На море в Гърция 2013 - XI

• 73 722
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Напротив! Малко по-назад в темата и други момичета изявиха желание за форумска среща - сещам се за Теди, 2К, СКО, Shhh  Simple Smile

Аз лично съм навита където кажете, само дано скоро се оправя. Оставям малката на ММ или на майка ми, и съм пей сърце.

Анна Бел, как ще ви пренебрегваме..та ти си един от двигателите на темата  Hug

# 466
Среща ли чух?  Mr. Green

# 467
  • София
Добре чуваш даааа. Аз съм за и очаквам да се организираме вече Simple Smile Предлагам съботен работен обяд някъде докато още е хубаво времето  Simple Smile Оставам да го измислим и къде да бъде. Надявам се да има включване не само на софийските почитателки на Гърция. Хайде момичета стига сме се моткали. Давайте да се организираме. Аз съм на линия.

# 468
  • София
Еее, Таис, аз имах предвид в последните две страници, иначе знам, че има желаещи, даже първото предложение за среща беше доста отдавна и не си присвоявам първенство  Grinning

Ако искате да пробваме "Маслината", аз лично още не съм ходила.

# 469
  • София
Туцка, извинявай, не съм те разбрала  Peace

И аз като Теди си мисля, че през уикенда ще е по-удобно на всички  Thinking

Маслината звучи много тематично, аз съм 'за'.
Не съм ходила, и ми е любопитно. А къде се намира  Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 10:50 от Tаис

# 470
  • София
Току-що минах през Хладилника и между ул. "Козяк" и "Кошарите" съзрях "автентичен гръцки ресторант Mediterranean" - някой да има с впечатления?

# 471
Това ли е Маслината?  http://maslinata.com/bg/?page_id=16

# 472
Аз съм "за" среща, не знам защо съм оставила у някого противното впечатление Sunglasses
Това е "Маслината", да. иначе в София гръцки ресторанти под път и над път, сигурно са 10 или над 10 вече, но повечето май не са това, което трябва.

# 473
Я кажи тези, които са това което трябва.   bouquet

В Маслината не е лошо, но някои неща не бяха напълно ОК.

# 474
  • София
.... не е лошо, но някои неща не бяха напълно ОК.

Същото е моето мнение за ресторанта в Слатина  Peace

# 475
Според мен Маслината е по-добър от този в Слатина; малки забележки разбира се, има и към двата; може би те са най-близко до истината. Густоза страда от нарасналата си популярност, Маслината обратно -  от това, че не е труднодостъпно място, където човек не би попаднал случайно.
Има два на бул. България, в които не съм ходила, единият ми изглежда по-обещаващо. Този в мутроЗенец бих го отхвърлила на прима виста, както и онзи в центъра срещу Света неделя (един от най-старите, но беше на друго място, в момента ми убягва как се казваше). Има и един срещу Военна болница на мястото на старо мое любимо заведение - Villa Cafe, собственикът е грък, любезен, но е пълна скръб кухнята.
аз предлагам да идем на бар Grinning

# 476
ааа ...среща ли...бройте и мен  Peace
Този в Слатина /Густоза/ според мен не е за това време, вътре ми е неуютен някак  newsm78 ние го посещаваме само лятото - в "градината" - така бива....а и Параход в е права, че нещо напоследък става навалица, от което пък куцат някои неща  Rolling Eyes
Иначе аз за мястото нямам претенции ...

# 477
  Аз принципно съм "за", където и да решите. Само да не е решението от днес за утре. Трябва ми технологично време да се организирам, инцидентни отсъствия в работата ми не се толерират  Simple Smile. Тва в бар няма ли да е много шумно?

# 478
Ми нали идеята е за събота през деня - тогава не е много шумно. Пък и зависи от мястото Simple Smile
Аз още не съм влязла в ритъма на закритите заведения, досега бяхме все навън...
Не мога на 12-и (следващата събота), че дъщеря ми има рожден ден.
Иначе много ще се радвам, ако дойдат и "активисти" от други градове!!!

# 479
  • София
както и онзи в центъра срещу Света неделя (един от най-старите, но беше на друго място, в момента ми убягва как се казваше).

"Кумбаре", но дерат на живо! Има един "Я маз" на "Дойран", майка ми го посещава с приятелки и твърдят, че е хубав, но аз не съм ходила.

Параходче, къде на бар? Да не ни заключат вратите после домашните?

Общи условия

Активация на акаунт