ФОРМУЛА 1 - сезон 2013 - ПОВЯРВАЙ и СПЕЧЕЛИ! - тема 3

• 25 315
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ммммххххх

# 661
# 662
 Joy   Joy   
Интересна комбинация  Mr. Green
Добре че поулегнаха все пак  Grinning

# 663
  • Пловдив
Тази година дядо Коледа/Мраз идва с Феррари  Hug

# 664
# 665
  • София
Тази година дядо Коледа/Мраз идва с Феррари  Hug

Горкият....трудно ще му е да обиколи за една нощ...да беше взел Ред Бул, все пак дава крила...

# 666
  • КиТ
 hahaha Ще успее,не подценявай червените колици  Peace

# 667
  • Варна
Пламииииии  Mr. Green, какъв такъв джуджан си под прикритиее  Joy

Кими дали ще се присъедини към декемврийските снимки на ферари да раздават подаръци с Нандо  Crazy

# 668
  • София
Кими дали ще се присъедини към декемврийските снимки на ферари да раздават подаръци с Нандо  Crazy

Аууууу, само да не носи чувала, че ще се сецне след операцията...но пък ще е много автентичен финландски Дед Мороз с красный нос, ако някой се сети да му сипе преди това една Финландия. Разбира се, ако в Маранело имат недостиг на Снегурочки (а те имат!), мисля да се кандидатирам...

# 669
  • Варна

Аууууу, само да не носи чувала, че ще се сецне след операцията...но пък ще е много автентичен финландски Дед Мороз с красный нос, ако някой се сети да му сипе преди това една Финландия. Разбира се, ако в Маранело имат недостиг на Снегурочки (а те имат!), мисля да се кандидатирам...
ххохохоохохохо, какъв е сладур тоз Дед Мороз  Crazy
Ланка, ние сме с теб, кандидатирай се! Определено ще се внесеш колорит в Маранело  Heart Eyes

п.п. миналата седмица ми направиха забалежка, че вече Дядо Мраз няма, имало само Дядо Коледа  Crossing Arms ...айде бе, те ще ми кажат  Crossing Arms ...тва младото поколение хич ги няма с традициите  Mr. Green

# 670
  • КиТ
Пламииииии  Mr. Green, какъв такъв джуджан си под прикритиее  Joy

Малко разнообразие  hahaha Flutter

Кими е идеален за Дядо Мраз /и аз си го тача Дядо мраз,няма Дядо Коледа  Crossing Arms/

# 671
  • София
Има досатъчно работа и за двама дядовци...особено, ако се развали шейната-ферари  Crazy

Ццццццц...малеееее даже и Уитмарш е отишъл. Добре че не е Денис, че съвсем ще стане розово...

ПП  Shocked  Joy
https://twitter.com/PedrodelaRosa1/status/407503029626093568/photo/1

# 672
  • КиТ
 smile3532 Ей опасен  Mr. Green

# 673
  • София
Тоя пък Бърни да вземат да го заточат в Лапландия за джудже на Дядо ти Коледа, че ми писна от глупостите му... Twisted Evil

# 674
И аз мернах днес глупостите на Бърни и дори не довърших да чета  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт