Нещата, на които се възхищаваме

• 7 107
  • 85
  •   1
Отговори
# 30
Винаги съм се възхищавала на хората, накарали самолетите и ракетите да се издигнат във въздуха с цялата си тежест и да летят.

# 31
  • Варна
*на природата
*на състраданието
*на котките
 Heart Eyes Точно.

Възхищавам се на хората, които готвят вкусно и не ги мързи, и са естети в украсата. Party И на тези, които умеят да са търпеливи и спокойни, когато трябва.

# 32
Винаги съм се възхищавала /а напоследък още повече/ на силните духом хора, които побеждават себе си. Преодоляват свои пороци, недостатъци, слабости и страхове и успяват да ги превъзмогнат и контролират.

# 33
Андариел, поздравявам те за темата.
Трябваше да има нещо, което да внесе малко баланс след онези отвращения и извращения.

Възхищавам се истински на креативните хора. На тези, които създават неща с ума и с ръцете си и които могат да превърнат идеите си в реалност.

Възхищавам се на хората, които следват благородни каузи, въпреки злобните подмятания на онези, които не разбират или не желаят да разберат.

Възхищавам се на умните хора, които не използват ума си, за да манипулират негативно и ограбват. На онези умни хора, които успяват да те провокират, докоснат и вдъхновят да искаш да станеш по-добър, да научиш и направиш повече.

Възхищавам се на работливите хора, които обичат да се изпотят, за да изкарат парите си. На тези, които по-малко говорят и повече действат.

Възхищавам се на красивите хора: не тунингованите- красивите най-вече отвътре, но уважаващи и тялото си. На тези, които успяват да живеят здравословно и могат да се похвалят с красиви лица и тела, резултат от съзнателна грижа и начин на живот.

Възхищавам се на добрите хора. На добрите хора, които са успели да запазят достойнсвото си и уважението на околните, именно заради добротата си. За мен това са успели хора.

Възхищавам се на природата и това, което продължава да ни дава, макар че малко го ценим и заслужаваме.

# 34
  • София
Първо се възхищавам на баща ми за някои неща.
И на сестра си.

Възхищение будят в мен намахани жени, но не от онези простеещи и врякащи, а жени, които не позволяват да ги наранят, знаят какво искат и са упорити, трудолюбиви. 
Възхищавам се на природата.Има страхотни творения. Само котката си като погледна и виждам съвършенно същество. Но човекът някак не мога да го определя като красиво и съвършенно творение.
На приятелят ми също се възхищавам, въпреки че той надали би повярвал.Толкова воля и инат в един човек...

# 35
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На хора, които са се съхранили, във всичко.
 До нас живее жена на 78, тя ми каза на колко е, изглежда на 60. Има 60 години трудов стаж като чистачка, камериерка, такива работи. Винаги е весела, мила, разказва забавни истории, всичко и е интересно-природата, хората...Става в 6 часа сутринта и премита пред къщата си, баща и я научил така и ''така е свикнала''. Като говори за баща си, очите и се насълзяват...Премита и пред къщата на съседа си, щото той не го прави, а иска да и е чисто. Говорим си за кучета, за овощки, разказва ми за миналото на махлата, приятелки сме. Grinning
На такава жена бих се възхищавала и аз Peace.

# 36
Възхищавам се на красотата във всичките й форми ! Heart Eyes
Природа , хора , животни , къщи , всичко красиво ме радва !

# 37
Възхищавам се на хора, които влагат страст дори и в най-дребните неща, които вършат и се стремят да изпипат детайлите до съвършенство.
Възхищавам се на хора, които умеят да намират удоволствие дори и в най-незначителните неща.

Пример: (известно време работих като сервитьорка) Едно от момичетата в кухнята превръщаше пиците в произведение на изкуството. Много е приятно да гледаш човек, които работи с удоволствие и положителна нагласа.
Имам много подобни примери.

Възхищавам се също на хора, които са умни, съобразителни и тактични.

# 38
Винаги съм се възхищавала на хората, накарали самолетите и ракетите да се издигнат във въздуха с цялата си тежест и да летят.

Точно това ми дойде на ума. И са ни дали възможност за часове да стигнем до къде ли не.
Другото, което се изброява - уважавам, харесвам,  но чак да се възхищавам.

# 39
Възхищавам се на БУНТАРИТЕ .
На хората , които носят силно чувство на справедливост и не се уморяват да се борят за нея.
На закрилниците на по-слабите .

# 40
  • В Космоса
Възхищават ме красотата и добротата, особено като са съчетани.

# 41
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гледайки Акаша, се подсетих- възхищавам се на замъци от всякакъв тип Crazy. И катедрали, синагоги и джамии.

# 42
  • София
Възхищавам се на почтеността, възпитанието, добрината и добронамереността в хората! Дълбок поклон пред тези, които притежават изброените качества!  Hug А, май малко останаха такива,а?!  newsm78

# 43

Възхищавам се още на усмихнати и позитивно настроени хора!!

# 44
  • Ямбол
На хора, които са се съхранили, във всичко.
 До нас живее жена на 78, тя ми каза на колко е, изглежда на 60. Има 60 години трудов стаж като чистачка, камериерка, такива работи. Винаги е весела, мила, разказва забавни истории, всичко и е интересно-природата, хората...Става в 6 часа сутринта и премита пред къщата си, баща и я научил така и ''така е свикнала''. Като говори за баща си, очите и се насълзяват...Премита и пред къщата на съседа си, щото той не го прави, а иска да и е чисто. Говорим си за кучета, за овощки, разказва ми за миналото на махлата, приятелки сме. Grinning
На такава жена бих се възхищавала и аз Peace.
60 години чистачка?! Shocked
Възхищавам се на онези, които се възхищават на това.

Общи условия

Активация на акаунт