Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 25 ~

• 51 017
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Намерих една прекрасна снимка на Гюлчан Арслан/Лейля - много е готина ... smile3525 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts

Хубава е, ама много е слабичка ..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Добре си е! Тази снимка е от преди време, но Гюлчан си е красавица ...   Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

# 646
Трябва да лягам вече, че няма как, лека нощ и сладки сънища ..  Heart Eyes

Лягай - не се притеснявай! Утре ще продължим. Пожелавам ти лека нощ и приятни сънища с твоят Уур ...  smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts smile3524

# 647

Лягай - не се притеснявай! Утре ще продължим. Пожелавам ти лека нощ и приятни сънища с твоят Уур ...  smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts smile3524

Благодаря ти, а дано и на теб ти пожелавам Берк ..  Hug Ако вече не в леглото ти де ..  hahaha

# 648

Благодаря ти, а дано и на теб ти пожелавам Берк ..  Hug Ако вече не в леглото ти де ..  hahaha

О мерси много - Берк е тук до мен ...    Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

# 649
Добро утро! Изглежда скоро ще има нова тема - малко остава ..  Laughing
Роси , снимката на Гюлчан Арслан не ми излиза .. А до клипа - наистина е много тъжен!  Cry

# 650
хихихих май Назикето е посадила трева в градината Laughingще има смях там Joy

# 651
Здравейтее. Hug
Роси, Благодаря за снимките. Чаала и Гюлджан са невероятни. Two Hearts

Ето и от мен една снимка на Гюлджан. Много е сладка и е толкова усмихната. Two Hearts А снимката е част от фотосесия. Peace

# 652
хихихих май Назикето е посадила трева в градината Laughingще има смях там Joy

Да със сигурност ще пада голям смях с Назике, Суат и овцата на съседката ... hahaha hahaha hahaha

# 653
Здравейтее. Hug
Роси, Благодаря за снимките. Чаала и Гюлджан са невероятни. Two Hearts

Ето и от мен една снимка на Гюлджан. Много е сладка и е толкова усмихната. Two Hearts А снимката е част от фотосесия. Peace

Здравей Мими! Радвам се, че снимките ти харесват  Heart Eyes Благодаря ти за прекрасната снимка на Гюлчан - наистина е много красива и усмихната ... smile3525 Two Hearts Two Hearts

# 654
Добро утро! Изглежда скоро ще има нова тема - малко остава ..  Laughing
Роси , снимката на Гюлчан Арслан не ми излиза .. А до клипа - наистина е много тъжен!  Cry

Здравей Габи! Ако снимката на Гюлчан все още не ти излиза кажи и ще ти я кача отново ... Peace

# 655
Ето промото за предстоящия 296-ти епизод на Опасни улици по Канал Д ...  smile3525

Изглежда ще отвлекат някаква съученичка на Текин и екипа ще се заеме със спасяването й.  Thinking Поне това разбрах от промото ...   Wink

http://www.kanald.com.tr/arkasokaklar/Video/296Bolum-Fragmani/20156

# 656
Здравейте момичета! Hug Благодаря за всички снимки и видеа,които сте качвали.Извинявайте,че не влизах през последните дни. По-рядко ще влизам понеже знаете уроци,входни и такива работи.Но няма да ви забравя,ще чета темите,а през уикенда ще влизам,когато мога.Надявам се да ме разберете. Heart Eyes Hug

# 657
Здравейте момичета! Hug Благодаря за всички снимки и видеа,които сте качвали.Извинявайте,че не влизах през последните дни. По-рядко ще влизам понеже знаете уроци,входни и такива работи.Но няма да ви забравя,ще чета темите,а през уикенда ще влизам,когато мога.Надявам се да ме разберете. Heart Eyes Hug

Здравей! Въобще не се притеснявай - напълно те разбирам. Хич не е лесно с това училище, особено като почнат с тези входни нива ...  smile3525

Пиши, когато можеш ...  Hug Hug Hug

Като гледам скоро ще трябва да правим нова тема - незнам дали Джули ще е тук, ако не - аз ще я направя и пусна. Само ще ми трябва един подпис с 2-те главни двойки и надписа Тема 26. Отново в розовко ...  Mr. Green

А трябва и за анкета да помислим.  Peace

Разбира се има още няколко страници. Джули може и да се появи, но сме се разбрали ако я няма аз да я пусна. Само това да оправя ...
Heart Eyes

# 658
Ето една снимка от някакво списание с Берк и партньорката му в новия сериал. Той е супер готин и сладък ...  smile3525 Two Hearts  love001

# 659
Ето и една прекрасна снимка на Чаала с някакви ученици - толкова е сладка и лъчезарна ... smile3525 Two Hearts  love001

Общи условия

Активация на акаунт