Отговори
# 390
  • София
Скрит текст:
http://i.actualno.com/club.bg/files/2008/05/14/ffb5de3162.jpg   днес дъщеря ми става на 21 почерпетесе съжалявам че не знам как да сложа още почерпки

Да ти е жива и здрава!  Hug Hug Hug Охооо то това ще ни стигне, благодаря!  Heart Eyes

# 391
Скрит текст:
  днес дъщеря ми става на 21 почерпетесе съжалявам че не знам как да сложа още почерпки
  bouquetДа е жива и здрава и много успехи в живота Heart Eyes

# 392
Скрит текст:
ни са плюнчети  Naughty
Сладури.
Тя направо цъфти в новия й сериал, много и се радвам, браво на нея.
Bebeto, ЧРД на щерка ти,  bouquet честит празник и на теб.  bouquet

# 393
И сега какво, до четвъртък ударно "Огледален свят" и после йок  Tired И кога смятат да завършат сериала по Бтв Crossing Arms

Доколкото разбрах и в петък ще има 1 еп.  Peace е около 2022 може и да го свършат  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Няма петък серия Laughing

# 394
Тази седмица бтв ще излъчва по 2 епизода всяка вечер Peace

# 395
Тази седмица бтв ще излъчва по 2 епизода всяка вечер Peace
Мда без петък Peace 48 еп е последен Laughing

# 396
  • някъде из Врачанско
Скрит текст:
http://i.actualno.com/club.bg/files/2008/05/14/ffb5de3162.jpg   днес дъщеря ми става на 21 почерпетесе съжалявам че не знам как да сложа още почерпки
[/quote
Да ти е жива и здрава, нека да осъществи мечтите си и семейството и да бъде винаги с нея,весел празник,
Скрит текст:

# 397
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз пък няма да я коментирам снимката,че нищо хубаво не ми идва на ум,освен партньора и  Mr. Green
А на тела си имам пеперудки в HD формат,тъй че и аз съм по-добре от вас Джансута  smile3534

# 398
# 399
  • някъде из Врачанско
браво Габи, много е хубав колажа ти, благодаря за удоволствието ,което ми достави

а този е на гъркини от туитър

# 400
  • В света на мечтите... ❤
Бебето Чавдарова Честит Рожден Ден на дъщеричката ти  newsm59  ,желая й много здраве,късмет и успехи в живота   bouquet   bouquet   bouquet

# 401
тьойбе тьойбе Blushдушата ми излезе до де вЪ    animal037  animal037  animal037  animal037  animal037Ко пра'йте  бе кадънииииииии BlushкЪк е хавата бугюн ъ-ъ-ъ-ъ Blushгледам фотки -мотки BlushХазалчи,Джейда Simple Smileтелефони-мелефони Blushи аз да не съм по доле от Джансутата и аз си имам Чачи на телефончето Simple Smileей там дето е полегнал У тревичката с рижавото котенце Simple Smile
Ренку HugсЯ Шъ к'ай че сме луди за връзване,ама то ако не сме тук ли шЪ смИ  Laughing
сега ме чака едно чувалче със кармазъ пиперче Winkама пусто к'ат не ми се шава от тук newsm78шЪ го шътна по некой време Simple Smile Simple Smile Simple Smile
ФЕМИР ФОРЕВЪР не чух днес бе Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

хади забегвам за малко WinkшЪурежа домашната тръстика на бързо  и след това бурда им Joy Joy Joy Joy Joy

Чавдарова Hug Hug HugДа ти е живо и здраво порастналото момиче   bouquet  bouquet  bouquet

# 402
Здравейте,

За всички

Докато влезна то деня мина, ама Илди, стискам палци силно, каквото трябва да се случи   bouquet

Бебето,  newsm67 newsm67, да ти е жива и здрава, пожелавам и много късмет и успех в живота   bouquet

Випаджийките ги признавам, щом са успяли и Зиз да я заключат нощес , да прелъстят Чепиков и д-р Боцков  
Скрит текст:
, немате равни .
Баш ми е драго да ви видим, ама чок тръстика и нема време, довечера за коментарното студио съм на линия

Ирче, много красоти си сътворила  
Скрит текст:
поздравления беше много стилна на сватбата, чепиците бяха убийствени  

Съни, таз хубавата снимка с мъркащия Емко от кой епизод е  newsm78

Ми то са и Жани сътворила красотички   bouquet
И Габи, и Дани, и Диана, и за всички чичеци   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 403
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз пък няма да я коментирам снимката,че нищо хубаво не ми идва на ум,освен партньора и  Mr. Green
А на тела си имам пеперудки в HD формат,тъй че и аз съм по-добре от вас Джансута  smile3534
Ти па га се запозна с хай дифинишъна маааа.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 404
  • В света на мечтите... ❤
В анкетата за двойките нашите водят още,пуснете по един глас,ако днес не сте пускали  Peace Ама само ако искате де,не опирам на никой пистолет в главата  Mr. Green

http://magazimedya.com/dev-anket-turk-televizyonlarinin-unutulma … mlu-cifti-hangisi

Çağatay Ulusoy - Hazal Kaya (18%, 9332 гласа)
Murat Yıldırım - Tuba Büyüküstün (18%, 9265 гласа)

Общи условия

Активация на акаунт