Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 479
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
Искам да попитам дали някой си е получил поръчката от последния каталог и дали има ваучер за фон дьо тена, който излиза в първия каталог за 2014г. Имам достигнатата сума даже и за три ваучера. Ваучери нямам в кашона.

# 331
  • Някъде по Дунава
Мерси.

# 332
Подариха ми несесерче - малко, лилаво, "плетено" и много приятно. Харесва ми. Flutter Намерих го на стр. 71 в каталога.

# 333
Здравейте!Искам да попитам дали някой е ползвал фон дьо тен на еко бюти и има ли някакви отзиви?Той е в първи каталог на 2014,стр.117.

# 334
Аз днес си пуснах поръчка и без да казвам ми дадоха ваучер за ФДТ  Peace
Взех си новия парфщм ВИП лейди или нещо подобно- много ми харесва, средна трайност има, за 17лв.- перфектен.
Солничките са много сладки, влизат в употреба тези дни  Wink
Дуо молив за очи в синьо и 2-те цветни спирали. Обаче на зелената четката нещо се намачква на места, като дефектна стои. За тези пари- толкова...ВЪпреки, че една черна за 2.50 от Орифлейм ми е фаворит Peace

# 335
  • Стара Загора

# 336
Момичета,пуснах поръчка четвъртък след 10 часа.На фактурата пише,че понеделник ще е при мен(от пощата взимам),но като дам проследяване на пратка пише,че е изпратена от София в събота.Утре да не я чакам?  Thinking

# 337
GodaiVa, благодаря още веднъж за всичко  bouquet
Направих първата си поръчка, с доста зор успях да платя с карта Виза на ДСК, но не знам дали се е получило.
Във фактури на консултанта ми пише:
ЗАДЪЛЖЕНИЯ ПО ФАКТУРИ
51,13 лв.
ЧАКАЩИ ПЛАЩАНИЯ
0,00 лв.

А долу във фактурата: Задължения - 51,13  Общо задължение 51,13   Плащане: pending

Изтеглили ли са пари от картата и до колко време е нормално да се промени статута на плащане?

# 338
Ивче, това новите ти придобивки ли са?
Ако да, да са ти честити! Simple Smile

3а първи път виждам тези продукти на Орифлейм, между другото.

# 339
  • Стара Загора
Ивче, това новите ти придобивки ли са?
Ако да, да са ти честити! Simple Smile

3а първи път виждам тези продукти на Орифлейм, между другото.

Не, постнах ги защото ги видях. А и новите придобивки са за друга тема. Wink

# 340
Сега с новите им срокове за доставка не знам при поръчка направена миналия петък, кога ще пристигне в офиса на О. в града.

# 341
  • Пловдив
Сега с новите им срокове за доставка не знам при поръчка направена миналия петък, кога ще пристигне в офиса на О. в града.

Ето тук: http://bg.oriflame.com/news/show.jhtml?content=ne_items-54800092&newsTag=

накрая на страницата има 2 файла с графици за доставки. Ако поръчката ти е пусната в петък преди 10 ч., трябва да пристигне в ЛПП-то, което си посочила, във вторник. Ако е направена след 10 ч., пристига в сряда.

# 342

Ето тук: http://bg.oriflame.com/news/show.jhtml?content=ne_items-54800092&newsTag=

накрая на страницата има 2 файла с графици за доставки. Ако поръчката ти е пусната в петък преди 10 ч., трябва да пристигне в ЛПП-то, което си посочила, във вторник. Ако е направена след 10 ч., пристига в сряда.
Мерси   bouquet

# 343
Да похваля основата за грим вери ме.Страшно съм доволна.Използвала съм доста скъпи,тази за скромните си 4лв. върши чудеса!

# 344
  • Пловдив
Имам си нови четки от Орифлейм - за фдт, за коректор/червило, за сенки и за вежди Simple Smile И почти запълних колекцията от Нежна грижа - остават ми само ванилията и шоколада Simple Smile Това ми е най-любимият продукт може би от години, откакто го открих, не съм оставала без него. Новият аромат на касис ми харесва страшно много. Дано четките да са хубави, че имам намерение да се сдобия и с останалите 4, както и с калъфчето, ако го пуснат все някога. Малко е кофти, че някои продукти ги пускат само по няколко пъти в годината Sad

От предишния каталог си взех основата и фон дьо тена на Very me. Фдт-нът е най-светлият цвят - Порцелан, обаче ми дойде много светъл. От кат. 1/2014 мисля да си взема новия фдт - Perfect Fusion, само че не мога да реша кой цвят - Ivory или Rose Beige. Искам Rose Beige, но кожата ми е много светла и се притеснявам да не изглеждам като намазана с маска. Посъветвайте ме кой цвят да си взема?

Общи условия

Активация на акаунт