Отговори
# 225
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Профче ще се запариш с тоя латекс по тебе  Joy Joy и недай си боже на сутринта ти паднал някой екстеншън  Joy Joy Joy
тя утре нема ни екстеншън ни латекс по нея....ох майкоооууу.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 226
  • София
Пипе, скива ли ся кой ше ни спаси от Боцков...Профи се барнала еротично... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Praynig Благодаря ти Боже  Mr. Green Joy Joy ай Куку ся вечи мой си легаме спокойно  Party Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Профи шъ го оправи д-р Боцков  Joy Joy Joy Joy Joy

Профче ще се запариш с тоя латекс по тебе  Joy Joy и недай си боже на сутринта ти паднал някой екстеншън  Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 227
  • София
тя утре нема ни екстеншън ни латекс по нея....ох майкоооууу.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Малеееееееееее  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImao smile3532 smile3532 smile3532

# 228
тръгнах да се приспивам с детското Бу ама си умрях от смях  Joy пингвина как яде бонбониииии  Joy Joy Joy
http://www.youtube.com/watch?v=YL_7y2YeGv8

Joy туй Гюлфидан бе сис  Joy Joy Joy туи туи туи  Joy
хахаха и на походка го вади  hahaha hahaha hahaha яшакинки яшакинки ...и другото не го разбрах  Joy Joy

Joy Joy Joy Joy как се ококори кат видя, че няма ядене  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А другото кат на Сахерлитка леля  ѝ -лакомо Laughing

# 229
уффф аз изчезвам да спя,че утре багаж имам да стягам  newsm44

# 230
  • У дома :)
Дианче  Hug Вери  Hug Профи  Hug Слънчице  Hug Зизу Hug ,пожелавам ви лека нощ и сладки сънища, когато и да си легнете.Така кат гледам няма да е скоро Simple Smile

# 231
Лека нощ Ели,приятни сънища Hug

# 232
уффф аз изчезвам да спя,че утре багаж имам да стягам  newsm44
Вери,лека нощ и на теб Hug

# 233
  • София
Сисунчи  Hug Hug Ели  Hug Hug лека нощ  Hug

# 234
Профи Hug,Йо Hug,Зиз Hug лека нощ и от мен smile3524

# 235
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Профче ще се запариш с тоя латекс по тебе  Joy Joy и недай си боже на сутринта ти паднал някой екстеншън  Joy Joy Joy

Аз нека влезна в ап.10, шъ мисля и за латекса, ама в друга негова форма. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
До тогава д-р Боцков сам шъ се е гътнал кат ме види. Ама вие сте виновни! Аз като ви казах снощи, че няма пижамка мой размер, Зизуто при домакина Чепиков ме праща. Че то при него сичкото е от битака! Аз Профи ли съм или кво?! Няма се барвам на Гюлфидана с кюлотите я! Поне нещо като халатчето и нощничката на леля Хаджер! Ама той Чепика забелва едни Очи, пък се стиска и не дава халатчето и нощничката. Явно Хаджерката му е допаднала, а нали се прави на много набожен и сичкото дето му тресе джигеря го крие. Той и на жена си дървени рози даваше вместо да й разджигастри барем един път ламаринити. Пък после що Ферка не била дащна? Мчи мноу знай и тя къ съ дава!
За кво говорифми, чи са заблехосах? newsm78
Ъ, да! Викам да лягате, да си останем само с Емко, пък аз шъ му мисля за екстеншъните в движение. Mr. Green

# 236
  • София
Диана лека  Hug Hug

Проф  hahaha да бе, ще те оставим сама с Емко баш никогиш Mr. Green Joy Joy ся си го хващам под ръчичка и си лягаме, че и безтиова не се наспахме кат ората  Mr. Green Айде лека нощ и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug

За лека нощ  Heart Eyes
Скрит текст:

# 237
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Е, щом всички сте залягали, лека ви нощ!  sleepuu  sleepuu  sleepuu

# 238
  • У Диспансера ...♥♥♥

Добро утро  Hug Hug  Хухавелки сте големи обаче  Whistling  Проф,с тоя латекс и екстейшъни,Халидулко ли ще забиваш ,той и без тях ща хареса ,не е нужно чак толкова да се киприш за него  Joy Joy Joy Joy

# 239
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Ех, успях да ви изчета... Laughing какви сте ги вършили посред нощите... Joy

Ирче, Hug благодаря за кафенцето!  bouquet

Едно и от мен... Hug

Общи условия

Активация на акаунт