Висок пролактин и аденом на хипофизата - 6

• 109 120
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря ти, че споделяш, raja_nikol.  Peace Аз вече не смогвам с косата, полагам какви ли не грижи, но досега и през ум не ми минаваше, че може да е част от някаква по-обща картина.

# 646
Здравейте, следващата седмица съм на ЯМР. Мислим да почваме опити за бебче, според вас дали трябва да изчакам да мине поне един цикъл след ЯМР?

# 647
  • София
Здравейте, следващата седмица съм на ЯМР. Мислим да почваме опити за бебче, според вас дали трябва да изчакам да мине поне един цикъл след ЯМР?
ЯМР се прави и на бременни дори, там няма облъчване, въобще не е нужно д чакаш.Успех!

# 648
Можеби трябва да изчакаш, заради контраста.

# 649
И аз мисля , че заради контраста не е добре. И помни , ако имаш аденом не се пие ДОСТИНЕКС По време на бременност! !! Някое пият бромокриптин тогава , но аз съм вече 8 месец и да чука на дърво не пия нищо , а имам доказан аденом!

# 650
Не е хубаво да се правят опити в същия месец. И да при положителен тест се спира достинекса и се посещава ендокринолог за план.

# 651
При първата ми бременност пиех 1/4 Достинекс първите 2 месеца по съвет на ендокринолог и гинеколог. Имам доказан аденом и след като родих малко се увеличи сега ще видя как вървят нещата.
А следващият месец след ЯМР предполагам може да започнем с опитите. Ще питам и лекар, но за всеки случай и вас да попитам.

# 652
Правили ли сте си резонанс в Сити клиник в София? И ако да, доволни ли сте?

# 653
Аз съм правила 3 пъти ЯМР -  в болница Софиямед, Токуда и в център Спектър 2. Няма разлика в обслужването Simple Smile 

# 654
Аз съм си правила в Св. Иван Рилски, но сега си записах час в Сити клиник и ми е интересно да чуя мнения. Simple Smile

# 655
ver4eto_sv, аз също май ще ходя в Спектър 2, защото имам ужас от затворен ЯМР, веднъж го изтърпях това чудо и сега искам да опитам отворения им апарат. Доволна ли си от качеството на снимките там?

# 656
Да ти кажа честно за мен всички ЯМР са еднакви, а от качество на снимките не разбирам   Blush Причината да съм ходила на три места, е че преди 5 години се наложи да правя ЯМР и КТ по спешност в Токуда. Другите две места тази и миналата година ги редувах, защото търсех първия свободен час с място, с което работи и фондът ми за допълнително осигуряване. Според мен тези апарати навсякъде са достатъчно добри Simple Smile Не е най-прекрасната процедура на света, но трябва да се следим ...
ver4eto_sv, аз също май ще ходя в Спектър 2, защото имам ужас от затворен ЯМР, веднъж го изтърпях това чудо и сега искам да опитам отворения им апарат. Доволна ли си от качеството на снимките там?

# 657
Здравейте, момичета с доказан аденом .Вие по колко достинес на седмица приемате.Аз съм по 1т.седмично-три седмици и последната седмица от месечца по 1/2 т.Да ли това не е много.Пролактина ми се движи около 300.

# 658
  • София
Здравейте, момичета с доказан аденом .Вие по колко достинес на седмица приемате.Аз съм по 1т.седмично-три седмици и последната седмица от месечца по 1/2 т.Да ли това не е много.Пролактина ми се движи около 300.
Съдейки по нивото на пролактина, не ти е висока дозата.

# 659
Аз съм на четвъртинка седмично. Пролактинът ми е около 380-90.

Общи условия

Активация на акаунт