Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 948
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Много ти благодаря! А резултатите могат ли се получат по е-мейл или задължително лично?
това не мога да ти кажа,тъй като аз съм от София и отидох да си ги взема лично
микробиологията я пращат в "Лора",а цитото си го правят на място
обади се и питай Peace 

Ок. Мерси. По принцип за утре следобед имам час за промивка и преглед след хистеро. Преди малко обаче ми се обадиха да ме питат дали може да отида сутринта, тъй като Шефкетова щяла да има манипулации. На някоя от вас да са се обадили също? newsm78

# 211
  • София
Привет и от мен, много стиснати палци за всички чакащи  Praynig

Във вторник съм на пункция, четох някъде за процедурата, но ще ми е полезно да споделите лични впечатления, най-вече за стаята, в която всички жени чакат, непосредствено преди това - наистина ли е толкова потискащо...  Confused

# 212
Чак пък подтискащо...... Thinking Стая като стая, има си тоалетна, списания, пъзели, Не се сърди човече  Mr. Green Ще се заговориш с другите момичета, бързо ще мине времето - все пак не сме там на курорт, а работа да вършим.

# 213

Това е книгата на д-р Стаменов "Надеждата за дете"

http://invitro-bg.com/files/7813/3001/4112/Nadejdata_za_dete.pdf

В нея има отговор на почти всички наши въпроси.
Предлагам модераторите да я сложат на началната страница.

# 214
И аз не мисля, че е подтискащо. Мен даже първия път ме напуши на смях по едно време. С тези шапчици и престилчици по голи дупета Mr. Green Нищо страшно няма, а и времето минава бързо.

# 215
Привет и от мен, много стиснати палци за всички чакащи  Praynig

Във вторник съм на пункция, четох някъде за процедурата, но ще ми е полезно да споделите лични впечатления, най-вече за стаята, в която всички жени чакат, непосредствено преди това - наистина ли е толкова потискащо...  Confused

Не е подтискащо, даже обменяхме опит. През цялото време си бърборехме, смеехме се.

# 216
Момичета, ще си позволя да побутна отнво моя въпрос, направих си доста изследвания преди ЦС, но не пуснах цитонамазка, въпреки че всеки път като си правя излиза, че имам умерен цервицит. Някоя от вас пускала ли е и цитонамазка преди ЦС и дали би пречил този цервицит, ако пак имам ...?

# 217
В "Надежда" не искат цитонамазка и микробиология преди цветна снимка. Твърдят, че почистват мястото добре и няма как да се качи инфекция нагоре. Ако все пак се притесняваш си пусни.

# 218
Ами аз си пуснах микробиология и там всичко е чисто. BettyBoop, благодаря ти. Те щом твърдят и процедират така - дали ако им покажа цитонамазка с цервицит ще ми отложат цветната снимка въобще?

Знаете ли за някоя лаборатория, която работи бързо и през уикенда, тъй като няма как в Надежда да си пусна цитонамазка - Д-р Шефкетова каза, че ще пътува и ще я пускам евентуално при друг лекар, тъй като ще имам 2 чисти дни между края на цикъла и ЦС.

# 219

Това е книгата на д-р Стаменов "Надеждата за дете"

http://invitro-bg.com/files/7813/3001/4112/Nadejdata_za_dete.pdf

В нея има отговор на почти всички наши въпроси.
Предлагам модераторите да я сложат на началната страница.

За две вечери прочетох книгата и научих доста полезна информация от нея поднесена на човешки език. Препоръчвам на всеки да отдели малко време и да я прочете.

# 220
  • София
Ами аз си пуснах микробиология и там всичко е чисто. BettyBoop, благодаря ти. Те щом твърдят и процедират така - дали ако им покажа цитонамазка с цервицит ще ми отложат цветната снимка въобще?

Знаете ли за някоя лаборатория, която работи бързо и през уикенда, тъй като няма как в Надежда да си пусна цитонамазка - Д-р Шефкетова каза, че ще пътува и ще я пускам евентуално при друг лекар, тъй като ще имам 2 чисти дни между края на цикъла и ЦС.

здравей, питай в клиника Вита, те работят денонощно до колкото знам.

# 221
  • гр. София
Там резултата е готов за около седмица. Там ми е правена конизациата. И цитонамазките не стават толкова бързо. А и не забравяйте, че се изисква и технологично време.  Peace

Саб, не мисля, че някъде ще ти стане готов резултата за 2 дни.

# 222
Момичета цял до обяд звъня за час и никой не ми вдига какво да направя

# 223
  • гр. София
Продължавай да звъниш, все ще вдигнат по някое време. Ако имаш възможност най-добре се разходи до там.  Peace

# 224
Свързах се

Общи условия

Активация на акаунт