Нещата, на които се възхищаваме

• 7 113
  • 85
  •   1
Отговори
# 15
  • out of space
Възхищавам се на хора, които при наличието на бутилка бира и липсата на отварачка, как успяват да се справят с капачката с подръчни средства- ключове, запалка, брава на врата...
Не и със зъби обаче.  smile3559

# 16
Майката природа и силата/необятността на човешкия дух/ум.

# 17
Възхищавам се на хора, които при наличието на бутилка бира и липсата на отварачка, как успяват да се справят с капачката с подръчни средства- ключове, запалка, брава на врата...
Не и със зъби обаче.  smile3559
Като отвориш повечко бири ще видиш колко е елементарно, без това със зъбите..

# 18
Последно време се възхищавам на спокойните хора. Стоят някак много добре на фона на вечно забързани и стресирани други.  Laughing

# 19
Въпреки, че повечето потребители са изброили как се възхищават на добродетели, аз съм обратното. Възхищавам се на нахалните, напористи хора. Такива, които постигат това, което искат, които са упорити до наглост. Възхищавам се на жените, които въртят някои мъж на малкия си пръст.

# 20
На хората, които наричат нещата с истинските им имена и умеят да кажат какво искат, без това да се превръща в конфликт и повод за заяждане.

# 21
Скоро във форума имаше тема от сорта "В какво се изразява класата?" или нещо подобно.Е,аз се възхищавам на нейните притежатели.

# 22
Възхищавам се на хора с чувство за мярка, с умереност в приказките, поведението, външния вид и изобщо в живота. Жалко, че са толкова рядко срещани.

# 23
  • вятър в маслините, вятър над хребета
*Възхищавам се на изкуството във всичките му форми
*на природата
*на хората, разбиращи нейните закони
*на състраданието
*на котките

# 24

Искрено се възхищавам се на всеки, който казва "Не съжалявам за нищо!"

# 25
Възхищавам се на хора,които притежават талант и се изявяват в областта на изкуството!

# 26
Възхищавам се понякога и на себе си.

# 27
На хора, които са се съхранили, във всичко.
 До нас живее жена на 78, тя ми каза на колко е, изглежда на 60. Има 60 години трудов стаж като чистачка, камериерка, такива работи. Винаги е весела, мила, разказва забавни истории, всичко и е интересно-природата, хората...Става в 6 часа сутринта и премита пред къщата си, баща и я научил така и ''така е свикнала''. Като говори за баща си, очите и се насълзяват...Премита и пред къщата на съседа си, щото той не го прави, а иска да и е чисто. Говорим си за кучета, за овощки, разказва ми за миналото на махлата, приятелки сме. Grinning

# 28
  • Mtl/Sf
Възхищавам се на невероятното устройство на живите организми и на Твореца,който ги е създал.Като си помислиш само какви невероятни процеси протичат в една единствена клетка,как свързването на една молекула с един рецептор отключва фантастична каскада от процеси.Колко невероятно сложно и красиво е всичко,как се поддържа хомеостазата в организма,просто занемявам понякога каква вселена се крие вътре в нас.

# 29
  • София
Възхищавам се на умението да се прощава. Има нещо вярно в това, че да простиш е божествено! Възхищавам се на хората, които го могат и съумяват да продължат напред. Иска ми се и аз да можех...

Общи условия

Активация на акаунт