Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 448
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, момичета. Искам да Ви попитам на кой от Герленските парфюми да заложа: Инициалиста или малката черна рокля. Утре минавам през летище та да не си излезна смпразни ръце. Единия на, който знам че ще заложа е Нарцисо Родригес фор хър, но за другия се чудя. Инициалиста май повече го хвалите, но все пак малко да ми подскажете. И Идилито май ми хареса при проба newsm78

# 286
Здравейте, момичета. Искам да Ви попитам на кой от Герленските парфюми да заложа: Инициалиста ...
Кой е този парфюм?! newsm78

# 287
  • на терасата
Здравейте, момичета. Искам да Ви попитам на кой от Герленските парфюми да заложа: Инициалиста ...
Кой е този парфюм?! newsm78
Може би L'Instant? Ако е той, предлагам на bambi2009 да заложи на L`Instant Magic.
Или е Shalimar Parfum Initial ???

# 288
Рак-щрак, благодаря. Инстанта, да. Сори за грешката. Малко се пообърках с шампоаните за коса    Embarassed
Още докато пишек усещах нещо нервдно в питането ми, но не се сетих Blush

# 289
  • Там, където ме обичат
Рак-щрак, благодаря. Инстанта, да. Сори за грешката. Малко се пообърках с шампоаните за коса    Embarassed

Aз съм за Инишъл, Инициалиста! Peace

# 290

Aз съм за Инишъл, Инициалиста! Peace
И аз съм за него. Разкошен парфюм! Може и във вариант L'Eau.

# 291
  • Там, където ме обичат
Може, да! Peace

# 292
Влизам да се похваля с (нележерният) ланкомски сладък живот и каква радост ми носи, а си виждам никнейма болднат и едва ли не с обвинение, че съм изпратила отрова (каквато си е за мен Хабанита де). Кой ме би по главата да видя, че някой се чуди за даден парфюм, да имам едни 10 мл и да му ги пратя съвсем безвъзмездно, без да искам нищо в замяна. Адски криво и болно ми стана. Спинки, не си харесала аромата (и аз не го харесвам), но не е нужно да се съмняваш в моята коректност - пратих ти отливка от оригинален Хабанита ЕДП (реформулировка от 1988, както ти написах и на лични). Ще се радвам да не получавам повече съобщения от теб, всичко най-добро ти желая в търсенето на онази Хабанита, която ти е останала в сърцето.  Hug

# 293
  • на североизток от Рая
 Много тъжен пост, Натали.

Може би затова все по-малко момичета се отзовават и пращат, дори  и малки пробички.
 Не защото аз скоро помолих в другата тема за проби, но и преди време пак исках нещо и отзивът беше нулев.  Confused

А когато се праща безвъзмездно и се прави жест, може би е нужна коректност /поне/ от другата страна.

# 294
  • Sofia
Nathalie. , нали знаеш, че няма ненаказано добро!   bouquet 
Честита нова придобивка и само радостни емоции да ти носи!  Grinning

Днес си нося Angelique Noire от отливката. Много е хубав, но май ми мина мерака за цяло шише.

# 295
  • някъде под слънцето...
Точно така: в момента съм решил да си търся точно нещо ново с "Подпис" и с надежди за задържане на пазара  Praynig

Добре до6ъл във форума..
Няма парфюм, за който може да се твърди 4е 6те бъде  достатъ4но дълго на пазара.Дори и  сред марките стожери на парфюмна индустрия.
Ако все пак оцелее  и успее  да бъде запазен като име, най вероятно сред време 6те бъде реформулиран(просто няма на4ин, въпросът е само след колко време), което в някои слу4аи  го променя до неузнаваемост.Според моя   странен за много хора вкус, няма парфюм, който да е спе4елил след реформулацията, но това си е мое мнение.
Тъй като съм фен  на разни  антикварни  раритети, които се намират сравнително рядко и на доста солени цени ми  се наложи да си променя концепцията за парфюма подпис.
Хрумна ми да променя словореда.Вместо парфюм подпис, ре6их да бъде подпис парфюм.
Вси4ки  около мен са о4аровани от стила на парфюмите ми,Не е тайна, 4е моите фаворити са сред топ на най недолюбваните  такива...
Асоцират  ме  с парфюмния ми стил , и ако сложа не6то по   масово, веднага ми казват, 4е не  ухаея на себе си...

Ако говорим за функциите на една добра консултантка,.. то тя трябва да е много не6та.Най  напред да познава добре, това което   предлага магазина, и достатъ4но от не6тата, които не  предлага, и да умее да продаваВторото вклю4ва и  добрата продажба, в смисъл, не просто да продаде6 на всяка цена, и после да загуби6 клиента, А да го накара6 пак да се върне или да ти доведе други клиенти.

От гледна то4ка на купува4а,  консултантката трябва да е добре информирана за продуктите, да е 6то годе психолог и да улу4и вкуса на клиента.. като през цялото време  е  усмихната и представя не6тата с дискретна ненатрап4ивост  и мнооооого търпение.
От гледна то4ка на бизнеса, тя трябва да владее  добре   техниките на продажбаи въздействие , за да "накара" клиента да купи.., и да се върне пак...
За6тото колкото и добра  да е една  консултантка, колкото и компетентна да е в своята област, колкото сда е сигурна  в себе си, усмихната и т н т .. ако не продава и не покрива   заложените в пе4албата минимални нормативи за продажби,  тя прества да бъде рентабилна за фирмата .

Натали, не се натъжавай Heart Eyes...разбирам те за6тото и на мен ми се е слу4вало да обявят моя баби4ка за  гадост.. а за разлика от теб аз си я харесвам онази баби4ка и си я кътам, за6тото е  трудно откриваема..
Пръскай си с радост  сладкия живот и не го вгор4авай  с подобни не6та...

С голяма мъка ре6их онзиден6ната ми дилема и сега съм в о4акване....

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 19:44 от sl

# 296
  • София
Да живечт отливките! И аз съм така. Докато изпръскам някоя отливка и ми минава мерака за цяло шише.

На мен ми се е случвало 2 пъти в началото, когато започнах да разменям, да не харесам някой парфюм от отливка и да я засиля нататък, а след това да ми кажат че е менте. Може би сега по-бих ги разпознала ментетата, а може би и защото сега търся и разменям малко по-странни парфюми. Момичетата се оказаха коректни. Аз им върнах нещата, те - на мен ментетата, аз ги засилих в кофата и толкова. Без драми и т.н.

# 297

Бихте ли обяснили как се правят отливки?   Praynig Благодаря предварително!   bouquet

# 298
Бихте ли обяснили как се правят отливки?   Praynig Благодаря предварително!   bouquet
Може би трябва да ги наричаме "отпръски", за да се сещат хората. Laughing
Пръскаш от флакона директно в някакво друго шише (със или без пулверизатор) или в някакъв съд(чашка примерно), което ти е по-удобно и после изливаш пак в подходящо шишенце. Ако не ти е удобно правиш фунийка от фолио в гърлото на шишенцето за отливка и пръскаш в нея, за да не оливаш отстрани, или си купуваш от Сефора травел флакон с мъничка фунийка, която ще ползваш и за в бъдеще.

Не са се оплакали до сега от отливка, която съм пратила, но сигурно някой си е помислил и за моите, че не са истински...
Неприятно е, но тя сякаш не искаше да каже "Натали, ти си ми пратила менте!", а че е изненадана да усети нещо много различно от това, което е запомнила от първата проба на Хабанита. Затова такива трудни парфюми се разнасят от проби, отливки, проверяват се два, три, пет пъти и тогава се решава харесват ли ни или не.

# 299
Менте на Хабанита забравете!:whistle:

Днес пробвам Килиъни и все повече се убеждавам, че до Нова година някъде ме чакат покупките на два от тях. Вече е време да имам Amber Oud. Heart Eyes Искам го от години и някак узрях. Писна ми да кътам виалите и да ги събирам като Панагюрското съкровище.

Общи условия

Активация на акаунт