Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 36

• 66 201
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
За любителите на Коколандия Simple Smile - има добра оферта в Грабо  Peace

# 61
  • София
Знам че са евтинки тези джаджи, но да попитам - някой има ли ги?

http://napolovina.com/offer.php?id=5547&utm_source=mail& … row&eid=50575

Може би отговарям твърде късно, но сега видях запитването. Аз ги имам, за ползване са удобни, но за поставянето ти трябва помощник  tooth

# 62
  • София
Да ме мернали наскоро добра оферта за маникюр в изпитан салон? newsm78
Салон Соня, бул. Ал. Стамболийски нещо да ви говори?

Последна редакция: нд, 22 сеп 2013, 14:15 от july1993

# 63
  • София
За любителите на Коколандия Simple Smile - има добра оферта в Грабо  Peace

Отлична оферта! Peace Само да обърна внимание, че НЕ важи за събота и неделя.

# 64
Само запис, че съвсем ви изпуснах   bouquet
Скоро взимахме само за пици, но ще следя за някоя и друга добра Wink оферта.

# 65
  • София
 Ако някой срещне оферта на Бонанза-Бачорски, ще съм благодарна да сподели. Praynig

# 66
При ползване на ваучер оставяте ли бакшиш /за фризьор или доставка на пици/?

# 67
# 68
  • софия
Този шоколад е много хубав. Но последния път се разочаровах: купихме подарък на детето за първия учебен ден. Без ваучер. Вътре шоколадът беше побелял. В срок на годност си е. Дано тези от офертата да не са от тези шоколади. Peace

# 69
  • София
Аз оставям винаги. Даже последния път момчето с пиците ми благодари 5-6 пъти, явно не е практика "ваучерите" да оставят бакшиш.

# 70
Аз оставям винаги. Даже последния път момчето с пиците ми благодари 5-6 пъти, явно не е практика "ваучерите" да оставят бакшиш.

Извинявай за директния въпрос, но ти по колко оставяш? Любопитно ми е, защото повечето ваучери за пици са до 8 лв., да не споменавам и тия от 2.90...

Аз пък не. Струва ми се прекалено "позьорско" да подам разпечатания ваучер и пари  newsm78 Ако плащах с пари - да, но иначе - не. А и при ваучер за пица от 2.90 колко ли да оставя, примерно?!?  Crazy

# 71
  • София

Извинявай за директния въпрос, но ти по колко оставяш? Любопитно ми е, защото повечето ваучери за пици са до 8 лв., да не споменавам и тия от 2.90...

Аз пък не. Струва ми се прекалено "позьорско" да подам разпечатания ваучер и пари  newsm78 Ако плащах с пари - да, но иначе - не. А и при ваучер за пица от 2.90 колко ли да оставя, примерно?!?  Crazy
Ами различно, но винаги оставям. Зависи и от поръчката, аз за 2,90 не съм купувала нищо, но на 8 лева ваучер е нормално да дам 2 лева бакшиш. За по-големи суми, давам повече. И не го мисля за позьорско, защото и аз съм в бранша с бакшишите.

# 72
Здравейте, момичета - може ли за отзиви за тази оферта, ако някой се е възползвал
http://grabo.bg/chista-voda-0tfqvvz

# 73
  • София
Имате ли впечатления от МК Спорт http://grabo.bg/sofia/spa-terapiia-02gtg?

# 74
Ами различно, но винаги оставям. Зависи и от поръчката, аз за 2,90 не съм купувала нищо, но на 8 лева ваучер е нормално да дам 2 лева бакшиш. За по-големи суми, давам повече. И не го мисля за позьорско, защото и аз съм в бранша с бакшишите.

А 2 лева не е ли срамно да се оставят /говоря за козметик, маникюр, фризьор - различен от капанов, там ясно 5-,/ и т.н.
Винаги ми е било неудобно като оставям 2 лв, и затова предпочитам 5 лв или нищо, но пък в много от случаите 5 лв са много за цената на услугата и въобще, много е особено положението Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт