Младите до 30 години и кой как е успял

• 46 423
  • 933
  •   1
Отговори
# 300
Напоследък разбирам, че е много по-важно човек да успее да съхрани здравето си, от колкото да има най-прекрасната работа, най-прекрасният дом и всички други най-прекрасни материални неща.
О, да всичко е взаимно свързано, обаче не си ли здрав, за какво са ти всички тия "розови" красоти.

# 301
Напоследък разбирам, че е много по-важно човек да успее да съхрани здравето си, от колкото да има най-прекрасната работа, най-прекрасният дом и всички други най-прекрасни материални неща.
О, да всичко е взаимно свързано, обаче не си ли здрав, за какво са ти всички тия "розови" красоти.

Май още много боб ще трябва да изядеш докато разбереш че материален и здравословен статус вървят ръка за ръка. Не само защото здравето струва пари, много пари...Но и по простата причина че и бедност и болест се дават от Господ за провинения.

# 302
  • sofia
Лизет, има болести, които и много пари не могат да излекуват....да не дава господ.

..Но и по простата причина че и бедност и болест се дават от Господ за провинения.
А това заключение е еманация на човешката простота!

# 303

Но тук са толкова дребнави нещата и така занижени изискванията на хората, че съвсем елементарни битовизми се приемат за старт в живота, наприммер наличието на баба, която да гледа чавето или 100 компота от село.  Confused

Изисквания към кого?
Аз пък си мисля, че за всичко трябва да си благодарен, и за 100-те компота и за гледането на детето. И да го отчиташ като помощ. А не да мислиш, че ти се полага и да го нямаш за нищо.

Мани ти тая работа с благодарността, съседката била успяла, защото някой и пращал буркани от село, та спестила не само от закуски, ами и от вечери....

Това пък кой го написа и ти къде го прочете? Аз говоря точно и само за отношение и благодарност, за другите (включително и за твоите интерпретации) не отговарям. Точно тези с бурканите едва ли са най-успешните, но устите и претенциите им са големи! Затова иде реч.

unadaptable - УСПЕХ!

И естествено, че всичко е възможно в този живот. Светът е шарен!

# 304
Лизет, има болести, които и много пари не могат да излекуват....да не дава господ.

..Но и по простата причина че и бедност и болест се дават от Господ за провинения.

Ами, я, стига глупости. Това ГНМ!

# 305

А човешката простотия не знае граници..

# 306

Ами, я, стига глупости. Това ГНМ!
Какво е ГНМ?

# 307

Май още много боб ще трябва да изядеш докато разбереш че материален и здравословен статус вървят ръка за ръка. Не само защото здравето струва пари, много пари...Но и по простата причина че и бедност и болест се дават от Господ за провинения.

Доста скандално изказване, а вече и говорите от името на Господ. Малко повече мерене в приказките няма да е излишно!

# 308
................. 
йеахахах  Joy явно Любимият ти Господ, който и да е той, ме е надарил щедро със здраве и богатство деца, брак и прочие, въпреки всичките ми грехове  Laughing това сигурно щото съм атеистка!
цената на здравето за умните не е толкова висока, те са с отстъпка  Wink

# 309
Изчетох цялата тема дотук. Това, което ми направи впечатление-всички дават подробен отчет на образованието и имането си. Тук-таме на децата. Значи за успех се смята това-колко и какво имаш. Thinking По този параграф съм от неуспелите, похабих най-хубавите си години да блъскам за материални глупости и то от най-ниска проба. ooooh!  Животът ми заби звучен шамар и ми показа ясно колко съм смешна и жалка. На прага на 50-те съм още по-неуспяла по тази класация, ни пари останаха, ни дипломи ми вършат работа, нищо. Но пък научих нещо, за което не съм дори подозирала, че съществува, и съм благодарна, че го знам. Отвориха ми се очите и съзнанието за по-важни неща. Връщам си постепенно душевния мир и равновесие, успешно се справям с огромен проблем и когато завърша процеса, ще съм успяла напълно в този си живот.

Много си права. Аз се почуствах истински щастлива и успяла в момента, когато родих дъщеричката си. В този,  момент осъзнаваш, че нито образованието, нито кариерата, нито жилището и тн имат значение. Важен е живота и как ще го изживеем..

# 310
Няма как да чувствам като успех, една от естествените функции на човек- размножаването.

# 311
Няма как да чувствам като успех, една от естествените функции на човек- размножаването.
Много точно казано  Peace

unadaptable - желая ти всичко най - хубаво ! Ти си много силен човек . Ще се справиш . Прекрасно разбирам какво искаш да кажеш в твоя пост  Hug

# 312
  • софия
Отдавна мислех да пиша , но в това изречение се изчерпва моята позиция. За мен размножаването е нещо естественно като останалите три неща - спане, ядене, физиологични нужди.

# 313
Отдавна мислех да пиша , но в това изречение се изчерпва моята позиция. За мен размножаването е нещо естественно като останалите три неща - спане, ядене, физиологични нужди.

Мда, така си е.

Та, да се върнем в началото. Кои бяха тези, дето на 30 години толкова бяха "успели САМИ", че метнаха едни 15-30 бона за сватба, лични пари?  Thinking

# 314

Та, да се върнем в началото. Кои бяха тези, дето на 30 години толкова бяха "успели САМИ", че метнаха едни 15-30 бона за сватба, лични пари?  Thinking
Ами аз още на 26г. бях успяла  , без кавичките . Обаче именно защото мразя да давам пари за глупости . Направихме супер готина сватба , общо 34 човека . Излезе ни 3000 лв. Смея да твърдя , че се получи страхотно .

Общи условия

Активация на акаунт