Нещата, на които се възхищаваме

• 7 102
  • 85
  •   1
Отговори
# 45
Лиляна току-що гледам се е разписала в темата , не ми се вярваше ,че може да напише позитивно мнение и като го прочетох се убедих ,
как може  такъв киселяк и да работи с деца ...

# 46
На хора, които са се съхранили, във всичко.
 До нас живее жена на 78, тя ми каза на колко е, изглежда на 60. Има 60 години трудов стаж като чистачка, камериерка, такива работи. Винаги е весела, мила, разказва забавни истории, всичко и е интересно-природата, хората...Става в 6 часа сутринта и премита пред къщата си, баща и я научил така и ''така е свикнала''. Като говори за баща си, очите и се насълзяват...Премита и пред къщата на съседа си, щото той не го прави, а иска да и е чисто. Говорим си за кучета, за овощки, разказва ми за миналото на махлата, приятелки сме. Grinning
На такава жена бих се възхищавала и аз Peace.
60 години чистачка?! Shocked
Възхищавам се на онези, които се възхищават на това.

Лиляно, ти само с директори ли си общуваш?????

# 47
  • Ямбол
Лиляна току-що гледам се е разписала в темата , не ми се вярваше ,че може да напише позитивно мнение и като го прочетох се убедих ,
И това е твоето мнение по тази тема? Възхищаваш ли ми се?

....

Не. И с теб общувам.

# 48
Много ми хареса поста на buttinsky.
Възхищавам се на всяка проява на нелицемерна добронамереност.
На хората, които имат ярко и неприкрито чувство за справедливост.
На проявите на милост.

На красивите творения - били те човешки или на Създателя.

# 49
И това е твоето мнение по тази тема? Възхищаваш ли ми се?

....

Не. И с теб общувам.

Не мила Wink заблудила си се ,че си общуваш с мен hahaha Аз те плюя (не без причина) ,а ти си мислиш ,че си общуваме Wink

# 50
  • Варна/Лондон
Малко ще оспамя, но я гледах в лицето, а не толкова в тялото и се запитах наистина ли лицето й толкова се е разхубавило и кожата си е останала хубава и стегната, без да е играла скалпелът! Ако е съвсем естествено, няма висяща кожа на брадичката , под очите и на долната челюст, значи все пак природата си има своите механизми. За тялото не е ясно дали кожата ще се свие от самосебе си, но ако на лицето ефектът е толкова положителен, това е много готино.
В една друга тема за това говорех точно - как на дебелите жени и лицата им се обезформят и губят индивидуалност.
Andariel, възхищявам се на интелекта, точната и ясно обоснована мисъл. Малко са като теб!
А иначе, ще дам пример със себе си-за 5 месеца свалих 30 килограма, и лицето ми се прибра доста добре.Краката ми, учудващо,но са гладки, нито една бучка от целулит, нито увиснала кожа. И като дебеланка нямах. За корема-увисна пустата кожа.  Laughing

# 51
Възхищавам се на жени, които са били пионери в науката - Мария Кюри, София Ковалевска, Лиза Майтнер...
Въобще се възхищавам на смели, доблестни хора.

# 52
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Днес за пореден път се убедих, че се възхищавам на хубавото кино. Два часа вълшебство, в което потъваш, потъваш, потъваш....

# 53
  • в рока
Възхищавам се на хубавата музика и талантите,които я създават.На хубавото кино и  харизматичните актьори.
На съвършеността на природата.На силата на човешкия дух.

Ще допълвам..

# 54
  • Талант на 2012,2013 г.
Възхищавам се...на човешката воля,сила, смелост.. на хората, които са успели да съхранят доброто у себе си.

# 55
Ценя доброто в човека, най-много него ценя.....Човещината и състраданието, това да се поставиш на мястото на другия, да му изтриеш сълзите или да му провокираш усмивка. Ако не можеш, поне да споделиш тъгата му.
Музиката, която харесвам, ме кара да изпразня ума си и само да чувствам.

# 56
  • София
Ето, това не само буди у мен възхищение, но и милост, сълзи в очите...Simple Smile

От тук на татък.........нямам думи!

# 57
  • Варна
Възхищавам се на хора, които имат сплотени семейства, а не като това на родителите ми.
Начина, по който успяват да съберат децата си около масата, мили думи, усмивки и да тръгнеш от бащиния дом зареден, подкрепен, позитивно настроен и да искаш пак да се върнеш, когато поискаш.

# 58
Възхищавам се на всички учители че въпреки обидите и всекидневните подигравки който трябва да изтърпяват от страна на разни пуберчета , са все още в класните стаи със заплати като на продавачки,възхищавам се на Кубрат Пулев,на всички гимнастички,на дъщеря ми и на съпругът си който пече чушки в момента пък аз си чета .А забравих че най много се възхищавам на снахи живеещи със свекървите си. Laughing Simple Smile

# 59
  • някъде другаде
Възхищавам се на хората , които не свалят усмивката от лицето си.

Общи условия

Активация на акаунт