Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 8*

• 47 992
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Тя нали каза, че е отслабнала с игра на тенис. Явно е съчетала полезното с приятното  Peace Много хубава  Peace
Тя нали каза, че е отслабнала с игра на тенис. Явно е съчетала полезното с приятното  Peace Много хубава  Peace
+1  newsm44 newsm68

нещо мултиплицирате...ето извадка от превода на интервюто, на Хазал...последното:- Отидох заради обучение, там прекарах и периода на отслабване. Започнах да вървя всеки ден по час и половина. След това си изкарах дневна програмна схема. Взех DVD с кардио и танци, по него работих. След като изпивах кафето си в 9.00 сутринта, започвах да гледам Fitness Blenders и го прилагах едно към едно.
  източник:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=735107.285

страница 20-та...
  аз за тенис нищо не чета....и казва как е отслабнала....
  Мисенце...става заблуда и ...после нараства лавинообразно...затова...го коментирам..не нещо лично  Hug Hug Hug

# 46
  • София
В някакво интервю беше споменала тенис  newsm78 Не си спомням в коя тема го четох  newsm78
Както и да, не е жизнено важно  Peace

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 13:27 от missence

# 47
  Аз Хазал да го казва не съм срещала...имаше статии на журналисти/и то от не най-доброжелателните,а тези които развяваха и говореха непрекъснато за килограмите й/,които пишеха,че е в Щатите да учи тенис или нещо такова...От там ти идава объркването..но при Хазал е едно да я спрягат...друго-тя какво казва или някои други хора,които се пишат нейни говорители да приказват...поне на двама...съм им гледала сеира....е единя го чакам де  Wink Wink Wink Hug Hug Hug

# 48
  • София
  Аз Хазал да го казва не съм срещала...имаше статии на журналисти/и то от не най-доброжелателните,а тези които развяваха и говореха непрекъснато за килограмите й/,които пишеха,че е в Щатите да учи тенис или нещо такова...От там ти идава объркването..но при Хазал е едно да я спрягат...друго-тя какво казва или някои други хора,които се пишат нейни говорители да приказват...поне на двама...съм им гледала сеира....е единя го чакам де  Wink Wink Wink Hug Hug Hug

А, може и статия да е било, не споря  Peace

# 49
много успех на хазал в новия проект

# 50
# 51
  Айде  #2gunfire #2gunfire
туитър от преди 2 мин на FARUK TURGUTA.S.K dizisinin 1 bl.tanitimi milli mac nedeniyle yarin aksam yayinlanacaktir.-собственика на ГОЛД
 ooooh! ooooh!
  що newsm78 ooooh! ooooh! нещо май заради някакъв мач-няма да има фрагман  #2gunfire #2gunfire #2gunfireмай е това...утре... ooooh! ooooh!

# 52
  Пак негов туит..за натаманяването на сериялите..май местят нещо  ooooh! ooooh!
Benim hala umudum var isimli dizimiz Perşembe geceleri pt 2 de yayınlanacaktır.12.bl.19 Eylül Perşembe 22.15 te...май е за серияла на Гизем...в четвъртък...от по-късен час  ooooh! ooooh!явно като втори сериял  newsm78 newsm78или..който по-разбира да каже... ooooh! Hug Praynig

# 53
  Еско  Hug Hug Hugудряй рамо за туитите....сега ги пусна... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 54
Здравейте Hug Hug Hug

Снежи Heart Eyes, благодаря за темата!  bouquet

Мери Heart Eyes, знаеш с какво да ме поздравиш  bouquet

Тъкмо щях да пиша, че малко остана до фрагмана, а той отложен за утре заради мача на националния им отбор днес  ooooh!

А в другия си туит съобщава новият ден и час на сериала на Гиземката- четврътък от 22.15. Новият 12 еп. щял да се излъчи на 19 септември.

.......

HAZAL KAYA'YI ÇOK İYİ YAPAN ÖZELLİĞİ
9 Eylül 2013 Pazartesi 07:13:49

Birçok önemli isme eğitim verip, koçluk yapan ünlü sanatçı Ayla Algan, ‘Beyaz Cam’ın prenseslerini AKŞAM LIFE okurları için değerlendirdi.

Çok iyi yetişmiş: Hazal Kaya

“Hazal Kaya çok iyi yetişmiş bir oyuncu. Ben oyuncularımı değerlendirirken kolektif oyununa bakıyorum. Rejisörünü nasıl dinliyor, ukalalık edip etmediği, rejisörüne malzeme getiren oyuncu iyidir. Şimdi yeni jenerasyon bunları öğrendi. Hazal iyi bir oyuncu…”

.......
http://televizyongazetesi.com/hazal-kayayi-cok-iyi-yapan-ozellig … tter#.Ui2jI9KBmCk

Известната актриса Aйля Алган, който тренира и дава уроци на много известни актьори, анализора принците си на екрана.

Хазал Кая: Хазал Кая много добре се е образовала. Когато анализирам играта на някой актьор/актриса, гледам екипната работа; колко добре слуша режисьора, дали се държи надменно. Актьор, който дава добър материал на режисьора, значи е добър актьор. Днешното поколонеие ги научи тези неща. Хазал Кая е добра актриса.

За Бергьозар Корел казва, че е турската Ингрид Бергман. Според нея талантът на Берен Саат бил на много високо ниво. На Серенай Саръкая близките пранове били много добри. А на Беррак Тюзюнатач сексапилът бил естествен. Фуля Зенгинер имала  детско и наивно лице. Много харесвала и Мерием Узерли.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 18:13 от Esi_3

# 55
Джейн Hug Hug, много ти благодаря за пожеланията!

Правилно сте разбрали, че Хазал е ходила на концерта, на който е свирил и Джан. А на снимката от там изглежда просто прелестна.

Това е май..колко хора наресват и обичат Хазал  newsm78 newsm78

Hazal Kaya sevgisi milyonları aştı

Güzel oyuncu Hazal Kaya’nın sevenleri sosyal medyada rekor kırmaya devam ediyor.
Hazal Kaya’nın resmi Facebook sayfası 2 Milyon barajını aşarak ulaşılması güç bir rekora doğru ilerliyor.
Twitter’da da oldukça aktif olan Hazalistler hem kendilerinden hem de Hazal Kaya’dan daha çok bahsettirecek gibi duruyorlar.

Точно Wink Официалната й фенска страница е минала границата от 2 милиона фена и вървяло към рекорд. А и в туитър били много активни.
Е, ние си го знаем това Grinning

А, Мери, относто Хюлията
Скрит текст:
Щяла да прави ток шоу с продуцент Acun. Но според мен той я смени от журито, защото е очевидно, че тя не става за такава и за да не им се развалят отношнията, ще продуцира нейно шоу. Поне така си мисля аз.

# 56

тази снимка е пусната...но ето текста:sevgili yönetmenimiz Ömür Atay ve sevgili uygulayici yapimcimiz Ahsen Tüzün Simple Smile setten Simple Smile
  явно мъжът на снимката е режисьора..написано е нещо и за жената..но  ooooh! #2gunfire #2gunfire
Това е от сета. На снимката са режисьорът  Омур Атай и изпълнителният продуцент- Ахсен Тюзюн.

# 57
  • Варна
Да се запиша  Hug Hug Hug
Снежи   bouquet  bouquet  bouquet
За първи път от няколко месеца влязох в темата за ВВ. То станало сапунка  ooooh! Мерием Узерли била бременна в четвъртия месец Shocked Бащата имал вече две деца и не искал още деца. Мерием казва, че ще е самотна майка. Приятел на двойката казва, че за всичко била виновна Небахат Чехре, защото тя ги била запознала и като научила, че Мерием е бременна била казала, че най добре било да направи аборт  #Crazy #Crazy #Crazy

# 58
Здравейте. Hug Hug Hug

Да се запиша  Hug Hug Hug
Снежи   bouquet  bouquet  bouquet
За първи път от няколко месеца влязох в темата за ВВ. То станало сапунка  ooooh! Мерием Узерли била бременна в четвъртия месец Shocked Бащата имал вече две деца и не искал още деца. Мерием казва, че ще е самотна майка. Приятел на двойката казва, че за всичко била виновна Небахат Чехре, защото тя ги била запознала и като научила, че Мерием е бременна била казала, че най добре било да направи аборт  #Crazy #Crazy #Crazy

Joy Joy Joy "Дързост и красота" ряпа да яде пред историята на Мерием. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 59
  • Варна
Снежи това от предната тема не знам дали не си го пропуснала понеже те нямаше по едно време  Hug
Скрит текст:
Снимки от епизод 1 на Древните https://www.facebook.com/media/set/?set=a.610357115683881.107374 … 629116&type=1
Нова снимка  от Дневниците

Мисля че това е свързано с горната снимка  newsm78

Снежи ще изям Иън  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт