Отговори
# 405
  • В света на мечтите... ❤
Жанка много красиви ФЕмир  Hug  Heart Eyes  Hug
Джейн  Hug

# 406
  • София
Джейн  Hug Hug абе и аз се чудя  от кой еп. беше  newsm78

# 407
  • някъде из Врачанско
тьойбе тьойбе Blushдушата ми излезе до де вЪ    animal037  animal037  animal037  animal037  animal037Ко пра'йте  бе кадънииииииии BlushкЪк е хавата бугюн ъ-ъ-ъ-ъ Blushгледам фотки -мотки BlushХазалчи,Джейда Simple Smileтелефони-мелефони Blushи аз да не съм по доле от Джансутата и аз си имам Чачи на телефончето Simple Smileей там дето е полегнал У тревичката с рижавото котенце Simple Smile
Ренку HugсЯ Шъ к'ай че сме луди за връзване,ама то ако не сме тук ли шЪ смИ  Laughing
сега ме чака едно чувалче със кармазъ пиперче Winkама пусто к'ат не ми се шава от тук newsm78шЪ го шътна по некой време Simple Smile Simple Smile Simple Smile
ФЕМИР ФОРЕВЪР не чух днес бе Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

хади забегвам за малко WinkшЪурежа домашната тръстика на бързо  и след това бурда им Joy Joy Joy Joy Joy

Чавдарова Hug Hug HugДа ти е живо и здраво порастналото момиче   bouquet  bouquet  bouquet
Жане, нямам нищо против да ти помогна за чувалчето с червени чушки, мятай го насам,че щи затворя, да не се тормозиш, та да правиш колажи през това време, как успявате с всичко,какво марка са ви ролерите newsm78 running

# 408
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дженооо, ти кво ся....ше пееш ли д'вечирка на коментарното студио... Joy Joy Joy

Бебето, да ти е живо и здраво детенцето...много да те радва.     bouquet Hug

# 409
  • София
В анкетата за двойките нашите водят още,пуснете по един глас,ако днес не сте пускали  Peace Ама само ако искате де,не опирам на никой пистолет в главата  Mr. Green

http://magazimedya.com/dev-anket-turk-televizyonlarinin-unutulma … mlu-cifti-hangisi

Çağatay Ulusoy - Hazal Kaya (18%, 9332 гласа)
Murat Yıldırım - Tuba Büyüküstün (18%, 9265 гласа)

Ето, че всеки има роля, с която го помнят и партньорка, с която го помнят ---> напр. Мурат Й., не е само Чаги  Laughing

Бебето,   bouquet за детето ти!

# 410
Жана Hug Heart Eyesто ясно че никой дет е тук не е у ред Laughing
Джейн Hug

Ох аз довечера съм улиганка Heart Eyes newsm44 и после тенис Party Party Party

Цитат
Ето, че всеки има роля, с която го помнят и партньорка, с която го помнят ---> напр. Мурат Й., не е само Чаги
Аз затова преди време казах че темата заприличва на тази за АСИ Laughing

# 411
Yenii Simple Smile Rockn konserinden prenses Hazal Kaya.. Simple Smile

колко е щастлива само

# 412
Охх,много е сладка Хазалчето на последната снимка,Жани мерси  Hug
Обаче да ви кажа,така е грейнала,а и погледът й е толкова бляскав,че ако действително това е от концерта на Бономо и гледа него с този поглед,май наистина ще излезе,че е влюбена  Heart Eyes това за мен е повече от щастлив поглед,вие как мислите  Thinking  Hug

И малко и аз да поФЕмирствам,че днес не съм  Mr. Green

# 413
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джейн,ама стига ме засрамва де  Heart Eyes Hug Hug

# 414
Оххх, абе с много изпито личице е Хазалчето, доста е отслабнала,  Rolling Eyesно пък изглежда щастлива.
Който иска да жми.

# 415
И Хазал, и Джейда са прекрасни, май Хазал е била на концерт на ашкъмчетооо  Heart Eyes
Има  txtloves txtloves, оказва се, че е доста интересна и харизматична личност този Бономо, може да не е красавец, ама е чаровник, и аз смятам, че Хазалчик е влюбена, лицето и грее направо  Heart Eyes
Наде ,мерси за инфото, имам любими моменти в днешните серии  Hug

# 416

# 417
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Абе що пишат небивалици, толкова ли е лесно да скалъпиш нещо и да го публикуваш...а къде остава достоверността!? newsm78
Ако не знаете това е домът му, Joy нищо, че на снимката с телефона е на едно летище когато го снимаха връщайки се в Истанбул през лятото между снимките на АО.

Скрит текст:
От фейса. Уважаеми фенове на сериалът "Огледален Свят" получихме една прекрсана новина за вашия любим актьор Чаатай Улусой. Младата надежда на турското кино Чаатай Улусой показа дома си. А вечно любопитните фенки на актьора са във възторг. Звездата от сериала „Огледален свят“ обожава да се снима. И дори извън снимачната площадка не изпуска телефона си.
Въпреки че се радва на огромна известност в родината си, актьорът съвсем не тъне в лукс.
Просторният апартамент в Истанбул е доста семпло обзаведен. А и екранният Емир твърде рядко се задържа там.
В типичния ергенски дом актьорът прекарва малко време, тъй като почти непрекъснато е на снимки. Въпреки това се случва от време на време да вдигне завесата на личния си живот.
Едно от най-важните места в дома се оказа огромният му дрешник. За бивш манекен и фотомодел дрехите за екранния Емир са на първо място. Актьорът винаги е безупречно облечен по време на снимки. Но същото се отнася и за стайлинга му извън снимачната площадка.
И макар че за разлика от своя герой в „Огледален свят“ да не тъне в лукс, Чаатай е също толкова състрадателен като него. Актьорът не крие, че е отдаден на различни благотворителни кампании, а също така се изявява и като защитник на животните.

Ауууууу, чак подскачам от възмущение! smile3512
Снимката с щендерите от манекенска фотосесия - представена за дрешника му! Shocked
Тази дето се въргаля в двора на аблата с нейните котки - бил защитник на животните! #Crazy
Тази дето е на гости у роднини на аблата - изкараха я от неговия дом! Banghead
За другата с телефона, Наде, вече си писала. Peace

Ужас! Ужас! Ужас!  smile3511
Като си помисля, колко много хора четат само фейса, и като нямат друга информация вярвят на това ... Sick Кошмар!

Толкова се напрегнах, че не дочетох оставащите ми 2-3 страници! Връщам се да ги прегледам.

# 418
Здравейте-завърнах се в диспансерО  Laughing Зиз, за новата тема-благодаря  newsm51

Още веднъж благодаря на всички ви за милите пожелания!  Hug

Сигурно доста съм изтървала,но само да попитам има ли някакъв нов фрагман на сериала на Хазал?  newsm78

# 419
Вани  Hug доколкото разбрах от другата тема,фрагман за нейния сериал очакват във вторник  Peace

Общи условия

Активация на акаунт