Отговори
# 405
  • София
И тук пак тъпите сценаристи не ги оставиха да си изживеят хубавия момент  ooooh! Crossing Arms а ми бяха толкова сладкии  Heart Eyes

# 406
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

Хайде по-късничко съм тук  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 407
  • в подножието на планината
Оооо, какво е това писане... Laughing отказвам се да чета, просто е невъзможно... ooooh!

Надникнах в другата тема и видях статията за Ча и Дерята...не виждам нищо лошо млади хора, ако се харесват, защо да не са заедно...пък дали на мен ми харесва или не все едно, щом са се харесали значи всеки е открил нещо в другия, което да го привлича... Rolling Eyes

А за Серка... ooooh!ако е вярно, да си кажа - този е много хубав за нея... Mr. Green

# 408
# 409
# 410

А за Серка... ooooh!ако е вярно, да си кажа - този е много хубав за нея... Mr. Green
aз пък да ти кажа то всички са прекалено хубави за нея   Joy Joy Joy
 bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 411
  • в подножието на планината

aз пък да ти кажа то всички са прекалено хубави за нея   Joy Joy Joy
 bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

+ 1  Joy Joy Joy

# 412
# 413
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чей прикадим за СерТай.... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Сао ВлъХакан, ЗизуЗан, Тиън... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 414

Сао ВлъХакан, ЗизуЗан, Тиън...

Това не ми прозвуча добре  Joy

# 415

Сао ВлъХакан, ЗизуЗан, Тиън...

Това не ми прозвуча добре  Joy

Сис,това е за мен и Берк в новия му сериал се казва Хакан  Peace

# 416
Чей прикадим за СерТай.... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Сао ВлъХакан, ЗизуЗан, Тиън... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

нека да прибъдат  bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 417
Разбрах Сис,ама първия момент като го прочетох и ми дойде друго на ума и ми стана смешно  Hug

Mr. Green

# 418
Разбрах Сис,ама първия момент като го прочетох и ми дойде друго на ума и ми стана смешно  Hug

Mr. Green
  Joy ония е мн хубав за вкусъ ми не си го помисляй друг път  Mr. Green

# 419
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Mr. Green
  Joy ония е мн хубав за вкусъ ми не си го помисляй друг път  Mr. Green
Кой, кой...бърже давай координати го скивам тоя грозньо... Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт