Отново заедно?

• 13 257
  • 79
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Да бе, да.
От около седем милиарда земно население, как пък да не повярвам, че съществуват едни триста милиона жени стрелци, идентични по характер с моя милост. И то включително в Китай, Бангладеш и Лапландия.
Как си ги вярвате тия работи - не знам.

# 61
Да бе, да.
От около седем милиарда земно население, как пък да не повярвам, че съществуват едни триста милиона жени стрелци, идентични по характер с моя милост. И то включително в Китай, Бангладеш и Лапландия.
Как си ги вярвате тия работи - не знам.

Няма начин да са съвсем индентични защото не сте се родили в една и съща секунда и в едно и също място. Но при всички положения имате нещо сходно много генерално.
Всъщност нямам намерение да ти изнасям лекция на тема влияние на небесните тела върху човешката индивидуалност. По темата има литература за да се ограмотяват неграмотните.

# 62
Хайде престанете с тези зодии. Само ви служат за оправдание.

Цитат на: dpv
Рака е гадняр от класа, мамино синче и страхотен егоист. Това, че чисти и готви и е домошар не ми затваря очите за другото.

Единственото вярно нещо от горните е, че ракът е домошар. И не разбирам, след като имаш такова мнение за партньора си, защо още си с него, а не си си била камшика още?!

# 63
  • Страната на приказките
Рака е гадняр от класа, мамино синче и страхотен егоист. Това, че чисти и готви и е домошар не ми затваря очите за другото.
Грешиш, "твоят" е такъв. Познавам чудесни раци.

и после се връща ни лук ял, ни лук мирисал.

Това е присъщо на мъжете по принцип, не е толкова до зодии.

# 64
  • Deutschland
pticasprujina заедно сме, защото се обичаме.С никого не споделям нищо, освен с него. И аз и той сме минали през много трудни моменти и винаги сме намирали опора единствено в нас двамата. Аз в него и той в мен. Това, че майка му се държи с него като с недорасляк и се опитва да го дундурка, не е повод да го зарежа. И няма да го направя. Просто се пошегувах, че пътя за бягство е отворен винаги.

# 65
pticasprujina заедно сме, защото се обичаме.С никого не споделям нищо, освен с него. И аз и той сме минали през много трудни моменти и винаги сме намирали опора единствено в нас двамата. Аз в него и той в мен. Това, че майка му се държи с него като с недорасляк и се опитва да го дундурка, не е повод да го зарежа. И няма да го направя. Просто се пошегувах, че пътя за бягство е отворен винаги.

Еми значи нито е чак такъв гадняр, нито егоист. А това, че майка му се държи така с него, не значи, че е мамино синче.  Mr. Green Човекът си е съвсем читав, както го описваш сега, истински рак Simple Smile

# 66
Мои близки се разведоха след няколко години брак, но още нямаха дете. Въпреки че бях малка още си спомням скандалите им по телефона и как близката ми ревеше. Събраха се на следващата година и пак се ожениха. 20 години по-късно още са заедно, имат дете тийн и определено не изглеждат нещастни.

# 67
  • Пловдив / София
Много зависи от ситуацията. Всяка двойка/семейство са си сами за себе си.
Зависи защо сте се разделили, как сте се разделили.
Ако ще се събираш с него, защото не искаш да си сама, по-добре не го прави.
Ако все още се обичате, може и да успеете.
Аз не съм типа хора, които "горят мостове", вие си знаете най-добре.
Премисли ситуацията и прецени.

# 68
  • Ispania
Meri, не зная дали хората са способни да се променят Thinking, моят опит показва то4но обратното. Промяната е в на4алото, след месеци пак е сьщият 4овек от "преди време".

Но и аз познавам семейство, което след развод и дете от друг мьж(на жената разбира се Laughing), се сьбраха и ве4е 10 години се оби4ат отново.

Може би трябва да поживеете заедно и да видите какво става, може сега да сте се променили и двамата и врьзката ви да е по стабилна, но може и да си дадете сметка, 4е пове4е назад врьщане няма. Не е нужно да има брак за да спите под един покрив Wink.

Аз пак казвам, моят опит хи4 не е хубав в подобна ситуация Laughing, след 2-3 месеца, пак си се врьща истинският 4овек.

# 69
Бихте ли се събрали отново с бивш/а съпруг/а след дълги години раздяла 

Не. Особено след дълги години раздяла. Ако ще не къща, ам дворец да си е купил.

То аз имам само един брак, та мнението ми не е особено меродавно, но засега е такова.

# 70
  • При моето слънце
И моят мъж е рак, отговаря напълно на описанието на авторката - темерут с главно Т. След 2 месеца скандали, обвинения и неспособност да вземе конкретно решение се наложи аз да му събера нещата. И въпреки всичко, което ми е причинил за 10 години съвместен живот, пак искам да си е моя темерут. Но може би ми е още пресно, болно и мъчно, а и ми се къса сърцето, когато синът ми ме попита "къде е тати"  Confused

# 71
  • Бургас
Много зависи от това защо се разделят двама души. Ако си тотално разочарована от черти в бившия, не виждам защо би се върнала при него. Няма какво да се лъжем в един момент любовта си отива и махаш розовите очила. Голяма любов, страсти ... всичко е до време. И после идва ред на нещо още по - хубаво, но по - трудно. Според мен точно в този момент много семейства отиват по дяволите.
Коловоза винаги идва в брака. Няма начин да не дойде. Въпроса се да искате да се движите в един коловоз и да ви харесва.

# 72
Много близко момиче се разведе след повече от 10г. съжителство с мъжа си,  бяха заедно от ученици, после той влезна в казармата,отидоха студенти и се оженили с почерпка на кумовете си. След това се прибраха в родния си град и започнаха работа .....и тогава момичето реши да се разделят.Каза, че й е омръзнал и не може да го гледа.Караници, кой когато си иска се прибира. Нямаха деца, тъй като "градяха" кариерата си. Последва развод.
Мъжа го видях след няколко месеца, беше отслабнал, разбрах, че за него раздялата е много трудна.
Мина време, момичето си намираше приятели,  след 3-4г, си намери "нейното" момче.........докато отишли, извън града с преспиване.....и посред нощ усетила, мъжа да измъква възглавницата изпод главата й и да слага неговата ( явно не му е била удобна) та тя да спи на нея. До там продължила и връзката им.....
След тази освежаваща раздяла( за нея), реши, че с бившия си съпруг са половинките си. Да ама той имал вече момиче, а й неговите приятели, родители, бяха против нея дори и крайност "тя" или "ние"................положи огромни усилия и успя да заживеят ( отначало без обвързване) в нейната квартира ( преди живееха в негово жилище). Отначало имаше игнор, близките канеха на празненство само него...... Решиха да имат дете и когато се роди детенцето, свекърите вече отишли в дома им( не бяха се виждали след развода)..............Решиха след 7г наново да се оженят и преди месец си направиха сватба с двете им деца- шаферчета..... и досега жената казва, че не съжалява за раздялата им...

# 73
Спри се , бе жена .
Не е нужно да коментираш всеки пост и то поотделно .
Обяснения на едно или друго качество или недостатък само със зодии е несериозно . Crazy

# 74
Бях написала много полезни и верни неща, но модката ги е изтрила под предлог, че е флуд. А изобщо не беше, просто явно по времето когато съм ги писала не е имало много юзери онлаин. Съжалявам авторке, че не можеш да се възползваш от тях, но пак няма да ги пиша, щото май са ми дигнали мерника  име гледат под лупа.

Общи условия

Активация на акаунт