ФОРМУЛА 1 - сезон 2013 - ПОВЯРВАЙ и СПЕЧЕЛИ! - тема 3

• 25 317
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Ахахахаха, кви са тия капи бе  Joy hahaha hahaha hahaha

# 46
  • UK
Скучно състезание Mr. Green Все си викам айде да завали, преди Кими и Хам да влязат в бокса, че да стане интересно, ама ъц Crossing Arms

# 47
Цитат
Jake Humphrey ‏@mrjakehumphrey 33m

Looks like Massa out, Raikkonen in, at Ferrari will be announced in next few days. That should be interesting.

# 48
  • София
Здрасти, банда!
Личният ми извод е, че правя какви ли не галимации, машинации и препарации, за да гледам състезанията, когато не съм вкъщи - а накрая е такава скука, че от изтощение покрай мъките не мога даже и на подиум церемонията в Mонца, да се зарадвам...

Както и да е, малко съм назад с клюките - гледам Кими се е запътил към Ферари с мръсна газ, според всички слухове...Алонсо нещо се е проявил по радиото (нали правилно съм разбрала), нещо ми се стори че се обясняваше на подиума извинително...а Фетел изпуснал купон, че да джитка на iphone  Whistling...само Хами кара  Crazy

# 49
Цитат
Jake Humphrey ‏@mrjakehumphrey 33m

Looks like Massa out, Raikkonen in, at Ferrari will be announced in next few days. That should be interesting.

"Officially, Ferrari will decide this coming week which driver drives next to Fernando Alonso in 2014. Our spies report however that the choice has already been made. Kimi Raikkonen has won the race against Felipe Massa and Nico Hulkenberg."

-Michael Schmidt

http://www.auto-moto...ri-7693815.html

Also, from Mark Hughes on twitter just now:

"@SportmphMark: Am hearing Kimi/Ferrari deal now agreed. Dramatic developments ahead? #S

Bild reported that the long delay in the actual signing of Raikkonen's deal is because part of his management team, David Robertson, is in hospital in the US with cancer.

Der Spiegel claims to even know who will pay Raikkonen's approximately EUR 20 million salary -- partly the Alonso-linked Spanish bank Santander, and partly team sponsor Shell.

Adam Cooper @adamcooperf1
I'm told that Kimi Raikkonen really is going back to Ferrari. Story is Hulk was on pole around Budapest time, but team changed its mind

Crazy   Crazy   Crazy   Crazy Мисля да спра до тук  Mr. Green

Вчера нямах възможност да следя клюките и снощи станах разногледа от прочетеното  Crazy

Все не вярвах, все не вярвах..., че Кими ще се върне във Ферари, но вече не знам, какво да мисля  Mr. Green Във всеки случай много ще се радвам на екип- Кими- Нандо, а и на новия аватар на Ланчето  Mr. Green

Утре май ще е големия ден, за истински новини  Wink Чакам с нетърпение  Crazy

На мен ми е по- странна ситуацията в Макларън, обаче  Whistling
Джидо още не е подписал договор и слуховете са, че от Мак чакат развоя във Ферари и евентуално да приютят, я Кими, я Нандо, ако на някого от тях не му се получат нещата в суматохата  Crazy
Дали Макларън ще жертват опита на Дженсън, заради парите на Серджио  Crazy на мен ми се струва глупаво, но парите са си пари  Crazy Мексиканчето изглежда се е подсигурило..., никой не го коментира  WhistlingИ това не ми се вярва, но... вече нищо не би ме изненадало  Mr. Green

# 50
  • КиТ
Снощи изгледах Дино можеше още малко се напъне  Crossing Arms Crazy

ОООоо Кимито пак в Ферари интересно  Thinking Дино на неговото място ли ще ходи  newsm78 оф,как ще викам за друга кола различна от червена  Thinking Tired

# 51
Пламии, за Дино нищо не се чува  Thinking
Някои спекулират, че ще остане тест пилот на Ферари..., други че ще отиде в Заубер, и така те ще плащат по- малко за двигателите... Но всичко е прибързано, все пак още нищо не е обявено. Може и да остане в отбора...
Ако го махнат обаче ми се иска да намери място в друг отбор,   Peace Ще ми е интересно да го видя в друга обстановка  Peace

На това попаднах сега- Jari Porttila ‏@JariPorttila 13分

Ferrarin tiedotustilaisuus tänään klo 1400. Siellä paljastuu Kimin kohtalo. Moni media saanut jo "tiedon" 2 v sopimuksesta. #f1 #mtv3f1

Ferrari's press conference today at 1400. It is revealed Kim's fate. Multi-media has already received "information" 2-year contract. # f1 # mtv3f1

И на това  Mr. Green- Scuderia Ferrari ‏@InsideFerrari 2h

It happened today – 10 September http://---shoretner923-17mDmoV

# 52
  • КиТ
Пламии, за Дино нищо не се чува  Thinking
Някои спекулират, че ще остане тест пилот на Ферари..., други че ще отиде в Заубер, и така те ще плащат по- малко за двигателите... Но всичко е прибързано, все пак още нищо не е обявено. Може и да остане в отбора...
Ако го махнат обаче ми се иска да намери място в друг отбор,   Peace Ще ми е интересно да го видя в друга обстановка  Peace

newsm78 Не знам и аз се надявам да го виждам на пистата,тест пилот не ме удовлетворява  Naughty

# 53
Официално е вече, Маса няма да е пилот на Ферари през 2014 - http://www.rtl.de/cms/sport/formel-1/news/massa-twittert-2014-fa … 4-25-1626222.html

# 54
# 55
  • Варна
привет дами  Hug

и аз сега прочетох шумотевицата от твитера ...
Felipe1Massa ‏@Felipe1Massa 1h

From 2014 i will no longer be driving for Ferrari. I would like to thank the team for all the… http://instagram.com/p/eFyM4QHLf1/

обаче, кой ще е пилота до Нандо ....

Плами,  Hug

Много напрежение във Ферари, много ...

# 56
  • BG
Шегувате ли се? Как кой? Кими, кой? Чух го още в 17ч. по радиото, но мислех, че сте го изкоментирали вече стократно! Днес е подписал.

# 57
Кими още мълчи май ...

Обаче наистина ще го призная за непукист ако се върне във Ферари след като го изхвърлиха като мръсно коте /е с няколко милиона повече в банковата сметка  Twisted Evil/

# 58
  • София
Уф, стана ми тъжно и гадно Cry
Много години беше Фелипе във Ферари...няма друг в момента с толкова години в един отбор. Не мога да си представя какво му е.
Успех, Фелипе, бейби! Wink

# 59
  • КиТ
Чета по сайтовете и още по гадно ми стана  Confused

Анелка  Hug Лана Hug

Общи условия

Активация на акаунт