На море в Гърция 2013 - XI

• 73 708
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
  • София
veka, аз гледам да избягвам лудницата в Солун и мога да ти препоръчам хотели в покрайнините.
Хотел Golden star в Переа със стая изглед море е много добър. Peace Има и малък паркинг, иначе на 20-на метра също има безплатен обществен паркинг. За по-евтин хотел препоръчвам и Avra също, но няма хубава гледка. Аз съм по гледките. Laughing Пълнят ми душата и сърцето. Simple Smile
--------
Скрит текст:
Иначе на 12 октомври, ще ходим на пазар до Серес и за агнешко. hahaha Просто си намираме някакъв повод да прескочим до Гърция, та макар и наблизо. Wink

bibi_2, благодаря за предложенията.Ще ги погледна.Ние сме били в хотел почти в центъра на Солун, но сега още не съм сигурна какво точно искам.

# 496
  • Пловдив
  Aз в Пикадили проверих преди седмица и нямаше, дори се разтърсиха и две тамошни служителки  ,на няколко места търсихме и само БГ такъв намерихме... Но нашето Пикадили го стесниха малко и много стоки са изпаднали от асортимента, та може по другите градове да си го има тахана. Купих от магазин БалевБио- пак Гръцки какаов тахан (но друга фирма)  около 7-8лв. беше  и отново много ми хареса и бързо се изяде  Heart Eyes . Идеята за слагане вътре на кафява захар и какао на обикновен тахан ми се струва добра и бих пробвала.

# 497
  • Варна
Сега включих , че има и различни тахани.Купуваме от небелен сусам.Има и слънчогледов.
Чувал съм за гръцки тахан и в МЕТРО  ама не съм търсил.

# 498
Tаис ,
защо не каза по-рано за тахана, вчера поне. Преди малко се прибрахме от Гърция, спокойно можех да ти взема какъвто искаш, с безплатна доставка на срещата за която съм навита, приемам датата.
И малко актуално инфо-до вчера времето в Северна Гърция беше ОК, освен плаж даже и успяхме да поплуваме. Днес обаче тотално се развали и ми се струва, че трудно ще се стопли, особено водата.
Никога не бях ходила на север толкова късно, но ми се отвори възможност и изкарахме пет чудесни дни в Олимпиада.
Преди час тук ни посрещна студ и дъжд, но на душата ми е топло.

# 499
В Метро има от "нашата" марка само натуралния без добавен вкус.

# 500
  • София
Аз мисля, че няма да ни е така вкусно, както в Гърция, затова да вземем да седнем в някоя сладкарничка Wink)). Скоро бяхме в Ракета до парка Заимов- прилична беше кухнята, мога да ви предложа и Плюс Това.Където решите, аз съм за Wink)

# 501
  • софия
Аз мисля, че няма да ни е така вкусно, както в Гърция, затова да вземем да седнем в някоя сладкарничка Wink)). Скоро бяхме в Ракета до парка Заимов- прилична беше кухнята, мога да ви предложа и Плюс Това.Където решите, аз съм за Wink)
Ракета толкова ме отвратиха с отношение към клиента, че не бих препоръчала. Ако не зазимяваме вилата, Ша дода и аз.

# 502
  • София
В Пикадили има натурален тахан. Също и на Женския пазар, в магазините на арабите се продава хубав тахан, но не е какаов.   Peace

# 503
  • София...........
В Пикадили преди месец някъде имаше на промо от нашата марка - натурален, шоколадов и портокалов. И ние скоро ще трябва да купуваме. Иначе във Фантастико има БГ натурален сусамов Wink и аз си забърквам с каквото ми се хапва в малки количества - с мед, със сладко от вишни или с Нутела....Wink

Ще ви наглеждам за срещата, защото определено ми се иска , но ние обикновено почивните дни сме някъде.

# 504
  • На земята, която е всъщност звезда.
В момента гледам Джейми Оливър в "Кулинарно бягство на Дв. О. в Атина". Прави кебап, дзадзики, вади мед, лапа гръцки мезета в таверна, купува си изсушени подправки....как ми се приходи...Sad

# 505
  • София
Много благодаря на всички момичета, както и на Петър, за съветите и информацията относно тахана!
Ще пробвам в Пикадили, този на Дондуков ми е най-близко, та дано уцеля някой буркан с портокали или какао..ако не, през уикенда в мола на Цариградско ще проверя дали имат в Балев.

Ние досега имахме гости и съм скапана. Да не ви обяснявам два тригодишни шемета, които на всеки пет минути се карат и сдобряват, на какво могат да превърнат една къща  #Shocked

Вселена, хем съм натъпкана до шия с пица, и сега като ти прочетох поста и пак ми се приядоха гръцки вкуснотии..и на мен ми се ходи  Heart Eyes

# 506
  • На земята, която е всъщност звезда.
В Солунска риба също би трябвало да има.  Thinking

# 507
  • софия
в Пикадили в мол Сердика има от гръцкия

# 508
Тези, а предполагам и други гръцки неща ги има в Пикадили, защото собственикът е Делез груп, която е собственик и на може би най-силната верига в Гърция, AB.
Аз тази година за първи път ги видях тези АВ-та, мооого яки, а уцелих и невероятни промоции, първата седмица Ариел на -50 % и скъп зехтин на -40 %, втората седмица Скип на -50 % и Финиш Куантум на -50%.
На връщане попаднах и на някакъв Кеш&Кери, ама Маринополус ли беше, какъв беше, на влизане в Игуменица, от ляво, там течния Диксан беше на промоция -40 %, но не посмях да посегна, защото мъжа ми щеше да ме нокаутира до касата.
У дома, като си прегледах запасите от перилни препарати, имам за около 150 пранета ooooh!, кога ще успея да ги изразходвам, самата аз не знам.
Ето сайта на АВ, да ги знаете
http://www.ab.gr/en/index.php

# 509
А за Варна някой нещо да планира?  Rolling Eyes
Освен аз от Русе да дойда към Варна  Wink До София е мисия невъзможна, макар че имам първи братовчеди там...
Ние тук дори Пикадили нямаме от една година, какво остава за гръцки ресторант  Confused

Общи условия

Активация на акаунт