Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 481
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Представлява сърцевината на дърво, заразена от гъбична инфекция. Имахме цяла тема за него, сега ще потърся  Peace

Заповядай   bouquet

Последна редакция: нд, 22 сеп 2013, 15:16 от Атти

# 211
  • Бургас
Мерси Атти Simple Smile

# 212
Пак съм аз. Днес пак минах през парфюмериите и единственото, което наистина ми хареса, беше Reve Van Cleef & Arpels. Има един много приятен и елегантен мирис, точно както една дама трябва да ухае. Ще го оставя още известно време, но засега ми е фаворит. Heart Eyes Минах и през The Circle, там момичето ме напълни с тестери, но почти нищо не ми хареса. Всичките парфюми там имаха много странни миризми, или на някое специфично цвете, или яко ориентални подправки. Confused Така хваленият от вас Le Chevrefeuille ми мирише на рози и нещо друго горчиво, не ме грабва. Един друг ми хареса - Nuit de Cellophane Serge Lutens, но той просто мирише на крем за тяло, на чисто - никакъв шанс да дам 100+ за такъв аромат. Засега това е от мен.

# 213
  • София
Аз пък искам да ви питам има ли някой Шанел, който да мирише като финала /т.е. около час и половина,два/ след пръскане на Коко Ноар.Този парфюм ми харесва само във финалната му част,но дотогава не издържам никак.Днес пак го тествах с оглед по-хладното време.

# 214
Здравейте,
купих си два нови парфюма (естествено на сляпо, нали така ми е интересно) DAVID YURMAN Еau-de-parfum обещаваше  да е плодов а толкова ми прилича на Нарцисо Родригес - За нея, силен аромат и някак остър. И на Серж Лютен Л'О - толкова е лек и слаб, толкова  да не ме  впечатлява, че не мога да го обесня, даже. Някой  да ме светне парфюмите на DAVID YURMAN нишови ли са?

# 215

И аз с такава молба  Praynig Мисля си, че с Тонка и Коромондел ще се чувствам ароматно завършена за тази година.

Не мога да помогна с носене, но мисля, че и двата са прекрасен избор. Тонка и Коромандел са за мене най-добрите от еклузивите на Герлен и Шанел респективно.

И аз харесвам Виолетовата Блондинка--чудесен пример за умението на Том Форд да създава луксозна текстура. За мен е повече мек велур с дървеса отколкото виолетка. Не е за всеки ден наистина. Трябва особено настроение за него и се развива по-добре на хладно  Peace

Пробвах Montale Intense Cafe тези дни. Може би в началото има загатка на нещо като кафе, но би трябвало да се казва Intense Sugar. Много  сладка роза е в крайна сметка, чак леплив, и страшно бързо ми досади. Когато се приготвих за втора атака на сетивата, го сравних с Ноар де Ноар на Том Форд защото като концепции ми се сториха не особено различни. В далечния край, ако някой го изчака, си приличат.

# 216
Как се оправяте с тия парфюми и с деца не знам, на мен в Събота ми оставиха едно момченце да гледам, да починат малко родителските тела. Страшен сладур, за пет минути го оставих, той като нападнал парфюмите и явно чул, че на дрехи, "много фино стоели ароматите Rolling Eyes" и напръскал каквото видял там да виси с различен, хем да пробва, хем да си имам за всеки ден!
И сега гардероба мирише на венециански бордей... Mr. Green

# 217
с времето се научават какво може и какво превръща мама в див звяр  Whistling Whistling

# 218
Flip Flop Fantasy, по темата мога роман да напиша.  Laughing
Моите дребни воюваха за стотицата на Слона така ожесточено, че я разкарах, мир да има. За кутията на Долче Вита също се боричкаха, защото е жълта и на точки. Тя не преживя.
Едно от първите цели изречения на средния ми син бе "Парфюм не се пръска в устата." Mr. Green
Дребния изля цяла отливка (10мл) Нинфео Мио върху тениската си. Крия нависоко каквото мога, после забравям какво имам и къде е. ooooh!

# 219
  • Чехия
Здравейте момичета,
получих си Thierry Mugler Miroir Des Voluptes.Не мога да определя какви чувства имам към него в момента.Определено не ми дойде в главата че това ще бъде моя подпис аромат,но и не мога да кажа че не е мой.Ще му дам още малко време.Ако не ще пътува.Мислех че ще усетя това толкова хубаво пачули с мухлясал тон,но не там е една роза която не е моята роза.Добре де минало е 1 час ще му дам време.
 п.с.Имам на себе си и Allure Chanel EDP да не би да съм смесила нещата  Thinking

# 220
  • Варна
Имам въпрос. Много харесвам червената ябълка на Нина Ричи http://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Nina-147.html , но реших да си поръчам на сляпо еликсира http://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Nina-L-Elixir-9221.html
Дали ще ми хареса?

# 221
За мен Еликсира е доста по-хубав и по-вкусен, и по-секси. Blush Grinning

# 222
  • Там, където ме обичат

Пробвах Montale Intense Cafe тези дни. Може би в началото има загатка на нещо като кафе, но би трябвало да се казва Intense Sugar. Много  сладка роза е в крайна сметка, чак леплив, и страшно бързо ми досади. Когато се приготвих за втора атака на сетивата, го сравних с Ноар де Ноар на Том Форд защото като концепции ми се сториха не особено различни. В далечния край, ако някой го изчака, си приличат.
Ура, най-после нещо интересно за мен.
Pixie, специални благодарности за горния пост.  bouquet
Много харесвам Ноар де ноар и на няколко пъти съм го препоръчвала при запитвания  в темата.
Колкото до Монтал, той определено е един от любимите ми брандове.
Така че Кафето, ведно със Захарта Монталска ще се пробва.
Ура, 

# 223
Здравейте мили дами, позволете на един лаик да попита нещо - подариха ми DAHLIA NOIR  edp - та какво е мнението за него сред вас , става ли за всеки ден, или е нещо по-специално? За първи път не мога да определя чувствата си към даден аромат - ту ми харесва, ту не чак толкова, а иначе съм върл фен на Нилските и Средиземноморските градини, а и след миналогодишния летен Уоманити нищо друго лятно не ме грабва.

# 224
  • София
E_v_A, според мен Dahlia Noir EDP е всекидневен парфюм за по-хладно време. Сега есента би трябвало да му е ок като сезон. Все пак интерпретации всякакви, кой както го усеща. Така че ти прецени какъв е за теб. Примерно за мен Черната Орхидея на Том Форд е парфюм за поводи, има обаче момичета, които го носят като всекидневен.

Днес отново бях на парфюмна разходка до Олфактива (този път на Раковска). Преоткрих Pulp и се влюбих в Портокала на Аква ди Парма.  Heart Eyes Толкова вкусни портокали и мандарини не бях подушвала. Май и двата ще се купуват!  Flutter 

Общи условия

Активация на акаунт