
Аги, аз бях в застой цял месец. Ей сега чак се размърда кантара при мен. Няма да е все така, да знаеш!

# 638
Трепет..., поздравления! Много се радвам за теб Hug И честит ти юбилей!

# 639
  • София
Оф, аз снощи бях в ситуация "посредника е лайно", защото запознавах една приятелка с един приятел. Simple Smile Дано пламне някоя искра между тях. Но наред с положителните емоции във въздуха, изядох една салата и 2 парчета пица, което беше лош ход от моя страна.

Ама нека да има любов... Simple Smile

Днес обаче съм си системна. Утре мисля да ям пиле с грах на закуска, защото в момента навсякъде мирише вкусничко. Simple Smile

# 640
 Здравейте системки Hug
не съм писала отдавна ,няма с какво да се похваля
точно видях 6  и заболя ме ханша ,гръдния кош..все такива извинителни
докато разбера от какво е изчетох  публикациите на Лебед .
Може да се каже ,че бях системна и не ,от 2 седмици се задържах на 70кг
2 напред 1 на зад.
 Успех на всички.  bouquet

# 641
  • София
Добро утро!

Толкова е рано в събота сутрин, а аз вече съм пълна със закуска. Simple Smile
С голям кеф изядох една купа грах с пиле, хляб, вафла и малко шоколад. Добро начало на деня. Simple Smile

Днес вечерта ще се впусна във вихъра на едно щуро женско парти..... Парти на жени без мъже. Simple Smile

# 642
  • Видин
Трепет, честита годишнина и дано да удържиш фронта. Аз така и не успях да спра цигарите, не съм пушила само по време на бременност и кърмене и после винаги съм ги почвала пак Rolling Eyes Браво и за килцата. И аз вчера гладувах, след закуската, която описах, на обяд ядох малко грозде, а вечерята я пропуснах, въпреки, че много ми се прихапваше нещо. Не успях да се измеря тази сутрин, но мисля и до 1ви да не го правя Thinking
Габи, дано се получи между твоите приятели и после да ти благодарят. И дано пицата не ти се е отразила Hug и умната на партито, ама си пийни едно Wink
Силве, успех и дано скоро да видиш пак 6цата, а аз как мечтая за една 7ца отпред Blush Heart Eyes
Черил, от МЦ и водата е било, спокойно. Пък и кантара е доказал теорията ми Mr. Green
Мама Барба, весело изкарване. И аз на морето се притеснявах какво ще стане, но пък там имах много движение и се върнах с 100гр. по-малко въпреки 3 дни абсолютно несистемна. Бира по цял ден, сладко по цял ден късни и обилни вечери. Направо не повярвах на очите си.

# 643
Добро утрооо!  Simple Smile

Днес съм на работа до обяд...няма начин  Sad  но пък станах много рано и си свърших доста работа...
з-баничка...ммм и кафе;
о-две спаначени кюфтенца с айрян;
в-салата със сирене;
За себе си отчитам миналата седмица като "загубена"...не бях много стриктна, поотпуснах му края...нещо не се взех в ръце...Смело се надявам да се "стегна" и да вляза в правилия ритъм... Simple Smile
Честити имен ден на именниците днес!  Simple Smile

# 644
Здравейте  Hug Аз от два дни съм се отдала на следобедни танци по 1 час , съчетани със малко аеробика и много добре ми се отразява , днес имам малко мускулна треска , но нищо  Grinning . Скоро смятам да започна отново едни упражнения за стягане на корема , които преди бях намерила из интернет  newsm68  
Отчета за днес :
З. Филия с кашкавал и филе , една мандарина , малко сладолед , 3 в 1
О. Купичка супа + филийка хляб
В. Сирене ,мляко , 3 мандарини  Heart Eyes

Приятна събота на всички   bouquet

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 22:06 от Cheryl91

Общи условия

Активация на акаунт