Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 36

• 66 207
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ами ако 30 човека оставят по 2 лева е по-добре, отколкото 3-ма да оставят по 5, а останалите - нищо. Криза е, всяко левче е от значение. И аз съм получавала по 300 лева бакшиш, а сега някой като ми даде 5-10 лева е "патрон"  Laughing

# 76
  • София
Ами ако дадеш 2 лв. с думите: "Да Ви почерпя едно кафе" на мен ми се струва нормално. Все пак нали вземаме тези ваучери, за да спестим, а понякога бакшишът може да надвиши спестеното  Mr. Green

А този еднометров шоколад не е ли доста скъп? Мисля, че съм виждала 400 гр. Линд по 7 - 8 лв, поправете ме ако греша. А това 17 лв. за напълно неизвестна марка newsm78 малко ми се струва рисковано. Пък и защо са решили да го популяризират чрез сайт за колективно пазаруване, след като не са направили никаква отстъпка? Идеята на тези, които купуват е в отстъпката, нали?

# 77
  • София
Моят мъж ми беше купил такъв шоколад без ваучер за 25 лева от един магазин на Дондуков.
А за ваучерите и бакшиша, ами нали като си купя продукт или услуга на пълна цена пак ще оставя бакшиш? Аз купувам ваучери не заради самото пестене, а защото нещо, което ползвам по принцип може да ми излезе и по-евтино.

# 78

А този еднометров шоколад не е ли доста скъп? Мисля, че съм виждала 400 гр. Линд по 7 - 8 лв, поправете ме ако греша. А това 17 лв. за напълно неизвестна марка newsm78 малко ми се струва рисковано. Пък и защо са решили да го популяризират чрез сайт за колективно пазаруване, след като не са направили никаква отстъпка? Идеята на тези, които купуват е в отстъпката, нали?

А съм си го купувала за по 27 или 29 лв..
Е , как да не са направили? Сметни само разходите по дистрибуция, логистика и тн по магазините - излиза, че го продават на доставна цена..))

# 79
  • софия
Шоколадът си е доста популярен, вкусен и съставките му са ок. Купувам такъв поне от година-две. Но не бих взела с ваучер, защото не ме устройва мястото, от което трябва да се вземе, както и:
последния път се разочаровах: купихме подарък на детето за първия учебен ден. Без ваучер. Вътре шоколадът беше побелял. В срок на годност си е. Дано тези от офертата да не са от тези шоколади. Peace

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 15:12 от zvanche

# 80
  • София
magarcho, ти нямаше ли нещо общо с този шоколад или бъркам?  newsm78

# 81
  • София
Имате ли отзиви за Студио за красота Шедьовър или  Ализа бюти?
Аз мога да кажа за педикюра в Енигма, че е ОК. Обстановката е приятна, никой не те занимава с реклами и предлагане на допълнителни продукти.

# 82
  • Sofia
Отскоро купувам ваучери,не съм ги ползвала още,но не ми е ясно дали може вместо разпечатка,ксеро копие да им дам

# 83
  • София
Отскоро купувам ваучери,не съм ги ползвала още,но не ми е ясно дали може вместо разпечатка,ксеро копие да им дам
Те изглеждат еднакво, няма никакъв проблем.

# 84
  • Sofia
Мерси

# 85
Здравейте момичета, нова съм тук и исках да изразя своето възмущение и недоволство от маникюристката в Lodessa Beauty House до Sky City МОЛ!!! Тази жена или се учи върху клиентите си или няма желание за работа. Такъв маникюр и дете не може да сътвори! #Cussing out
Купих си ваучер и записах час. Отидох в салона им, оказа се, че никой не ме е записал и трябва да изчакам. След като седнах установих, че са и излъгали във ваучера за предлаганите марки, от които мога да избирам между гел лаковете им. Имаше само 7-8 никакви нюанса на една фирма. Както и да е, примирих се и избрах един. "Маникюристката" ме претупа с всички процедури за около 20-25 мин., остави неравности и много влакънца от памука по ноктите ми и под лака #2gunfire #Cussing out и да не пропусна да кажа, че и кожичките около нокътната ми плочка бяха лакирани.....
Мисля, повече да не повторя този салон, крайно недоволна съм!!!

# 86
Дойде ми Манхатъна!  Party Вътре имаше черна спирала, гланц, бежов лак и трио сенки (розово, бежово и тъмно кафяво)

Вярно си е страхотна изненада!   Party

Благодаря, Ивонска!  Hug
Да се похваля и аз  Wink Ето я и моята пратка:

Joy Joy Joy

# 87
  • Sofia
Здравейте отново, моля ви за мнение за естетично студио beauty point, на улица Знаме 1, по-точно за хидратацията на лице?

Благодаря предварително.

# 88
Момичета, здравейте! Отдавна не съм взимала ваучери. Искам да ви попитам някоя от вас възползвала ли се е от тези оферти:
http://www.lapni.bg/offer/7684
http://grabo.bg/snimki-0ffn5gd?affid=6540&affid2=7
До сега не съм разпечатвала снимки от флашка на хартия и искам да станат хубави. Някакви отзиви? Мерси предварително!

# 89
Много доволна съм от офертата на салон Капанов в Борово.

Общи условия

Активация на акаунт