Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 716
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Sad дано да дойде скоро. Като му гледах рекламата не очаквах да е толкова "младежки" и сладък, стори ми се нещо много по-елегантно ала Ботега примерно (съдейки от шишето и Кейт)...а той се оказа баш като за мен Grinning Ще го чакам с нетърпение.
  bouquet

# 92
  • София
Момичета, при нас продават ли вече Si на Aрмани? Побърках се по този парфюм и искам колкото се може по-скоро да го имам 1crib

Жаки, ако не го намериш до 25-ти, свиркай, на летището го има  Peace

# 93
Момичета, при нас продават ли вече Si на Aрмани? Побърках се по този парфюм и искам колкото се може по-скоро да го имам 1crib

Жаки, ако не го намериш до 25-ти, свиркай, на летището го има  Peace
Мерси Ели Hug Аз ако много избеснея за него точно така ще помоля да ми го донесат. Майка ми през 2-3 седмици е в чужбина.
Ама за сега ще държа фронта Grinning Няма да е зле да мога да го пробвам на кожа още поне 1-2 пъти за да съм сигурна в него.

# 94
Тествах Si на Армани в Будапеща.
Честно казано никак не съм впечатлена. Поредният цветен парфюм, който по нищо не се отличава от събратята си. Пачули и ванилия не усетих в достатъчни количества, само цветя и някаква остра нотка.

# 95
  • София
Уф, наистина голяма скука при новите парфюми. Всичките ми миришат еднакво! Два дена ми се отдаде възможност да пообиколя парфюмериите и нищо не ме заинтригува.  Crossing Arms За което се радвам, че имам още няколко парфюмни несбъднати мечти в уиш листа!  Heart Eyes

Сега гледам да поизчистяа някои парфюми, които установих, че не ползвам! В това по-хладно време и аз подносих сладичките парфюми. Всъщност днес съм с Encre Noire!  Heart Eyes

# 96
Не съм видяла дъно това лято.

Тия дни пробвах The Different Company Kashan Rose. Започва свежо и обещаващо--много розова роза. След това, обаче, бързо става толкова позната! Много е тих, без нито една съставка да доминира.  Личи в розови парфюми е много досадна комбинация вече. По принцип много харесвам TDC, но не и одеколоните им.

Пробвах и няколко на Le Labo. Le Labo Ylang 49 не знам дали бил нарекла шипър. Интересен и има интересна "архитектура"--успява да е едновременно подправков и кремов. Всъщност, върху мене е повече цветно-подправков отколкото всичко друго. Мирисала съм много пъти чисто масло на иланг, и не съм сигурна, че точно това откривам тука. Остава подправков в развитието си до края, кремовият елемент изчезва и става сравнително сух и дори малко тъмен след часове. Много държелив!!

Някой пробвал ли е Tom Ford Plum Japonais?  Звучи много интересно и е следващият ми набелязан за проба (когато стигна).....

# 97
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Записвам се и размърдвам темата, че беше на трета страница.  Thinking

Не съм се хвалила още, че тази седмица получих Черната орхидея. Една страхотна фея ме зарадва и ме направи щастлива с 30 мл от желаната течност.

Пръснах се, отидох на работа и веднага беше забелязан новият аромат.

Пръснах се и другата сутрин и тъкмо ще излизам, идва мъжът ми след мен и пита с каква отрова съм наръсена.  Shocked
 Много бързах, не обърнах внимание, но си мислех що се е объркал тоя човек, сънен ли беше, какво му стана.
 Обаче вечерта той отново повдигна въпроса и ми каза, че парфюмът е много гаден, миришел му на болница, на дезинфектант...Онемях просто.

Отново не хареса парфюм, по който аз припадам.  Crossing Arms

Така стана и със Сеншъс ноар. Мухозол бил, тровел хората. Аз как съм го търпяла.

Лелеее, колко сме различни. Това ми показа, че харесваме съвсем различни аромати.

Сега ще го карам да ми купи парфюм по свой избор, да ходи да души, без мое присъствие.  Flutter

# 98
  • София
О, Нели, това е голямо предизвикателство Wink Сподели непременно после какво ти е избрал Hug Дано ти хареса или поне да е носим за теб...

# 99
  • The Evergreen State
Нели  Hug
И аз съм забелязала че ММ ме комплиментира за по-свежите аромати, като Prada iris, DG rose the one, Armani code..по-дълбоките, драматични ухания не ги регистрира особено  Simple Smile

Но това е разбираемо, и той както и повечето мъже предполагам е доста далеч от парфюмите и темата като цяло, пръска от дъжд на вятър единственото шише което си има в шкафчето (и което му е подарено разбира се) докато не го свърши.. Може би това ми влияе и на мен донякъде защото и аз подсъзнателно като че ли, не търся някакви изключителни парфюмни творения, избирам обикновено нещо което е що-годе масово разпространено, намира се по парфюмериите и се харесва от повечето хора.

Поднових си Midnight Rose, Lancôme, много си го обичам. При последното обикаляне по парфюмериите много харесах и Пако Рабан, Лейди Милион, много мек и приятен, досега не му бях обръщала внимание.

P.S. Черната орхидея е прекрасен парфюм, не се отказвай от него. Всички имаме нужда в парфюмния гардероб по нещо по-така, за специални случаи.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 22:10 от Athena

# 100
Това с мъжете е голям проблем. Ама какво да ги правиш, като от малки ги дресират с Азаро Хром и Акуа ди Джо Rolling Eyes
И аз така не ме разбираха като носех Сисили на Долче и Г. или Араби на Серж.
На кратко - смених мъжа, не парфюма Wink

# 101
  • някъде под слънцето...
В петък си поръ4ах Африканския Бал..
4акам го с нетърпение да пристигне тези дни...
Цяло лято му се каня, но  тази година заради кризата по6тите не отваряха след обяд и няма6е как да си го взема..
Сега   тръпна в о4акване да полу4а смс, 4е е пристигнал...

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 11:49 от sl

# 102
Една много мила дама  Hug   bouquet ми изпрати проби на Chanel Coromandel и Beige. За първия коментар от ЛМ нямаше, само един недоумяващ поглед, а аз пърхаща от радост. След 1 час обаче попита много ли го искам. СТАВАЛ  Joy

# 103
  • Там, където ме обичат
Някой беше споменал Черния ексес на Пако Рабан. Ми страхотен е!  Heart Eyes Heart Eyes
Поне за мен, де. Харесвам и мъжкия Милион на бранда и Палома Пикасо от дамските ..
Абе, май ще стана фен на ПР.  Mr. Green

# 104
  • някъде под слънцето...

Някой беше споменал Черния ексес на Пако Рабан. Ми страхотен е!  Heart Eyes Heart Eyes
Поне за мен, де. Харесвам и мъжкия Милион на бранда и Палома Пикасо от дамските ..
Абе, май ще стана фен на ПР.  Mr. Green
Палома Пикасо не е на Пако Рабан. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт