Кой какви сериали гледа? - Тема 8

• 57 597
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Мда, Raveswood си го резнаха без какъвто и да било завършек.

# 631
  • КиТ
А на 14 февруари ABC Family са обявили, че Raveswood няма да има нови сезони, спират го след последния 10-ти епизод на първи сезон.

А така  Crossing Arms

# 632

Затова пък House of Cards ще има трети сезон. Netflix са го обявили завчера - десет дни преди да излъчат втория сезон. Както и миналата година, всичките 13 серии на сезон две ще бъдат излъчени едновременно на 13 с/у 14 февруари. По наше време се пада някъде в 5:00 сутринта. По торентите вероятно ще ги има следобед или вечерта.

Не видях сериала, по който луднах: The good wife!  и гласувах за Менталиста!

Сега започвам House of Cards, no обичам да гледам сезоните цели, макар и по-късно! Излапвам ги на един дъх! Не обичам да дебна и чакам седмици или месец от серия до серия!

# 633
gold__, с House of Cards няма вариант да чакаш седмица за седмица. В Нетфликс пускат целия сезон наведнъж. Чакаш само година за година. Mr. Green
Страхотен сериал.

# 634
виждам 2 сезон, но суб- йок

Реших да гледам "Спешно отделение: но няма суб за сезон 1, Някой да е намирал?

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 21:48 от gold__

# 635
  • в морето до колене
виждам 2 сезон, но суб- йок

Е, те излязоха онзи ден сериите. Хората работят, обаче.
В Адиктед за първи епизод на единия рилийз са стигнали до 95,21%, на другия 1,58% българските субтитри.

Имайте малко търпение.  Peace

Реших да гледам "Спешно отделение: но няма суб за сезон 1, Някой да е намирал?

Според коментарите в Замунда има само на няколко епизода
епизоди 1-5
епизод 6
епизод 7
епизод 13 там има още и от 14 до 17
Други не намирам...

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 22:14 от мячик

# 636
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пробвах вчера Черните Платна...обаче нещо  май не ми допадна първата серия, скучноват ми беше,  в същия дух ли продължава натам? Чудя се да му дам ли още малко шанс да ме грабне...
Връщам назад, за да кажа, че от снощи изгълтах първите три епизода и сега си пускам и последния излязъл. Много, много ми хареса- хем е истински пиратски сериал със съответната атмосфера, хем има много добра интрига и философия. А актьорите колко са красиви ... особено Били smile3544

# 637
  • София
Джой.... нидей, тъкмо изтрих 2-та епизода, които не бях изгледала, сега се чудя дали не направих грешка Simple Smile Ще си го запомня за някоя по-голяма суша вероятно Simple Smile Актьорите са готини, дааммм..

# 638
Джой.... нидей, тъкмо изтрих 2-та епизода, които не бях изгледала, сега се чудя дали не направих грешка Simple Smile Ще си го запомня за някоя по-голяма суша вероятно Simple Smile Актьорите са готини, дааммм..
Върни ги от кошчето за боклук или ги възстанови с някоя безплатна програма. Нали знаеш, че дори изтрити, нещата си остават на харда Simple Smile

# 639
  • София
Според зависи как са трити. Но за чии да се разправям с програми и връщане, има го не е изчезнал  от лицето на Земята Simple Smile

# 640
  • София
И тук да кажа - излязоха две пилотки, които няма да подмина  Simple Smile
Believe S01E01
Crisis S01E01

п.п. добавям и Джейсън Момоа - The Red Road S01E01   Heart Eyes

# 641
  • Ямбол
Този с Момоа ще се гледа.  Heart Eyes

В замунда са качили и американският римейк  Those Who Kill на скандинавската кримка - "Den som dræber"

# 642
# 643
В замунда са качили и американският римейк   Those Who Kill на скандинавската кримка - "Den som dræber"

Охо и двата ги вземам под внимание  Hug

# 644
Лас Вегас и Под прикритие. За други нямам време! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт