Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 448
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Месечинката,благодаря за мнението   bouquet
Аз и двата вида крем/за ръце и тяло/съм ползвала;много приятно хидратират,аромата не е натрапчиво силен.
Значи продължавам и към следващите продукти от тази серия!

Значи с чиста съвест ще си поръчам крема за тяло Simple Smile Благодаря и аз   bouquet

# 376
Момичета,какво ще кажете за диамантения крем ? Имам околоочния крем и мицералната вода и ми се иска да си запълна серията.На 27год. съм,имам някоя друга назолабиална бръчица,по принцип кожата ми е нормална,в различни периоди(най-често около МС) склонна към някой комедон или пъпка. Дали е подходящ за мен,дано не запушва порите  Rolling Eyes
Здравейте и от мен Simple Smile. Мисля си, че още ти е рано за Диамантения крем. Добре е да се използва над 40 годишна възраст. Когато използваме кремове за възраст по-висока от нашата, кожата ни става мързелива, а над 40 вече няма да ни действат кремовете....

# 377
Момичета,искам да поръчам Еколаген 3 бр. крем,изписва ми,че няма налично и на въпросителната,която излиза пише,че ще бъде добавен продукта като е наличен.Знам,че става дума за в рамките на 3 каталога.Въпроса ми е на промоционалната цена ли ще бъде?
Да, ако е включен в системата "Чакаща поръчка", ще го получиш на сегашната цена, дори и да е в следващия каталог и да не е намален продукта тогава.

# 378
Здравейте, момичета, искам да попитам спиралата, която заменя куриерската такса, има ли я налична? Защото в предния каталог не ми сложиха душ-гела, нямаше го в кашона. Да знам сега какво да очаквам.  Peace

# 379
Здравейте, момичета, искам да попитам спиралата, която заменя куриерската такса, има ли я налична? Защото в предния каталог не ми сложиха душ-гела, нямаше го в кашона. Да знам сега какво да очаквам.  Peace
Да, преди два дни си получих поръчката със спиралата в нея  Simple Smile

# 380
Да, преди два дни си получих поръчката със спиралата в нея  Simple Smile

Благодаря!   bouquet
Дано този път имам късмет.  Simple Smile

# 381
# 382
maranta ,благодаря за включването   bouquet

# 383
maranta ,благодаря за включването   bouquet
  bouquet Hug

# 384
Този новият ФДТ Perfect Fusion как е като консистенция? Не знам защо ми се струва, че ще ми дойде мазничък на мен...
А някой има ли вече 2-ри каталог? Там дали има намаления на ФДТ-ните на Джордани? За пореден път се убеждавам, че за мен това са най-добрите фдт-ни откакто се помня. Постоянно експериментирам с други марки и в крайна сметка винаги се връщам към тях. Просто с тях не ми се получава никаква граница и не си личи, че съм се наклепала с нещо. Явно самият нюанс ми пасва добре и не стоят твърде тежко, както например този на Севънтийн, с който се мъча в момента.

# 385
Този новият ФДТ Perfect Fusion как е като консистенция? Не знам защо ми се струва, че ще ми дойде мазничък на мен...
А някой има ли вече 2-ри каталог? Там дали има намаления на ФДТ-ните на Джордани? За пореден път се убеждавам, че за мен това са най-добрите фдт-ни откакто се помня. Постоянно експериментирам с други марки и в крайна сметка винаги се връщам към тях. Просто с тях не ми се получава никаква граница и не си личи, че съм се наклепала с нещо. Явно самият нюанс ми пасва добре и не стоят твърде тежко, както например този на Севънтийн, с който се мъча в момента.
Новият ФДТ на мен ми дойде плътен, иначе е много покривен - с една капчица намазваш цялото лице. Аз харесвам на Адаптиращия се ФДТ на Джордани, който в каталог1 е намален на 19,50 лв. клиентска цена. В каталог 2 е намален ФДТ против стареене на Джордани на 16,90 лв. клиентска цена. Откакто е в продажба Ever Lasting съм фенка само на него. Невероятно покривен, траен и не стои като маска. От него съм дори по-доволна от Адаптиращия. Но моята кожа е по-комбинирана и затова ми стои по-добре от адаптиращия. Дано съм помогнала.

# 386
И моята е комбинирана. Допадат ми и двата - адаптиращият се и анти ейджинг.
Благодаря за препоръките за Ever Lasting  Hug
Бях пробвала на времето този на Studio Artist, но там гамата е малко по-различна и не можах да улуча подходящия цвят. Докато на Джорданитата знам, че Light Ivory сякаш е създаден точно за моя тен  Simple Smile

# 387
От ФДТ на "Джордани" съм много доволна, но се чудя дали да не сменя малко с "Perfect Fusion". Ползвали ли сте го, какво е мнението ви? Сравнен с този на "Джордани" как го намирате?

# 388
  • Перник
И аз съм фен на Everlasting - oткакто го има, ползвам само него  Heart Eyes Сега обаче мисля да пробвам Perfect Fusion.
И да дам още 1 глас за шампоана "Мед и мляко" - страхотен е  Heart Eyes

# 389
Цялата серия "Мед и мляко" е чудесна! Ползвам всичко без кремовете за лице. Сапуна е любим на мъжа ми. В каталог 2 има сапуни Precious Moments. За първи път ли излиза този сапун, някой ползвал ли е. Цената му е 4.90 лв

Общи условия

Активация на акаунт