На море в Гърция 2013 - XI

• 73 715
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
На нас в Крит ни бяха оставили ключа в саксия пред вратата. Хазайката не се появи въобще през седмицата, в която бяхме там. Бяхме сами в цялата къща.
Понякога идваше да чисти гъркинята от отсрещната, веднъж дори ходих да й искам сешоар, че беше зима  Sunglasses

# 451
Да поразмърдам малко темата  Grinning :

Скрит текст:

# 452
Да поразмърдам малко темата  Grinning :

Скрит текст:

Ха
Това ми напомни една гледка миналото лято на паркинга до плажа на Неа Рода
Подобно камионче и отзад имаше едно тийнче и едно диво прасе, явно домашно и опитомено, гушкаше се и се галеше в момчето  Shocked
Много беше сладко

# 453
  • София
Прасенцата са много сладки, като малки  Simple Smile

verano azul, плс пусни малко снимки от Евия..и поразкажи нещо, май не си описала 'цялостно' почивката ви  Hug Тъкмо ще пораздвижиш темата, че съвсем замря..

Ние с детето сме болни вече цяла седмица и ми е много криво защото не сме излизали навън. Добре, че ММ се държи засега, че ако и тримата се тръшнем ще стане розово  Crazy

# 454
  • София
Таис, не съм по темата, но и аз да се оплача. Малкият, след една седмица боледуване и престой вкъщи, в петък беше пак на градина. И познай - днес отново е болен.  ooooh! Ш'съ гръмна.
Какво пише отзад на пикапчето от горната снимка?

# 455
  • София
лято!, много гадно, съчувствам ви  Hug Дано се оправим всички по-бързо!

Ние решихме да отложим градината с още една година. Та ще си се гледаме с малката, и ще поработвам от вкъщи  Simple Smile

Това би трябвало да се превежда като 'дойдоха трудни години/времена'. На прима виста това ми хрумва..

# 456
Таисче, много ти е точна "прима вистата".  Simple Smile Така се превежда, аз заради това и го снимах.
Бързо да оздравявате всички!  Naughty Още не е дошла есента, а вие какво?  Crossing Arms Сгрейте се с топли, морски гръцки спомени и чай с коняк, а може да пробвате и малко ТЕС, ако уважавате алтернативните методи. Аз мислех да ти се оплача в лични, че да не мрънкам в темата, ама щом си рекла да разказвам ... В деня преди да си тръгнем бяхме пак на плажа Кавос. Съпругът ми така и не се нави да отидем с лодка до Лихадонисия.   Sad В 16:30 ч. седях на един шезлонг и тъгувах, защото последната лодка към острова, по информация от табелата, би трябвало да е потеглила в 16 ч., когато  от там се чу музика. Настръхнах - любимото ми сиртаки на Теодоракис от "Алексис Зорбас" . И се чуваше сякаш е до нас. Гледах проблясъците на клонящото към заник слънце по спокойната морска повърхност, потънах в звуците, разтворих се направо, а сълзите ми пълнеха очите и се стичаха по посърналото ми лице.  newsm45 Още изживявам онзи момент, много тъжно ми беше, ама много...
А снимчици ще пусна, но като скрити линкове, че аз не ги качвам в сайтове като вас, а и поради активно ползване на апарата от малката, той вече не е това, което беше - с други думи - не съм доволна от качеството.  Whistling

# 457
  • София
Благодаря, и за пожеланията, и за превода! Hug И вие бързо оздравявайте!
Еех, така обичам да е топло лято, ако може на моренцето! Всички желаещи да споделят още преживявания са добре дошли!!

# 458
  • София
Кога ще се съберем да положим основите на ложата /поне на софийската/  Hug?

# 459
  • София
verano azul, много ме развълнува разказа ти.. Зорбас беше един от любимите филми на баща ми, Бог да го прости, и редовно когато му беше криво за нещо, си го пускаше. Когато почина преди години, сърце не ми даде да изхвърля старата видео касета - все още си я пазя, макар че вече няма на какво да я гледам. Но си е спомен от тати  Rolling Eyes

Туцка, и аз чакам Великия Магистър Параход да каже, обаче тя се спотайва. Не знам защо си мисли, че ако се видим на живо, щял да и замине авторитета..пълни глупости са това  Simple Smile Аз съм на линия, само да оздравея.

# 460
А за Варна някой нещо да планира?  Rolling Eyes

# 461
  • София
Този уикенд смятам да отскочим до Гърция, защото вече ми домъчня, надявам се и времето да е благосклонно към нас Wink) А с тези прогнози за октомври до +26 нищо чудно и още веднъж да се наканим, преди да зазимим тази дестинация Wink)

# 462
  • София
Ей, блазе ви,  tyntyrymyntyry  Simple Smile

Дали ще успеете да се топнете...никога не съм била в Гърция през октомври, и се чудя как ли е времето - в северната част, де.
То на Крит е ясно, че хората се плацикат  Sunglasses

Параход, къде се изгуби  Rolling Eyes Какво мислиш за форумската среща?

# 463
Кога ще се съберем да положим основите на ложата /поне на софийската/  Hug?

Що така, Туцка, прованса пренебрегнат?  Simple Smile

# 464
  • София
Ааа, че заповядайте де, ама нещо няма желаещи освен мен и Таис засега  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт