"Есен настъпва, а МАРТ е далече, но в корема на мама тупти малко човече "

• 21 331
  • 685
  •   1
Отговори
# 480
Цвети,много е хубава количката!  Peace Аз имам въпрос-тъй като съм по-височка  ме интересува дръжката за бутане дали става за мами като мен?  Crazy

Относно кръвния паспорт-кой ти го издава,аз имам само разпечатка с резултатите,които са ми правени още преди да забременея...?  Rolling Eyes

# 481
  • Пловдив
Честито за количката. Може ли да споделиш какво се изказаха от магазина за тази марка,че аз съм си избрала на същата,но друг модел.

# 482
Добро утро дами,

Цвети, честита количка със здраве да си ползвате.

Али, успех на прегледа.

Йо, мерси за инфото за картончето, на мен ми дадоха само един лист от лабораторията. Като си направих изследванията за кръвната група изпаданх в паника, защото имам резус фактор (-), а знам, че има проблеми. Няколко дни бях под напрежение, докато ММ си направи той изследвание, но за щастие и той е (-). Както казва АГ - намерили сме се  Laughing

Мими
и мен ме е шубе да ми извадят мъдреца, ама нямам особено голям избор, дано всичко утре ок.

Погал по коремчетата  pregnant

# 483
  • Велико Търново
Цвети честито за количката, на мен тази марка ми харесва много. Със здраве да си я ползвате.

alyaa, успех днес.

На мен ми дадоха предния път картонче с имената ми и кръвната група, с печат на съответната лаборатория. Наистина се учудвам, че на толкова много не са ви дали никакво картонче с кръвната група, явно всичко зависи от лабораторията.

# 484
Благодаря на всички за честитките   bouquet

sunny:*kiss има едни копченца на дръжката, които като се натиснат се вдига с около 10см (мога да измеря като се прибера вкъщи, точно с колко се вдига) аз съм висока 170см. и не ми се налага да повдигам дръжката, така че ти ако си около 180см. би трябвало като я повдигнеш да ти е ОК  Peace

Чери и кошарата, която съм си харесала е на тази марка и ми се виждат много стабилна. Аз бях по-наясно от момичето в магазина за количките, така че тя не ми помогна особено. Една приятелка ми препоръча марката, тя има 2 деца и двете ги е избутала с количка от тази марка и каза, че нито плата е избледнял, нито се е появил някакъв проблем. Каза, че редовно си перяла частите в пералнята. Питах в магазина кои части на този модел се свалят, за да се перат и те ми казаха "всички"  Mr. Green Иначе конструкцията изглежда много стабилна и колелетата са много маневрени. Ще видим вече като излезем по БГ улици  Laughing

# 485
Здравейте , мами ! Имам въпрос към тези от вас, които вече са в болничен. Как се разбрахте с лекарката да ви издава болничните до края, защото моята нещо се дърпа ? Каза , че нямало как да ми дава все така болнични , защото щели да почнат да я проверяват , да я търсят от полицията и т.н ?!?

# 486
Добро утро  bouquet Само на мен ли още не са ми готови кръвната група и резус фактора вече цяла седмица ги чакам #2gunfire
Цвети честито возило, много е хубава  1stroller
иначе за симптомите на бременността и аз вече нямам никакви, само зърната ме болят ако случайно ги докосна. Обаче вече усещам доста силна активност на бебчо, предимно вечер след като пишкам, всякаш му усвобуждавам място, и се започват ритниците, ММ стой по цяла вечер с ръка на корема ми с надеждта да усети и той нещо, но когато ме пипне и малкото спира да рита  Joy а той умира от яд hahaha

# 487
Вили,ти при каква лекарка ходиш?Мале какви хора има.....
Поради миналогодишен аборт още от 2 рия месец спрях да работя.Просто заявих на моя лекар че искам да излизам в болничен и веднага ми беше написан-първо 14 дневен,от там нататък по 1 месец.Нямам такива проблеми,странна докторка

# 488
mery1978, това да ти расте тумбачето, никак не е малък признак за бременност  Joy Heart Eyes Аз много се радвам, че започнах да я усещам моята посерка, защото да не я виждам по цял месец от преглед до преглед, си ме измъчва... Ама тя ме бутне, аз я пипна през корема и така си общуваме хаха  Blush
Цвети, количката изглежда много сладка, за функционалност - дума не мога да обеля, аз опит нямам  Mr. Green И аз искам да купувам, но съм обещала до Коледа да си стоя на гъза...
Бубе, ти за мен си герой! Ако мъж ми замине за чужбина, ще почина...  Rolling Eyes Аз съм такава лепка, че ми е много болно и за ден да не му видя мутрата  Crazy
Поли, егати късмета с вашите фактори  Crazy
Вили, аз нямах проблеми с болничните. Вече карам втори 30-дневен. Казах на доктора, че работата ми е изключително тежка, че работя и с биологични материали, че пътувам по 120 км на ден заради нея и искам да съм в болничен. Издаде ми човекът, доста съпричастен беше и сам ми каза да не си помислям да работя тези месеци. Не знам защо твоята лекарка не желае да ти даде болничен. Защо не я смениш?
За зъбите - смешно е, но аз още нямам и един израснал мъдрец  Blush Mr. Green Да чукна на дърво, пък имам много здрави и бели зъби и не знам що е зъболекар. Имам една пломба, поставена в 7-ми клас. Само няколко криви зъбета имам  и най-сетне се реших да сложа шини, та на 7-ми октомври и това ще стане Simple Smile Да оправим зъбките, преди да се върна на работа и спокойно мога да участвам и в реклама за паста за зъби  tooth

# 489
  • София

Таткото ще ходи да работи в чужбина, че трябват парички. Вчера ме пита дали ще мога да родя без него.  newsm62 Много се смях. Това определено го мога.  smile3521

Joy Joy Joy Е, ако трябва и ние ще помагаме  Joy Добре, че преди това не те е питал дали можеш да забременееш без него  Laughing Искрено ме развесели!

Цвети, честито возило! Да буташ в него кротко и усмихнато бебе!

Vilito, тая твойта докторка много криминална, бе! С полиция ще я търсят и ще я проверяват  Laughing Ми то нали затова след първия болничен следващите се издават от ЛКК. При мен специално и двата пъти ми се наложи болничния, но и да не се налагаше не мисля, че щеше да е проблем.

Гледам се притеснявате като ходите по прегледи. Аз пък се разбрах с доки да ходя 2 пъти месечно, че да ми е по-спокойно. Друго си е да си видиш човечето и да ви кажат, че всичко е ОК. Simple Smile Да се похваля резултатът ми от БХС е с много нули. Бях се притеснила да не ме вкарат в някой филм заради БХС. Имам записан час за Марков за 26.09 (излишен ми е предвид добрите резултати), ако на някой му се налага да каже преди да го отменя.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2013, 12:06 от mylili

# 490
  • Пловдив
 viliito333  за кой лекар - ЛЛ или този който ти води ЖК? Ако е ЛЛ - той не може да дава повече от 14 дни и като станат над 3 пъти трябва да се ходи на комисия.Но АГ може да ти дава по 30 дни без проблеми и проверки и полиция Grinning

# 491
ЙоТо, хаха това все едно аз съм  го писала: "Бубе, ти за мен си герой! Ако мъж ми замине за чужбина, ще почина...  Аз съм такава лепка, че ми е много болно и за ден да не му видя мутрата "
Аз искам даже мъжа ми да е при мене по време на раждането, не искам да съм сама с докторите  Wink
Относно зъбите, аз съм чела че има специални упойки, които са безопасни за бременни, така че да не трябва да се отлагат спешни ситуации:)

А да попитам, някой купува ли си вече дрехи за бременни и откъде? Че моите вече ми стават некомфортно тесни Crazy

# 492
Тази, която е на ЖК не иска да ми дава, а тъй като вчера се записах при нея и ми ги каза тези неща, сега трябва да чакам 1 месец за да мога да я сменя . Ходя при една докторка , в "Олимед", препоръчаха ми я , че много внимателна била, много добра , а тя каква стана ... Ако има мами от Варна с болничен , нека кажат при кой лекар са да им го посетя  Rolling Eyes

# 493
  • София
А да попитам, някой купува ли си вече дрехи за бременни и откъде? Че моите вече ми стават некомфортно тесни Crazy

Зимата най-удобно с клинове и рокли/туники. Миналата бременност свекърва ми ши панталони за бременни с еластична платка (от Бурда), станаха страхотни и много удобни. Ама са летни и ги нося в къщи  Confused Сега й пратих 2 бр. джегинс (дънкови клинове) да им сложи платки и на тях. Купих си и един клин за бременни. Ако ще допълвам с нещо, ще е с дрехи за небременни.

# 494
pixelmoxie, моят пък сам се натяга да е при мен по време на раждането, ама аз не искам да ме вижда така...  Rolling Eyes Предпочитам да е пред вратата, примерно... с пушка в ръка, за всеки случай  Mr. Green
За дрехите - за пореден път - аз съм скръндза и никакви дрехи за бременни няма да купя. Купувам само клинове, жилетки, туники, за да мога да си ги нося и после  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт