Отговори
# 660
  • София
Аз предлагам Бтв да друснат в четвъртък направо финалната серия и да ни изненадат  Laughing Поне ще се приключи с тази мъка  ooooh!

# 661
Зиз,абе бабите за какво са,да гледат децата там  Joy

Рони, земи сготви един грах, щото детито плачИ от 1 месец, а Зиз ги тропоса на баба им и сега пей сърце с ашкъмите  hahaha hahaha hahaha
Не ми се мисли кво ще става довечера у диспансера, волумето на макс, готвача и той на линия, д- Боцков е натопорчен, мирише ми на пижамено партиии  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 662
  • По света и в нас.
Наде,готвача е супер ,може да го довеждаш по всеко време.Peace
Рени , я кажи за ТВ.

Скрит текст:
Баща ми има освен булсат и голяма чиния от делно и е пуснал кабел до нас Laughingама до сега седеше на сръбския спътник Laughingи покрай Хулигана днес ма хванаха нервите и ги мобилизирах с мъж ми да преместят на турския спътник и да ми вкарат програми Laughingи сега ми е чок харашо newsm44
Направо ти завиждам.Аз едно време като пуснахме Булсата и имаше канал Д и стар ТВ ама сега йок.

# 663
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Пусни гащи с БГ субс може и да ги прочета!  smile3516
Тия си ги чети ти! Crossing Arms
  love001  love001  love001  love001

# 664
Зиз,абе бабите за какво са,да гледат децата там  Joy

Рони, земи сготви един грах, щото детито плачИ от 1 месец, а Зиз ги тропоса на баба им и сега пей сърце с ашкъмите  hahaha hahaha hahaha
Не ми се мисли кво ще става довечера у диспансера, волумето на макс, готвача и той на линия, д- Боцков е натопорчен, мирише ми на пижамено партиии  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Ти да не се бориш за титлата "ВИП- пациент"? rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 665
  • У Диспансера ...♥♥♥
Проф,за тая ли говориш,тази е стара,където беше за рекламата на някаква марка  дрехи  Peace

# 666
Наде,готвача е супер ,може да го довеждаш по всеко време.Peace
Рени , я кажи за ТВ.

Скрит текст:
Баща ми има освен булсат и голяма чиния от делно и е пуснал кабел до нас Laughingама до сега седеше на сръбския спътник Laughingи покрай Хулигана днес ма хванаха нервите и ги мобилизирах с мъж ми да преместят на турския спътник и да ми вкарат програми Laughingи сега ми е чок харашо newsm44
Направо ти завиждам.Аз едно време като пуснахме Булсата и имаше канал Д и стар ТВ ама сега йок.
Нямат #Cussing outа с другата чиния излязоха над 330 канала #Crazy

Зиз честити оргиналъ гащи Heart Eyes

# 667
Ренка, браво.
Ние си пуснахме цифрова за да имам много турски канали, така е, имам в излишък но Стар тв за да гледам ПО, йок. smile3515 smile3516
Зизу, надявам се да не ми се обидиш, но и аз като Профи много, ама много трудно те разчитам на моменти Rolling Eyes и докато те прочета забравям началото ooooh! и в последно време не се и мъча, че изпускам нишката на мисълта ти. Rolling Eyes
Много си хумористична, забавни анализи пишеш, но ако може Praynig на маааалко по-разбираем език да пишеш, че никой от нас да не изпитва затруднение четейки те, а даже напротив, да изпитваме всички наслада и удоволствие от четенето на постовете ти, защото си заслужават.
А за грахта.......съм ей така. #Shocked

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 22:36 от Neidjal

# 668
  • У Диспансера ...♥♥♥
А пише,че е стара тая с готвача,с моя туркиш от някаква реклама на дрехи май била newsm78

# 669
Ренууу, Hug

Ся съм Тим "АЙлайджа" демек (Илайджа и айфона) Joy

# 670
Да знаете туй дете не е от мен,  Naughty Зиз леко се опитва да се отърве от него  Laughing

Няколко дни без интернет и сега по-набързо се наситих Simple Smile Лека вечер ви желая!

# 671
А пише,че е стара тая с готвача,с моя туркиш от някаква реклама на дрехи май била newsm78
Демек готвача рекламирал дрехи в кухнята. Joy
Стари или не, лично аз не съм ги виждала досега, иначе определено щях да ги запомня.

# 672
  • Варненска клюкарка

Ама на тази дето хапва е слабичък и с визията от сега. newsm78 Нещо не пишеше ли за тия снимки? Не съм ги виждала и аз до сега.

Тази снимка на която е с бялата тениска и хапва е от рекламната кампания на Ксинт( не съм много сигурна за името дали така се чете) и е от миналата есен. Серия от няколко снимки са Peace На тази другите хора са изрязани - срещу него на масата стои едно момиче... Ако ви говори нещо от същатата фотосесия е и снимката пред едно огледало наоколо има щендери с дрехи, обувки и същото момиче е там т.н. Все едно е в някакъв магазин...

# 673
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И аз съм доволна щото и да съм ги нямала, вече ги имам тия снимки. Grinning  Беллорче, мерси за разясненията.     bouquet   

Зиз, за мен и туй с лалайджата и айфона също ми треба със субчета. Laughing Сигурно е от некой друг сериал  newsm78. Не се мъчи да ми обясняваш, ако беше някой, представляващ интерес за мен, досега да съм го изджингастрила. Wink

# 674
Ренууу, Hug

Ся съм Тим "АЙлайджа" демек (Илайджа и айфона) Joy

smile3521

Вани ко дете бре Laughingлека Hug

Наде има я и нея LaughingТойгар пее в момента на Крал поп с песента от КГ Laughing

Общи условия

Активация на акаунт