Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 24 ~

• 56 872
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Незнам дали сте я качвали , но я намерих и е много сладка , реших да я кача ..  Simple Smile
Муратхан като малък ..  Hug Hug

Аз лично не съм я виждала. Благодаря ти - много сладко бебе е бил ... Heart Eyes

Аз съм я виждала, имаха и една с Гамзе заспали.. ♥♥

# 76

- Ох , Хюсню , ох ..  hahaha hahaha hahaha

Ъъ Берк  Heart Eyes Heart Eyes

Прекрасна снимка на Берк - няма такъв сладур ... Two Hearts newsm76  Kissing Heart

Ще става голяма война 8 човека за Берк, ще се избиете.  Joy Joy

# 77
Мисля, че победителката още от сега е ясна. Twisted Evil Joy

# 78

- Ох , Хюсню , ох ..  hahaha hahaha hahaha

Ъъ Берк  Heart Eyes Heart Eyes

Прекрасна снимка на Берк - няма такъв сладур ... Two Hearts newsm76  Kissing Heart

Ще става голяма война 8 човека за Берк, ще се избиете.  Joy Joy

Гледам аз резултата! Много мераклии за моя мъж. А и при теб има 4 мераклии. За Лаленцето 2-ма. За сега липсват тези за Месут - той понеже в сериала е все заобиколен от различни ...  Mr. Green Има време и други хора сигурно ще гласуват  Peace Някои може да гласуват не по повод "войните ни", а по симпатия кого харесват повече ...  newsm76

Само г-н Хюсню Чобан не е включен в анкетата ...  Laughing

# 79
Мисля, че победителката още от сега е ясна. Twisted Evil Joy

hahaha hahaha hahaha

# 80

И при моята война.  Sunglasses

# 81
# 82
Намерих нещо интересно за Гюлчан Арслан/Лейля. През април тази година на посещение в Истанбул е бил холивудската звезда Дон "Дракона" Уилсън. По време на някакъв филмов фестивал е имало пресконференция, на която са обсъждали вероятен Американско-Турски филм. Заедно с него като представител на турската страна на пресконференцията е била актрисата Гюлчан Арслан ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 83
Добър вечер, момичета. Kissing Heart

Габи, оправяй се бързо. Радвам се, че си успяла да прочетеш всичко, което сме изписали. Hug
И благодаря на всички за прекрасните снимки, най-вече тази на Муратхан. Такова слънчице е.Two Hearts
Аз също търсих информация за Гюлджан, но все на филмите, в които е участвала, попадам.. ooooh!

# 84
Намерих нещо интересно за Гюлчан Арслан/Лейля. През април тази година на посещение в Истанбул е бил холивудската звезда Дон "Дракона" Уилсън. По време на някакъв филмов фестивал е имало пресконференция, на която са обсъждали вероятен Американско-Турски филм. Заедно с него като представител на турската страна на пресконференцията е била актрисата Гюлчан Арслан ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Страхотно. Kissing Heart Аз тъкмо видях една от снимките и щях да се поразровя да видя откъде е. Така че, много благодаря за информацията. Hug

# 85
Здравейте и от мен !!!  Hug Hug Hug Извинявам се, че чак сега пиша, но нямаше как, цял ден не си бях вкъщи...

На снимките на Чаала едва я познах - като се има впредвид, че аз винаги бих я познала  Heart Eyes Mr. Green. Много е красива, принцеса... Благодаря на всички за снимките  Peace.

Аз не можах да изгледам епизода снощи и надали ще успея да го видя от сайта на канал Д или от вибокса, но сигурно другата седмица ще гледам, тъй като ще се прибирам за учебната година  Rolling Eyes Rolling Eyes.

Темата както винаги изглежда страхотно, много са сладки онези меченца, нямам думи.

Колкото до войните - ами учудена съм от резултата честно казано  Mr. Green. Много желаещи има за Берк  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Естествено отсега победителят се знае  Sunglasses

# 86
Не е истина, че навсякъде пише едно и също. За Гизем ми се струва, че има повече, но пък не намирам нищо ново. ooooh! Просто ми направи впечатление, че е родена в някакъв квартал, предполагам, че е квартал, какъвто има и в Пловдив. Grinning Grinning

# 87
Него реших да го пропусна, понеже никоя от нас не си го е заплюла.  Mr. Green Аз все още чакам да видя кой е гласувал за моето лале. newsm66

# 88
Него реших да го пропусна, понеже никоя от нас не си го е заплюла.  Mr. Green Аз все още чакам да видя кой е гласувал за моето лале. newsm66

Него нали само Месут и Суат имат право да го целуват. По-добре да стоим далеч от него, Месут няма да ни го отстъпи. Grinning

# 89
Името Гимез означава "Мистерия". Другото, което намерих - била е учителка по Английски, доколкото разбрах. Някой да ме поправи, ако греша. Hug

(bkz: bizim okul)'un ingilizce hocasıydı.
 şimdi (bkz: arka sokaklar)'da polis.

Общи условия

Активация на акаунт