Нещата, на които се възхищаваме

• 7 102
  • 85
  •   1
Отговори
# 75
Възхищавам се на семейството ми! Имам късмет, че точно това е моето семейство - разкошни Хора!

# 76
Възхищавам се на хората, списващи Уикипедия. През последните години няма нещо, за което да съм потърсила информация там и да не съм намерила. И в повечето случаи е коректна, проверена. И българските, и чуждите списващи са автори на колосално просветителско дело и печелят искреното ми възхищение!

# 77
  • София
Възхищавам се на майки, имащи силата да гледат болните си деца!!!!
На много неща се възхищавам, но това нещо е най-голямото.

# 78
Възхищавам се на хората,които даряват собствени финансови средства за различни каузи.
В личен план се възхищавам на майка си,тя е най-прекрасната жена.

Възхищавам се на Бог (или на космическия бигбос-за атеистите)че е създал толкова красива планета
и се чудя защо е направил човека толкова умен и същевременно алчен...

# 79
Възхищавам се на всички майки по-света, за това че по цели нощи не спят, затова че вадят хапка от устата си за да нахранят детето си, затова че в момента, в който мъничето се покаже на бял свят минават на втори план.....рядко което един баща би направил.

# 80
Възхищавам се на всички майки по-света, за това че по цели нощи не спят, затова че вадят хапка от устата си за да нахранят детето си, затова че в момента, в който мъничето се покаже на бял свят минават на втори план.....рядко което един баща би направил.
Хайде да не са "всички" майки. Има такива "майки" при които е по вероятно детето да се самоотгледа.

# 81
така е, но и те все пак някога са се лишили от нещо за детето си, майката не се става, майка се ражда, никой не може да те научи на това, то просто си идва отвътре, дали е грешно или не, Господ съди Simple Smile))

# 82
така е, но и те все пак някога са се лишили от нещо за детето си, майката не се става, майка се ражда, никой не може да те научи на това, то просто си идва отвътре, дали е грешно или не, Господ съди Simple Smile))

Сигурно е много хубаво да си израснал под похлупак, далеч от гнусните реалности на живота и сляп за криминалните хроники.

По темата - възхищавам се на ССФ, че е така успешна във всички области. Simple Smile

# 83
На стихията на природата .
На силните хора .

# 84
На талантливите хора.

# 85
  • Точно където трябва
На мъжа ми, че успява да е винаги позитивен и усмихнат. Шегувам се с него, че когато се е родил вместо да изплаче, се е показал и се е ухилил.
На сестра ми, че въпреки всичко е безкраааайно добра.
На младото поколение /въпреки всичките ми забележки/, че са изключително директни. Казват всичко в прав текст.
На хората със самочувствие.

Общи условия

Активация на акаунт