Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 36

• 66 235
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • София
Отзиви от тази лаборатория някой да има? -

http://grabo.bg/sofia/badi-zdrav-0muh3m

# 92
  • Sofia
Дойде ми Манхатъна!  Party Вътре имаше черна спирала, гланц, бежов лак и трио сенки (розово, бежово и тъмно кафяво)

Вярно си е страхотна изненада!   Party

Благодаря, Ивонска!  Hug
Да се похваля и аз  Wink Ето я и моята пратка:

Имат ли срок на годност? Малко ме съмнява да не пробутват залежала стока  Rolling Eyes

Joy Joy Joy

Имат ли срок на годност? Малко ме съмнява да не пробутват залежала стока

# 93
Момичета, здравейте! Отдавна не съм взимала ваучери. Искам да ви попитам някоя от вас възползвала ли се е от тези оферти:
http://www.lapni.bg/offer/7684
http://grabo.bg/snimki-0ffn5gd?affid=6540&affid2=7
До сега не съм разпечатвала снимки от флашка на хартия и искам да станат хубави. Някакви отзиви? Мерси предварително!
2 пъти съм купувала от ваучера на grabo - много съм доволна. Първия път вадих снимки от фотолента, а втория - снимките от бала на сина ми от цифров носител - стават бързо и качествено, можеш да си избереш гланц или мат. Сега съм взела отново ваучер, за снимките от морето

# 94
  • София
...

Имат. Моите са в срок, и още как! Wink Даже в самата оферта са описани сроковете на годност.

"....Срок на годност на продуктите: 2014, 2015, 2016г...."

# 95
Дойде ми Манхатъна!  Party Вътре имаше черна спирала, гланц, бежов лак и трио сенки (розово, бежово и тъмно кафяво)

Вярно си е страхотна изненада!   Party

Благодаря, Ивонска!  Hug
Да се похваля и аз  Wink Ето я и моята пратка:

Имат ли срок на годност? Малко ме съмнява да не пробутват залежала стока  Rolling Eyes

Joy Joy Joy

Да  newsm10

# 96
  • София
И аз се поблазних от офертата на Манхатън и вчера си получих "изненадата".
Черна спирала и розов гланц за устни - това добре, ще ги ползвам.
Но очна линия - златен брокат, и лак за нокти в цвят "гръцко синьо" .... надали.  Grinning

# 97
  • София
И аз се поблазних от офертата на Манхатън и вчера си получих "изненадата".
Черна спирала и розов гланц за устни - това добре, ще ги ползвам.
Но очна линия - златен брокат, и лак за нокти в цвят "гръцко синьо" .... надали.  Grinning

Е, има риск с цветовете, да... Дано имаш на кой да ги подариш.  Peace

ПП. Аз ги имам и двете брокатени очни линии - не ги подценявай, не са толкова страшни и добре комбинирани имат съвсем не лош ефект... Wink Пробвай, няма да заприличаш на фолк дива, ако ги използваш дискретно, в основата на клепача... Те не са плътни, все пак.

Златната очна линия не изглежда хич зле с кафяви сенки.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 15:10 от ivonska

# 98
  • София
Нищо не пречи да се поглезя пред огледалото, току-виж се харесам в златно.   Mr. Green

# 99
Момичета, помощ. някоя да си е закупила ваучер за този курс и да не й трябва?
http://www.dalavera.bg/onlayn-kurs-po-angliyski-ezik-s-cambridge-academy-d7095

Как ме е яд, че го изпуснах!  #2gunfireТолкова съм заета с тъпотии, че важните неща пропускам !!!

# 100
  • София
Нищо не пречи да се поглезя пред огледалото, току-виж се харесам в златно.   Mr. Green

Аз имах един период в началото на годината, когато ми беше много празнично и тогава се сдобих със златни и сребърни сенки, както и с въпросните брокатени очни линии.  Grinning Със синьо око съм и без да изтрещявам, имаше стил с елемент на блясък...  Blush Но лятото закономерно съм ги зарязала.

Тези от Св.Пантелеймон никой ли не ги е пробвал за кръвни изследвания, бре?...  Rolling Eyes

# 101
Пробвала съм ги. Стават. Но малко неща влизат в пакета им, язък за убождането.
Вече ходя в друга лаборатория, в която голям пакет с изследвания е на по-добра цена.

# 102
  • София
Тези от Св.Пантелеймон никой ли не ги е пробвал за кръвни изследвания, бре?...  Rolling Eyes
2 бременности ходех при тях на вливания на Интралипид. ДДоволна съм от обслужването. Обаче за лабораторията не мога да дам мнение.  Blush

# 103
  • София
Мерси, момичета!  Hug

# 104
  • София
Някой може ли да ми препоръча от къде да поръчам суши? Признавам си, че нищо не разбирам от суши...

Общи условия

Активация на акаунт