"Системата минус 60"- тема №42

• 45 505
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро!

Днеска ми е едно такова сдухано...нямам и грам тонус...Нещо съм объркана, нямам мотивация...само бих седяла на тишина и спокойствие...
з-две парчета кекс, кафе;
о-две пълнени чуки с кайма и ориз;
в-ябълки и чаша топло прясно мляко.
Лек ден от мен!

# 616
Добро утро Simple Smile
за днес менюто:

З: пълнозърнест сандвич с пастет,кафе
О: лозови сърми и салата
В: кисело мляко

много ми е трудно все още с ранната вечеря и при глад късно вечер пия зелен чай  Blush Heart Eyes

# 617
  • в реалния свят
Въпрос:може ли за вечеря да хапна желиран крем с кисело мляко.За желатина нищо никъде не прочетох, та си мисля, че може Laughing

# 618
  • Кюстендил
Добър вечер!
Моят кантар пощуря. Вчера вечерта показваше 73.400, а сутринта 71.900! Кило и половина вода чак не ми се вярва да съм изпикала сутринта, ама 3 пъти се качвах на него. Не че не ми харесва резултата и хич не се оплаквам даже, просто не  ми се вярва. Днес пак бях полусистемна и леко заобикалях принципите:
З. Шоколадов десерт.
О. В 11,30 един сандвич с филе.
В. Кисело мляко. Планирах и ябълка, но бях на зъболекар преди това и не беше мнофо удачна, та си останах с млякото само  Mr. Green Ако и утре кантара покаже някаква такава щуротия ще го почерпя  Crazy

# 619
Здравейте , благодаря на всички за съветите  Hug
И така , отчета за днес :
З. Макарони със сирене и захар , мандарина , 3 в 1
О. Картофи със сирене и кисели краставички
В. Микс от ябълка , канела и кисело мляко и преди малко една бисквита

Приятна вечер на всички   bouquet

# 620
  • Видин
Аз съвсем се отчаях, защото вечерите се ус..ам от ядене Cry Дано стимула ми се върне, защото ще полудея от яд #Cussing out
Мама Барба, объркала съм те със Сиситонс Whistling Blush Детенце е добре и проходи, но за съжаление ще се наложи нова операция. Другия месец ще ходим при док да определим дата. Е няма да е бегач на дълги разстояния, но ще се движи нормално и това е важното за мен. Пък и да е здрав другото ще се оправи Peace
Трепет, спомни си какво си яла за вечеря, може това да действа много добре на метаболизма ти. Пожелавам ти все така за напред Hug

# 621
Добро утро,мацки!
Аз току що приключих с кардио тренировката си в домашни условия  animal085 newsm39.Сега пия чайче и надничам да проверя как е положението.Днес закуската ще е ананас,мюсли с ядки ,стафиди и годжи бери с голяма лъжица мед и канела
О-микс от зелении(рукола,спанак,марула,зелен лук)с чери доматки,маслини,краставица,слънчогледови семки,зехтин и лимон и зеленчукови кюфтета с червен боб
В-салата или плодове.Според това дали ще имам време да ям.И като се прибера към 22 часа чаша вино.
Спорен ден от мен  Hug

# 622
Добро утро момичета. Hug

Аз днес си взех Urohelp,да видим дали ще ми помогне при задържането на вода.
з. две филийки фитнес 5зърна със салам и кашкавал.
о. зеле затдушено
в. две кюфтета на скара.

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 11:01 от Albenskityyy

# 623
Здравейте, вчера не писах, но нямах грам време ...имах прегрешение, обаче и си го признавам ...и то на вечеря ... ядох печен пълнен пипер с ориз ..и тиквички на грил, но им сложих кисело мляко, а ориз май не може с млечни Sad нищо ..
Днес: закуска, варено яйце, сухари и малко майонеза, сирене Simple Smile
О: картофи - печени и отново чушка с ориз + ябълка
В: домат и сирене и може би ще си бланширам карфиол Wink

# 624
Здравейте,

днес съм доста по-добре...Имам много работа и минавам набързо...
з-две филийки с пастет, кафе;
о-пиле с ориз;
в-салата.
Лек и системен ден!   Wink

# 625
Здравейте  Hug
Отчета за днес :
З. 2 палачинки с шоколад , 3 в 1
О. Булгур и салата от домати
В. Ябълка , айрян

Лек ден на всички   bouquet

# 626
  • в реалния свят
Слънчев поздрав Grinning
Да се разпиша за днес:
З-мюсли с прясно мляко+ябълка
О-месо с ориз и гъби+3кисели краставички
В-ябълка+ желиран крем с кисело мляко
Кристи, слез от балкона, не шпионирай, а пиши Hug

# 627
Привет, момичета, да попитам може ли да комбинирам годжи бери с млечни за вечеря? Благодаря   предварително bouquet

# 628
  • Видин
Анджи, Годжи бери е плод нали? Ако да значи може с млечни Peace
Днес ми е първия системен ден от месец насам и съм много горда със себе си Mr. Green
Закуска ми беше 5 малки домашни курабийки и малко компот от праскови. А на обяд хапнах омлет със сирене. Вечерята я пропуснах, защото бях до преди малко навън с децата. Дано утре кантара ми се отблагодари, тази сутрин бях 84кг. Crossing Arms

# 629
мама барба, аз не шпионирам, а следя! И няма много за писане - работа и само работа напоследък. Иначе си тренирам всеки ден, хапвам по малко (къде системно, къде не толкова) и чакам неделя да се измеря Wink

Погледнах табличката и забелязах, че сме само старите "кадри" вписани. Ако някое от новите момичета има желание, може и там да се похвали с резултати. Хем за стимул на другите, хем да се следим една друга по-изкъсо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт