Да преправим старите мебели с любов - тема 24

• 87 215
  • 784
  •   1
Отговори
# 90
Ема  Hug гледам и не вярвам на очите си, всяко нещо е направо съживено  Peace поздравления   bouquet
Аз ви поизпуснах няколко теми, не че не ви следя и чета изкъсо, но нямах мотивация за довършване на зарязания ремонт  Sick напоследък ме споходи муза и се хванах с някои недовършени допълнения, така, че мисля да се върна полека лека в групата  Wink
Сега се боря с едно шкафче ...като приключа ще се похваля, нищо, че е далече от нивото ви  newsm78

# 91
Да се запиша.

# 92
# 93
Ето още един вариант на мивка Simple Smile

# 94
Ема, от 10 минути седя и се дивя на снимките. Страхотно е всичко, направо очите ми останаха Simple Smile .
Аз наскоро успях да се преборя с едно чамово бюро. Страшен зор беше да се свали лакът на плота.
Отгоре байц палисандър и лак. Боята е акрилна на Лакпром с добавка едно бурканче зелен оцветител за латекс на Леко.

# 95
  Dorothea   Бюрото е уникално, поздравления!

# 96
Ema,

Много живо е станало всичко, невероятно е. Бюрото на Доротея - също е изненада прекрасна.

Момичета, колко време струваха тези красоти и кога успявате да се усамотите за да ги работите ?

# 97
 Hug бюрото на Dorothea е много хубаво и не традиционно  Peace
Колкото до времето...много е относително ....ако човек има "муза" и го подгони ентусиазма може и за ден да се получи някоя чудесия....а друг път или нещо не се получава, или пък мен лично ме домързява и влача някоя дреболия с месеци ...а къде ти усамотение  Rolling Eyes зимата боядисвам и насред кухнята добре, че е широчка ...а на последък на стълбищната площадка за сеир на съседите  #Crazy и даже си ги трупам да съхнат пред отсрещния апартамент, че е необитаем  Mr. Green

# 98
Една интересна тоалетка :
http://prodavalnik.com/staro-leglo-i-i7531975

# 99
записвам се и се връщам да чета.

# 100
Ето и моето шкафче - на живо изглежда доста по-добре ....;о)

Това всъщност са част от една секция на модули, и бяха първата мебел, която съм си купила сама като се изнесох преди 100 години от нашите и са някак сантиментални за мен...Във времето ги въртях как ли не - като нощни шкафчета, в кухнята, за играчки, за учебници, за обувки и т.н.  Mr. Green А сега пак се завръщат в пълния си блясък в кухнята - като помощна масичка на колелца  Peace

От  такова и подобно......накрая стана това и пак

# 101
*2К*, много е симпатичен шкафа, с тези кошчета много ми харесва! иначе си е било доста зле преди Simple Smile
Аз слизам в мазата да разгледам един шкаф, захвърлен от съседи, и ако ми хареса ще напиша бележка, че го искам хихихихи може пък да ме огрее (точно сега имам нужда от скрин, а нямам свободни 200 лева!)

# 102
Звезда, 2К, Доротея, Деборана   bouquet

Доротея, честито ти ново бюро!

2К, много приятна и функционална мебел си сътворила!

# 103
Ема, като гледам, доста хора вече са се наредили да се наместят в спалнята ти, затова аз ще заема антрето! Великолепно е! Е, ако остане място в спалнята и там бих се наместила.

Синьото бюро на Доротея много ме грабна. Наистина, как може една свежа боя да преобрази скучната чамова мебел.

2К, браво и на теб! Неузнаваемо е шкафчето. Да се чуди човек защо и производителите не се сещат да ги направят така, а измислят такива недоразумения.

# 104
Байбиби Hug къде ходиш цяло лято, няма ли и ти да показваш?

Да ти кажа, това Осмо, дано скоро не започна и да го пия Laughing използвам го буквално навсякъде, да си жива и здрава, че ни отвори очите  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт