Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 24 ~

• 56 725
  • 740
  •   1
Отговори
# 480

Еее това ме разби - наистина си е така. Берк е моята голяма любов. Благодаря ти Рени ... Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

ЛюбоФтъ преди всичко.  Joy Няма за кво. ;ддд ( Нека сме грамотни, колкото и гифа )..  Joy

# 481
Не,не,не мога..  Joy Joy Joy Joy Joy Зад кадър, така го гледа, какво ли си представя?  newsm78 hahaha

Страхотна снимка! За пръв път я виждам. Уур си джътка по телефона, а Гамзе го гледа. Кой знае какво си мисли - вероятно: ти си мой, погледни ме - остави вече този телефон ... Mr. Green  Two Hearts Two Hearts

И аз да си кажа честно преди 3 часа я качили и така са прекрасни ..   newsm76 Нейн си е с нея никога не бих спорила ..  hahaha

Така си е ...  Mr. Green
Гамзе-"Оф,как искам да сме заедно,ама не можем,защото глупавият Мерт не иска да приеме,че ще те обичам вечно.Трябва да избягаме заедно с Муратхан." Mr. Green

Тогава беше с Емре  Mr. Green но епизода е 259 турски , разбира се ..  Peace

Сигурно наистина това си мисли! И как иначе - Уур си е Уур. Другите около нея не могат да му стъпят и на малкият пръст ...  newsm10 Two Hearts Two Hearts

Аз пък се заблудих първо, че тук са зад кадър от новогодишния епизод. Благодаря ти че ни разясни ...
Hug

Аз, няма какво да мисля, нападам го там, как устоява, сериозно?  Joy Желязо е!  hahaha

Бяха под прикритие.  Mr. Green

Вярно сега се сетих! Благодаря ти за снимките ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

А ти няма какво да чакаш - направо го нападай. Той Уур си е твой ...
 Mr. Green

# 482
Ши го издем тоя Беркчо бе  Heart Eyes флибих са край  Mr. Green

Не пип, че пляс ... Берк си е моят мъж ...   Naughty
ми как да му устой човек  Whistling

Трудно, но ще му се възхищавате от страни ...  Mr. Green
е мноу си лоша ...аз си мислих по някой ден от седмицата да ни го пускаш за 1 2 часа  Whistling

Не става - съжалявам ...  Whistling
докат спити бум слагами на Берки ина качулка и го отвличами ша вийш ти тогава ... Mr. Green

# 483

Еее това ме разби - наистина си е така. Берк е моята голяма любов. Благодаря ти Рени ... Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

ЛюбоФтъ преди всичко.  Joy Няма за кво. ;ддд ( Нека сме грамотни, колкото и гифа )..  Joy

hahaha hahaha hahaha

# 484

е мноу си лоша ...аз си мислих по някой ден от седмицата да ни го пускаш за 1 2 часа  Whistling

докат спити бум слагами на Берки ина качулка и го отвличами ша вийш ти тогава ... Mr. Green

Ти май не знаеш с кой си имаш работа - ние с него всичко усещаме. Ще стане страшно ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 485
Не,не,не мога..  Joy Joy Joy Joy Joy Зад кадър, така го гледа, какво ли си представя?  newsm78 hahaha

Страхотна снимка! За пръв път я виждам. Уур си джътка по телефона, а Гамзе го гледа. Кой знае какво си мисли - вероятно: ти си мой, погледни ме - остави вече този телефон ... Mr. Green  Two Hearts Two Hearts

И аз да си кажа честно преди 3 часа я качили и така са прекрасни ..   newsm76 Нейн си е с нея никога не бих спорила ..  hahaha

Така си е ...  Mr. Green
Гамзе-"Оф,как искам да сме заедно,ама не можем,защото глупавият Мерт не иска да приеме,че ще те обичам вечно.Трябва да избягаме заедно с Муратхан." Mr. Green

Тогава беше с Емре  Mr. Green но епизода е 259 турски , разбира се ..  Peace

Сигурно наистина това си мисли! И как иначе - Уур си е Уур. Другите около нея не могат да му стъпят и на малкият пръст ...  newsm10 Two Hearts Two Hearts

Аз пък се заблудих първо, че тук са зад кадър от новогодишния епизод. Благодаря ти че ни разясни ...
Hug

Аз, няма какво да мисля, нападам го там, как устоява, сериозно?  Joy Желязо е!  hahaha

Бяха под прикритие.  Mr. Green

Вярно сега се сетих! Благодаря ти за снимките ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

А ти няма какво да чакаш - направо го нападай. Той Уур си е твой ...
 Mr. Green

Нали, ама ти пази Беркчо, че както виждам, искат да го отвличат, очите на 10.  Mr. Green Иначе, заминава момчето..  hahaha

# 486
Ей..доста сте бързи с писането на темите..Е и аз да влезна да попиша малко.
Роси, благодаря ти за снимките на Чаала, които качи   bouquet  bouquet Тази нейна фотосесия ми е любима. Още веднъж ти благодаря   bouquet  bouquet
А колкото до Берк- като прочетох, че е пострадал ми стана много гадно... Sad Просто нямам думи....Но се радвам, че сега е добре и продължава снимките на новия си сериал..
Като гледам, вие май не обичате приятелката му Мерве....Ако изключим как се гримира и устата й, на мен ми харесва как изглежда, а и щом Берк я обича, НО за мен той си е за Чаала....

Истина, наистина Мерве, просто ми е грозна...  Mr. Green

Мерве не е чак толкова зле, но не е и нищо особено. Може би иначе е добра, щом Берк е видял нещо в нея. Но аз си го искам с Чаала, или с мен разбира се ...  Mr. Green  Two Hearts Two Hearts Най-важното е да е добре и да е щастлив. Пък ние ще продължим да се надяваме двамата с Чаала да се съберат ...  Praynig

# 487
Май направихте война за Берк без мен .. Аз ще гледам отстрани .. Whistling  Laughing

Роси , видях снимките на Берк .. Нямам думи ..  Heart Eyes
Рени и ти май започна да се заглеждаш .. Да не изоставиш Уур ..  newsm78 Joy

# 488
Нали, ама ти пази Беркчо, че както виждам, искат да го отвличат, очите на 10.  Mr. Green Иначе, заминава момчето..  hahaha

Видях аз, но спокойно. Ние с Берк сме като залепени един за друг. Само някои да се доближи и ще стане страшно ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Поне тези дни ти си спокойна с Уур - твоите противници са в затишие ...
Mr. Green

# 489
Май направихте война за Берк без мен .. Аз ще гледам отстрани .. Whistling  Laughing

Така може! Радвам се, че снимките на Берк ти харесват ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 490

Ти май не знаеш с кой си имаш работа - ние с него всичко усещаме. Ще стане страшно ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
ти няа да разбереш какво е станало само ще видиш,че липсва  Mr. Green  Whistling ади спирам,че май се дразниш от написаното

# 491
Зад кадър, не я бях виждала, колко са хубави ..  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Уау, невероятна е! И аз не я бях виждала. Много се радвам, че продължават да излизат снимки зад кадър и от предишните сезони. Всички са страхотни, особено Берк ...   love001 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 492

Така може! Радвам се, че снимките на Берк ти харесват ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Нали знаеш - двама се карат , третия печели ..  Joy Joy

Как няма да не ми харесат ..  Heart Eyes

# 493

Берк си е красавец, много го харесвам, но мъжа ми е Уур, не се тревожи ..  Joy

# 494

Видях аз, но спокойно. Ние с Берк сме като залепени един за друг. Само някои да се доближи и ще стане страшно ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Поне тези дни ти си спокойна с Уур - твоите противници са в затишие ...
Mr. Green

Може да съм ги стреснала или да са приели, че си е мой.  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт