"Есен настъпва, а МАРТ е далече, но в корема на мама тупти малко човече "

• 20 414
  • 685
  •   1
Отговори
# 600
Зари, и аз съжалявам за голямото детенце, и ти пожелавам всичко да е безпроблемно с тази бременност Praynig

И аз мисля, че трябва да потърсиш още едно мнение преди да решиш за теста.

# 601
Спирам да ходя на йога!  smile3515 . Разбрах, че мъж ми преди време е спал редовно със щерката на жената, при която ходя. Обясняваха ми днес как е висял пред тях, а девойката хич не ми е симпатична от преди това. Та му звъннах да го питам какво са имали, аз даже не знаех, че изобщо е изпитвал симпатии към нея, а той ми каза, че не са си говорили приказки и са спали заедно, та за тфа я взимал от тях... знам, че е било преди мен, знам че не трябва да се впечатлявам или ядосвам, но ми стана толкова гадно... почуствах се като някаква патица и не мога да обясня точно защо, ама даже ми се плаче...  newsm45 Не мога повече да ида в оня дом, чувствам се засрамена... пффф... егати гадното усещане! Даже не искам да го виждам... много гнусно ми стана, за нещо толкова отдавна минало........ пффффф

# 602
Няма как да ти кажа, че няма какво да ти пука, защото и аз бих се чувствала така. Аз съм много ревнива направо пара ми излиза от ушите и хвърлям огън и жупел. Не бих могла да те утеша, надявам се другите мами да го направят. Ти сама си знаеш, че ревността ти е неоснователна, защото това е минало и сега мъжа ти вижда само теб, но е нормално да се ядосваш. Просто мисли за бебето  Hug Не ходи вече там като не ти е приятно и забрави чутото  Hug

# 603
Споко, Йо, той мъжа ти вече си е направил избора, така че онова момиче няма какво да те притеснява Hug
Все пак, явно че в теб е видял нещо повече отколкото в нея. Те такива "връзки" всъщност не са нищо - просто задоволяване на физически потребности, тъй че хич не си го слагай на сърце. Ходи си на йога и хич да не ти пука!

# 604
Йо преди няколко поста, ти съветваше Валя да не се ядосва, сега аз мога да посъветвам теб същото. Как беше чашка винце и приятна музика  Hug Аз се успокоявам, дори като хапна та дори в момента съм изпаднала  в екстаз от обяда  Blush
Да споделя и аз мъката си днес в петък вместо да си тръгна по-рано от работа, трябва да чакам един малоумник, който не си е плащал вноска от 3 месеца, че и с претенции. Че щял да дойде по-късничко да го изчакам, а го чакам от добро сърце, не че съм длъжна  #Cussing out

# 605
Абе аз знам, че не съм го взела девствен  smile3516 Друго ме ядоса! Че ме постави в такава неловка за мен ситуация... да ми беше казал, да знам. Остави ме да си ида там като първия пич... аз не бих го пратила да тренира при бащата на някой, с който аз съм спала...примерно, поне без да му кажа! Не знам... много обидно ми стана, не мога да обясня точно защо явно, ама не трябваше да ми позволява да ида там и ни в клин, ни в ръкав да слушам и разбирам за любовните му изпълнения  newsm78

# 606
Маги, то ясно за винцето... ама ми е рано  Mr. Green Но надали ще мога да удавя обидата само с една чаша...  Whistling Ама как можа да ме постави в такава ситуация... пффф... довечера ще му кажа да ми направи списък с всички жени, с които е спал в Самоков /между другото никога не съм го питала за бройка и лица, все някой друг тича да ми казва/, че тука всички се познават. Поне като искам да ида някъде, да знам дали изобщо да го правя... че сега се чувствам като идиотка  Tired

# 607
Какво да се прави, мъжката скала на чувствителност не е калибрирана толкова финно колкото женската, и за някои неща просто трябва човек да им обяснява, как и защо не се правят. Иначе те не се сещат за съжаление и ни подлудяват, без да осъзнават въобще какво са направили.

# 608
Маги ще ни събере на по чаша винце   food010, а Цвети ще забърка по некое мъфинче  newsm64 и всички ще сме спокойни..  lalalala
Йоанче, само не разбрах що се чувстваш засрамена - ти дето се омъжи, пред тази, който е била за едното...
Мале колко съм станала брутална... но аз си имам друга философия - смятам, че моето лайно може да е разсеян, да се раздава за всички, да е много много разсеян... да е разсеян.. НО определено не е толкова глупав, да изгуби това, което има в момента заради някаква ...

# 609
Ще го сготвя за вечеря... с все обувките! И после ще го дам на котките навън да го довършат  smile3508
Валче, нали това ти казвам... не знам как точно да обясня защо се почувствах аз засрамена и неудобно, ама ходя си в дома им на йога, говоря си със семейството... разпитвам жената за децата / това момиче и брат й/, после споделям на мъж ми кое, как, какво, защо... А той дума не ми е казал. И днес бащата на момичето ми я сервира тая вест, докато аз си пиех чайче с жена му  Joy Идеше ми да потъна в дън земя...

# 610
Какво ти каза - Ти знаеш ли за малко аз да му стана дядо на твоя мъж  hahaha

Заради хормоните е - иначе едва ли би се почувствала засрамена... а и Маги е права, мен как хубаво ме успокои Simple Smile

# 611
 Joy Joy Joy Ох, разсмя ме... не беше точно така! Човечецът дойде да се запознаем, защото каза, че никога не ме е виждал и нормално - започна да разпитва. Разбра се кой ми е мъж и оттам започна да ми обяснява как еди коя си година той "висял" пред тях, бил много влюбен в дъщеря му, което на мен ми се стори малко странно... моят е такова дърво и гордост! Не е свалял момиче, ама много му се лепят, направо не знам защо  Mr. Green Та, малко странно ми се стори, ама приех версията на "дядото"... и като го питах мъж ми по телефона какво и дали... той се смя, каза, че тя го е преследвала и харесвала, а той само ходил до тях да я взима за секс... е, много ме успокои  Joy А девойката е една противна...  ooooh! не можах да повярвам, че я е харесал и си е лягал с нея... та първата ми мисъл беше... тогава с коя ли не си е лягал  Joy

# 612
А втората ти мисъл трябва да бъде,че колкото и жаби да е нацелувал, вече си е намерил своята принцеса

# 613
Ма голям любовник ще ми дойде тоя мой мъж  newsm78 Joy Ама аз съм си виновна... като не питам преди това "Колко... абе кажи колко, бе"... аз съм за бой  fight И не, че се хваля, ама много мъже са ме искали през годините, ама винаги подбирах! Все пак трябва да уважаваме тялото си! А мъжете имам чувството, че хич не ги интересува коя мома ляга до тях... както и да е. Казах си мъката, че щях да пръсна като балон, ако не бях споделила... майната му! Ще ми направи един списък момъка, да си знам...

Последна редакция: пт, 20 сеп 2013, 16:29 от ЙоТо

# 614
Йоанче, не се занимавай моля те.... както казва моя мъж - Ти си ми първата, защото моя живот започна да тече откакто те срещнах.. - това е когато сме в добри отношения/Мазньо си е /

Каквото било било... миналото си е минало

Общи условия

Активация на акаунт