Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 410
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
  • Стара Загора
Аз ползвам измиващият гел с грейпфрут и се бях засилила да си поръчвам и тоника от същата серия, но една приятелка ми сподели, че лицето й станало на червени петна от него, затова се въздържах.Не съм поръчвала никакви продукти от Оптималс серията, иначе съм ползвала всички измиващи продукти за лице от "натуралната им серия" през годините, а съм им клиент от 2004-2005година. Приятелката при която поръчвам ми препоръча последно този с алое и арника, аз съм го купувала преди години в старата опаковка, предполагам, че сега са го подобрили.
Сега очаквам да пуснат в каталога намален разтвора за пъпки с розмарин, че пак нещо взех да пъпчасвам, а това хич не ми харесва.

Аз признавам само стика с чаено дърво и крем Здраве. Последния ползвам от 2-3 месеца и съм предоволна. Пъпката за няколко часа през ноща хваща коричка.

# 436
Аз ползвам измиващият гел с грейпфрут и се бях засилила да си поръчвам и тоника от същата серия, но една приятелка ми сподели, че лицето й станало на червени петна от него, затова се въздържах.Не съм поръчвала никакви продукти от Оптималс серията, иначе съм ползвала всички измиващи продукти за лице от "натуралната им серия" през годините, а съм им клиент от 2004-2005година. Приятелката при която поръчвам ми препоръча последно този с алое и арника, аз съм го купувала преди години в старата опаковка, предполагам, че сега са го подобрили.
Сега очаквам да пуснат в каталога намален разтвора за пъпки с розмарин, че пак нещо взех да пъпчасвам, а това хич не ми харесва.
Ако си с проблемна кожа, защо не пробваш Измиващия гел с Чаено дърво и розмарин. Той е две в едно - почистващо и тоник и после, ако пък ти е по-мазничка кожата - тоника за комбинирана или мазна кожа на Оптималс. Много са добри, но за проблемна кожа е по-добре антибактериалния гел на чаено дърво. Пробвай за дневна грижа и крема с Чаено дърво и розмарин, също има антибактериални свойства и е подходящ за комбинирана кожа. А разтвора против пъпки отдавна не се е появявал, може би ще го сменят. Дано да съм била от полза.  Hug

# 437
  • в огледалото на живота
Ей,значи....пак няма в наличност шампона''Мед и мляко''..... #Cussing out
А толкова клиенти пуснаха поръчка за него....
Що така бързо се изчерпва... Tired

# 438
Влизам да похваля този ексфолиант. Взех си 2 от намалението и останах очарована.
Задължително ще пробвам матиращия крем от К2.
Скрит текст:
Аз престанах да вярвам, че само с измиващ гел и тоник ще се оправят нещата. При мен е срашно зле положението

# 439
Влизам да похваля този ексфолиант. Взех си 2 от намалението и останах очарована.
Задължително ще пробвам матиращия крем от К2.
Скрит текст:
Аз престанах да вярвам, че само с измиващ гел и тоник ще се оправят нещата. При мен е срашно зле положението
Пробвала ли си Това
Имам клиентка,постоянно го дебне да е в намаление  Simple Smile

# 440
Спокойно, шампоана е на чакаща поръчка Simple Smile

# 441
Които сте представители,как ще стоят нещата с гофретника в К2.Както прочетох ще се добавя автоматично при поръчка,въпроса е изобщо ще се доберем ли до него,нали е в ограничено количество  ooooh!

# 442
Искам поръчката ми да бъде доставено па куриер, обаче като натисна тази опция и не става. Защо така?

# 443
Искам поръчката ми да бъде доставено па куриер, обаче като натисна тази опция и не става. Защо така?
Как не става,не ти излиза поле,в което да избереш куриер или.. ?

# 444
  • в огледалото на живота
Спокойно, шампоана е на чакаща поръчка Simple Smile
На мен ми излиза в имейла,че няма в наличност.
Балсама обаче-да.

# 445

Излиза - пише "Куриер (часовата зона)" и след това като си избера и натисна, вече следващата страница е празна и пише някакво извинително съобщение.  Rolling Eyes

И още един въпрос - как да си сменя адреса на местожителство? Опитах от промените на профила, ама не става.

# 446
  • в огледалото на живота

Излиза - пише "Куриер (часовата зона)" и след това като си избера и натисна, вече следващата страница е празна и пише някакво извинително съобщение.  Rolling Eyes

И още един въпрос - как да си сменя адреса на местожителство? Опитах от промените на профила, ама не става.
Няма и да стане.....
С ксерокопие на настоящия адрес /трябва да си регистрирана ;взема се от общината /при координатора в офиса.Той изпраща имейл и от там автоматично променят адреса.
Наскоро правих такива гимнастики... ooooh!

# 447
Опитват се да ми подлеят вода. Понеже не се включих в екипа на едно момиче и сега се чуди за какво да ме кастри. Примерно днес донесох К2 на една приятелка, която ме помоли. Онази като скочи 'Ти как може да носиш следващия каталог тука?! Това е незаконно! Ще се оплача!' и т.н. докато аз и приятелката ми гледаме невярващо. Или когато един път съвсем приятелки попитах едно момиче при какви условия се получава продукт за заместване. В отговор от "шефката" получих - "Ами тъпа си"
Чудя се как е станала мениджър.

# 448
Опитват се да ми подлеят вода. Понеже не се включих в екипа на едно момиче и сега се чуди за какво да ме кастри. Примерно днес донесох К2 на една приятелка, която ме помоли. Онази като скочи 'Ти как може да носиш следващия каталог тука?! Това е незаконно! Ще се оплача!' и т.н. докато аз и приятелката ми гледаме невярващо. Или когато един път съвсем приятелки попитах едно момиче при какви условия се получава продукт за заместване. В отговор от "шефката" получих - "Ами тъпа си"
Продукт за заместване на такса получаваш просто като набереш код 734444 за всяка поръчка. Каталог 2 можеш да го показваш на когото си поискаш, но все пак е по-добре да си поръчват клиентите ти от настоящия, за да си направиш точките сега. Не прави чест на спонсора ти да се държи по този начин. Но ако пък на теб не ти харесва да общуваш с нея, опитай да не се виждате. Жалко, защото е можела да те научи как да израстваш....

# 449
Аз също често давам следващия каталог,седмица преди да е действащ!! За 2 седмици успявам да събера поръчки,да ги пусна.Повечето момичета след като си получат нещата,ме молят за следващия каталог.Давам го,разбира се!! Последната седмица преди да свърши каталога ако имам случайно нещо поръчано,го давам да го пусне мое момиче,за да си направи точките. Хич не ги слушай тея,гледай да не комуникираш много много с тях  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт